ΓΑΛΛΙΑ: ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙ! «ΦΩΝΑΞΕ Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ» ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΗΘΚΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ

Κοινοποίηση:
pari14gh

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν από την επίθεση ενόπλου το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο του Παρισιού, κοντά στον Πύργο του Άιφελ.

«Η αστυνομία μόλις συνέλαβε με γενναιότητα τον δράστη που επιτέθηκε σε περαστικούς στο Παρίσι, πέριξ της Κε ντε Γκρενέλ. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και ένας τραυματίας δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Παρισιού. Παράκληση να αποφύγετε την περιοχή», έγραψε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανέν σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter).

Ο δράστης σκότωσε με μαχαίρι έναν Γερμανό τουρίστα και τραυμάτισε με σφυρί δύο περαστικούς στο 15ο διαμέρισμα του Παρισιού. Κατά την επίθεση φώναξε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος», όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή και επιβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας. Ο Ζεράλντ Νταρμανέν γνωστοποίησε αργότερα ότι ο δράστης είπε στους αστυνομικούς πως ήταν οργισμένος λόγω του πολέμου στη Γάζα.

Η εισαγγελία του Παρισιού ανέφερε ότι ο δράστης είναι 26χρονος με γαλλική υπηκοότητα, εξτρεμιστής μουσουλμάνος που αντιμετώπιζε ψυχιατρικές διαταραχές.

Η επίθεση σε κεντρικό σημείο της γαλλικής πρωτεύουσας σημειώθηκε λιγότερο από οκτώ μήνες προτού το Παρίσι φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες και εγείρει ανησυχία σχετικά με την ασφάλεια της διοργάνωσης. Οι αρχές του Παρισιού σχεδιάζουν μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης στον ποταμό Σηκουάνα, η οποία αναμένεται να προσελκύσει έως και 600.000 θεατές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Όλοι οι Μουσουλμάνοι είναι ίδιοι και όλοι πειθαρχούν στο Κοράνι.
    Εμείς οι υπόλοιποι είμαστε οι άπιστοι προς εξόντωση.
    Τα περί ψυχιατρικών διαταραχών, είναι κουραφέξαλα για τους πρόθυμους ηλίθιους, που τους υπερασπίζονται, για να δικαιολογούν την μανία τους κατά των “άπιστων” & την λοιπή εγκληματικότητα τους κατά αθώων ανθρώπων.

  2. Εντελως τυχαια αυτο συνεβη οταν ο περιουσιος λαος αρχισε παλι την σφαγη αμαχων και παιδιων. Δεν μασανε πια στην σιωνοπροπαγανδα. Επισης ο περιουσιος λαος κρυβεται πισω απο το το ξεφραγο αμπελι που εγινε η Ευρωπη. Αλλα είπαμε, δεν μασαμε πια, τα γκογιμ ξύπνησαν!!

  3. ΝΑ βγουν οι ¨αλληλέγγυοι ” , οι συλλογικότητες , οι ΜΚΟ , η Τασία , οι αναρχοάπλυτοι , και όλο το ¨δημοκρατικό ” συναπάντημα και να αρχίσουν να υιοθετούν μουσλίμια . Αυτοί και το παγκόσμιο κουμάντο, που τους έχει τα πιο χρήσιμα εργαλεία , μας τους έφεραν .

  4. Καταρχάς, για να αρχίσουμε από τα όμορφα και τα ευχάριστα, έχω εμπιστοσύνη στο γούστο των Γάλλων σε αυτά τα θέματα και είμαι σίγουρος ότι θα είναι υπέροχη η τελετή και ο εμβληματικός ποταμός τους και θα είναι ωραία εμπειρία να μπορούσαμε να πάμε. Δεύτερον, όλα αυτά, είναι ευχάριστο να συμβαίνουν μήπως κάποτε αρχίσουν να ξεσηκώνονται οι Ευρωπαίοι με τον λαθροεπικοισμό και να καταλάβουν όλοι πως Γάλλος, Έλληνας, Άγγλος κ.λ.π. δεν γίνεσε, γεννιέσε!! Το πολύ καλό που παίχτηκε εδώ είναι πως έγινε στη Γαλλία το περιστατικό μεν και τον ήπιαν οι Γάλλοι αλλά, Γερμανός δολοφονήθηκε, με ένα σμπάρο δυο τριγώνια, δυο μαθήματα, διπλό σοκ σε δυο Κράτη που τους αξίζει να το πάθουν. Ελπίζω οι άλλοι δυο στο νοσοκομείο να είναι ο ένας Άγγλος και ο άλλος π.χ. Βέλγος ή Ισπανός, ή Ολλανδός….

