Γέρων Αθανάσιος: Αιδώς, κύριε Κασσελάκη! Να βγάλετε τον σκασμό!

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Γράφει ο Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE – Από το ελλαδιστάν που θέλουν οι ψευτοπροοδευτικοί, στο κασσελακιστάν Του Αρχιμανδρίτη, Αθανασίου Μισσού.


“Η κακιά η μέρα από το πρωί φαίνεται” λέει ο θυμόσοφος λαός μας και ως συνήθως δεν σφάλλει.

Είχαμε τον Τσίπρα που θα έσκιζε τα μνημόνια, τώρα έχουμε τον Κασσελάκη, από το Αμέρικα να μας ανατρέπει την ιστορία μας και να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την πρόσφατη τραγωδία του Κυπριακού Ελληνισμού.

Έτσι σε μια στιγμή αυθορμητισμού και κρίσης ειλικρίνειας του γλίστρησε η γνώμη του για το ψευδοκράτος των εποίκων της Βορείου Κύπρου.

Τόλμησε να αποκαλέσει κρατίδιο ένα πολιτικό έκτρωμα που στηρίχθηκε στο αίμα του Αττίλα και στην ανεπάρκεια της Ελληνικής πολιτικής την ταραγμένη περίοδο μετά την πτώση του Παπαδόπουλου.
Ο άνθρωπος ο φίνος με τον δυτικό αέρα τελικά φάνηκε πολύ ανεπαρκής για να αναλάβει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τυγχάνει να είναι και αξιωματική αντιπολίτευση.

Αντί επίσης να βγει την ίδια ώρα να ανασκευάσει και να ζητήσει συγγνώμη στους Έλληνες σε Ελλάδα και Κύπρο αγρόν ηγόρασε και το θυμήθηκε ετεροχρονισμένα.

Δεν γίνεται να μην είχε έναν άνθρωπο με σηκωμένες κεραίες ή ένας δημοσιογράφος να μην του το επισήμανε. Οπότε μιλάμε για ανεπαρκέστατο εφιάλτη που μας ήρθε φυτευτός να μας δώσει τα ζοφερά του φώτα.

Είναι δυνατόν ένας πολιτικός αρχηγός να αγνοεί την πρόσφατη ιστορία του περασμένου αιώνα ή να μην ερυθριά λέγοντας τέτοιες ασυναρτησίες;

Εκτός κι αν η πολιτική του ατζέντα περιλαμβάνει μόνο τα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και τίποτα παραπάνω.

Όσον κι αν ήθελα να βρω τρόπο να συμπαθήσω τους αριστερούς με την δεξιά τσέπη, πλέον έπεσαν οι μάσκες και όλα πια έγιναν ηλίου φαεινότερα.

Αιδώς, κύριε Κασσελάκη! Σε προηγούμενες δεκαετίες θα είχατε δεχτεί ανηλεές λιντσάρισμα και όχι αδίκως. Όταν ακόμα στην Κύπρο έχουμε μάνες, συζύγους, ορφανά, λόγω Μογγόλων και Αττίλα, πρέπει αν μη τι άλλο να βγάλετε τον σκασμό.
Και αν είστε τόσο ερωτευμένος με τους διαδόχους του Ντενκτάς, καλά θα κάνετε να πάτε να πίνετε μπύρες μαζί και να χορεύετε τσιφτετέλια στα πασαλίκια τους.

Εύχομαι ο Θεός να σας χαρίσει μετάνοια γιατί πλέον είστε και εθνικά επικίνδυνος !

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ρε,τα τσιρακια του ψιλικατζη μικρεμπορα Ιερωνυμου και του παρακολουθηματος του παρακρατους που καταντησε η Εκκλησια,μιλανε.Ρε τα ξεβρακωτα που οταν εχει ζορια ο Μητσοτακης,βγαζουν τους ηλιθιους πειραγμενους να διαδηλωσουν για τον 666[λες και δεν τον τρωνε στη μαπα χρονια]τα τσιπς και τα γαριδακια[για το απαγορευτικο και απο το ΣτΕ φακελλωμα κουβεντα]Ρε τους σαπιοκοιλιαδες που,για πεντε εκκλησακια των νεκροταφιων,γινανε πιο γελοιοι απο την Παγωνη και τον Βασιλακοπουλο.Βρε που κανανε την παπια για τον Πατελη,για το κλεισιμο των εκκλησιωντο καψιμο και το πνιξιμο των συνανθρωπων μας, και ξυπνησανε τωρα με τον Κασσελακη.Ποσα χρηματα και ειδη αναγκης,ρε γαιδουρια,μαζεψατε για Θεσσαλια;Εικονες και χαιμαλια για ιθαγενεις;;Και ναι,προτιμο εναν Κασσελακη που μου λεει καλημερα με χαμογελο,παρα ενα κοπριτη που εκμαιευει σεβασμο,απαιτωνταςνα φιλησω το χερι του

  2. Ο/Η Βλέπω τον γέρο-παππά, να τίθεται σε αργία από τον αρχιδεπίσκοπο. λέει:

    Ασχέτως προς την θρησκευτικότητα που έχει μέσα του ο καθένας μας, η ηγεσία του οργανισμού που αυτοπροσδιορίζεται ως Εκκλησία, αρ’εσκεται στην μονοπωλιακή εκπροσώπηση του Δημιουργού στην Γη.
    Τα δε περισσότερα προνόμιά της, παραχωρήθηκαν επί τουρκοκρατίας.
    Ακόμα και ο θεσμός του πατριάρχη του δόγματος, φιλτράρεται από το σημερινό κράτος των νεο-οθωμανών.
    Αρκρί να ανατρέξει κανείς στον αφορισμό των Οπλαρχηγών και της Ιερής Επανάστασης του 1821 αλλά και σε δηλώσεις του παρτιάρχη:
    “… Δυστυχώς οι δυο λαοί [ενν. Έλληνες και Τούρκοι] διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των 400 χρόνων, όταν ξεσηκώθηκαν κάτι ξεβράκωτοι το 1821 και δημιούργησαν τις γνωστές προστριβές…”
    Το ψευδώνυμο “Βαρθολομαίος” , μεταξύ παρομοίων, από μόνο του παραπέμπει στην καταγωγή όσων τα φέρουν.
    Κι επειδή ο παππάς του θέματος, δεν φαίνεται συντεταγμένος με την φιλομουσουλμανική, woke και λοατ ατζέντα, προβλέπω την επικεφαλίδα του κειμένου,

  3. Επιτελους καποιος μιλησεΒεβαια δεν σημαιν ει οτι μονο ο Κασελακης ειναι οχειροτερος Επι χρονια μας κυβερνουν Κλεφτες Προδοτες και Ανωμαλοι Ομως ακρα του ταφου σιωπη απο ολους που τους γλυφουν

  4. Ο ΠΟΥΣΤΟΚΑΣΣΕΛΟΨΩΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΟΘΡΕΜΜΕΝΟ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΙΑΟ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ ΚΟΥΛΗ.
    ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΝΕΑ 17Ν ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ.

  5. Νάτα μας ο Γέρων Αθανάσιος, δεν ενδιαφέρεται που μία Κοντή Κυρία έβγαλε την Σημαία από το Εθνικό Γραφείο της Ελληνικής Δημοκρατίας, αλλά ενδιαφέρεται για τον κ. Κασσελάκη.
    Αγαπητέ Γέροντα, με όλο το Σεβασμό, είμαι από το Εξωτερικό και μπερδεύομαι πολύ συχνά όταν μιλάω Ελληνικά. Ψάχνω για λέξεις που γνωρίζω, αλλά δεν έρχονται άμεσα στο μυαλό μου και με βοηθάνε οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω μου οι οποίοι είναι αρκετά μορφωμένοι και με καταλαβαίνουν. Πολύ πρόσφατα, έμαθα να βάζω τόνους.
    Μετά απο 49 χρόνια σας έπιασε όλους μαζί ο πόνος, για τα κατεχόμενα και το ψευδοκράτος και μάλλον περιμένετε να σας σώσει η κ. Όγλου του ΣΥΡΙΖΑ.
    Συγγνώμη το “κ. Όγλου”, αλλά ξεχνάω το επίθετο της.
    Ένα ξέρω, πως αν εκλεγεί αυτή η Κυρία, ο Μητσοτάκης θα είναι Πρωθυπουργός για πολλά-πολλά χρόνια. Καληνύχτα αγαπητέ Γέροντα.

    1. Δεν θα πω τι έκανες εσύ για την Ελλάδα γιατί δεν το γνωρίζω. Αλλά γιατί κόπτεσαι τόσο πολύ για τον πουστροκασελ@κη; Μήπως είστε αδελφές ψυχές;
      Αλλά και αυτά δεν τα ξέρεις ότι ο λαός που τρώει σανό ψηφίζει το λιγότερο κακό και λίγοι σκεπτόμενοι ψηφίζουν μικρότερα κόμματα. Δεν υπάρχουν επιλογές έπρεπε άπαντες μετά την 8ετία να παίρνουνδρόμο αλλά βολευονται και δεν κάνουν τέτοιου είδους αναθεωρήσεις στο Σύνταγμα που το έχουν κουρελιάσει σύμφωνα με τα δικάτους συμφέροντα! ^0χρόνια τορα που θυμάμαι ακούω: ΚΑραμανλή, Παπανδρεου, Μητσοτάκη.
      Και αυτά τα μικρά κόμματα άμα κατωρθόσουν και μπουν στη Βουλή βολεύονται για τα καλά και μούγκα στη στρούγκα για αυτά που έλεγαν προεκλογικά.
      Ο δε Γέροντας πολύ καλά τα είπε και μακάρι να τα έλεγαν και άλλοι και να επαναστατούσαν, όχι μόνο λόγια.
      Οπότε εάν δεν ξέρει τι λες καλύτερα να σιωπάς.

  6. Έναν τέτοιο να είχαμε αρχιεπίσκοπο να έβλεπαν κάποιοι πόσα απίδια παίρνει ο σάκος. Άντε με τους επικεφαλείς εδώ στην πατρίδα που νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι τσιφλίκι τους και σαν τα μούτρα τους.
    Αισχος να μην μιλάει κανείς όταν έχει μια θέση ψηλά και μια καρέκλα. Όπως 400 χρόνια που τα είχαν κάνει πλακάκια με τους Τούρκους και έπιναν μαζί το αίμα του σκλαβωμένου λαού.

Comments are closed.