  5. Η αλητήρια ηγεσία της ΕΕ μετέτρεψε την Ευρώπη σε σφαγείο Ευρωπαίων πολιτών … Κουβάλησε στην γηραιά ήπειρο όλα τα απολίτιστα, υπανάπτυκτα, εγκεφαλοπλυμένα δίποδα και τώρα όλες οι χώρες -που υποδέχθηκαν, αυταρχικά και φασιστικά, λαθρομετανάστες- δράττουν τους καρπούς της απέραντης απερισκεψίας των ηγετίσκων τους που παριστάνουν τους φιλεύσπλαχνους στους λαθροεισβολείς, αδιαφρώντας για την ποιότητα ζωής των γηγενών πληθυσμών …
    Οι χρυσοπληρωμένες ΜΚΟ που χάθηκαν ; Οι αριστερές κουράδες που είναι ; Αν είχε σκοτωθεί κάποιος μελαμψός προστατευόμενός τους, θα είχε καεί όλη η Ευρώπη … Για την συγκεκριμένη περίπτωση, που θύματα της επίθεσης ήταν Ευρωπαίοι πολίτες, απλά ήταν ημέρα Σάββατο …

  6. καλα κανουν αφου ολη η ηλιθια ευρωπη τους κανουν και πολιτες τηχ χωρας αυτα συμβαινουν και το χειροτερο κρατος ειναι το δικο μας που τους δεχονται συνεχεια αναμεινατε να δειτε το αποτελεσμα της ηλιθιοτητας μας εδω στην Ελλαδα ο καθε ενας στην χωρα του αλλα θα μου πεις απο πολυ παλια και οι δολοφονοευρωπαιοι κατελαμβαναν τις χωρες τους και αν πεις για τους αμερικανους οι παγκοσμιοι τρομοκρατες με τους εβραιους

  7. ΑΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ….
    ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΟ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΧΩΡΑ ΚΤΛ…
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟ ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ…
    ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ Η ΑΠΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΑΛΛΑΧ….
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ…. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΥΓΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΛΛΑ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΖΩΟ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ….
    ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΒΑΡΒΑΡΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ….

  8. Να Αγιασει το χερι του ανθρωπου για τον γερμαναρα που εφαγε !!! Οι γερμαναραδες τους φερνουν κ θελουν να κανουν την Ευρωπη Καφε οχι εγω , φατε τους !!!!!!!! Οσο για την πονηρη αδερφη , τον Υπουργο , τι αλλο θα ελεγε για να δικαιολογηθει ;;;;; Τα ιδια θα λεει κ ο Μητσοτακης για να μισησουμε ολοι τους Παλαιστινιους κ να υποστηριξουμε την γενοκτονια των Αψυχων Σατανιστων Ιουδαιων . Τα ιδια δεν λενε για τους Ρωσους 2 χρονια τωρα ;; Το τελευταιο νεο ” ποιημα ” που ακουσα ειναι οτι αν υπαρξουν αυξησεις στο Φυσικο Αεριο θα φταιει ο Πολεμος στην Μεση Ανατολη !!! Παει η Ρωσια μαλακες , πιασαμε τους αλλους τωρα , ΣΑΝΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ !!!!! ΔΟΥΛΕΜΑ !!!!!! ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ , ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΟΙ , ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΡΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΕΕΕΕΕ !!!!

  9. Ναι, ολοι ψυχολογικες διαταραχες εχουν. Ασε, ρε!

Comments are closed.