ΓΑΛΛΙΑ: ΦΩΝΑΞΕ «ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ» ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ- ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ – ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Ο ΜΑΚΡΟΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
gallia

Νεότερη ενημέρωση:

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο άνδρας ο οποίος συνελήφθη σήμερα είναι 20 ετών και τσετσενικής καταγωγής. Ο αδελφός του, 17 ετών, συνελήφθη κοντά σε άλλο σχολείο.

Η αντιτρομοκρατική εισαγγελία ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει την έρευνα.

Η επίθεση πραγματοποιείται σχεδόν ακριβώς τρία χρόνια μετά την δολοφονία του Σαμυέλ Πατί, του 47χρονου καθηγητή που αποκεφαλίσθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2020 κοντά στο σχολείο του στο Κονφλάν-Σεντ Ονορίν στην περιφέρεια του Παρισιού δέκα ημέρες αφού έδειξε στους μαθητές του σκίτσα του Μωάμεθ στο πλαίσιο μαθήματος με θέμα την ελευθερία της έκφρασης. Ο 18χρονος δολοφόνος, ρώσος πρόσφυγας τσετσενικής καταγωγής, σκοτώθηκε από την αστυνομία.

===========

Ένας καθηγητής έχασε σήμερα τη ζωή του και πολλοί άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν από την επίθεση ενός νεαρού με μαχαίρι σε σχολείο της πόλης Αράς στη βόρεια Γαλλία, μετέδωσε το δίκτυο BFM TV.  Ο δράστης έχει συλληφθεί διευκρίνισε ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανέν στο Twitter (Χ).

Κανένας μαθητής δεν έχει τραυματισθεί, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η τοπική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε επίθεση με μαχαίρι, ενώ οι αρχές είπαν ότι ο δράστης συνελήφθη.

Το Γαλλικό Πρακτορείο μετέδωσε ότι ο δράστης φώναξε “Αλάχου Άκμπαρ” (Ο Θεός Είναι Ύψιστος στα αραβικά).

Επικαλούμενο πηγή της αστυνομίας το δίκτυο μετέδωσε ότι ο δράστης ήταν περίπου 20 ετών και πιθανόν πρώην μαθητής του σχολείου καθώς και ότι συνελήφθη και ο αδελφός του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο νεκρός ήταν καθηγητής Γαλλικών, ενώ ένας καθηγητής Γυμναστικής που επίσης μαχαιρώθηκε είναι τραυματίας.

Οι μαθητής περιορίστηκαν μέσα στις τάξεις τους.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν μεταβαίνει στον τόπο της τραγωδίας, ενώ η γαλλική βουλή ανέστειλε τις εργασίες της σε ένδειξη συμπαράστασης προς τα θύματα.

——————–

Επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη σε ένα γυμνάσιο της πόλης Αράς της βόρειας Γαλλίας, ανακοίνωσε σήμερα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανέν.

Το τηλεοπτικό δίκτυο BFM μετέδωσε ότι ένας εκπαιδευτικός είναι νεκρός από επίθεση με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ύποπτος φώναξε «Αλλαχού Ακμπάρ». Το BFM TV στη συνέχεια μετέδωσε ότι ο δράστης συνελήφθη, πληροφορία που επιβεβαίωσαν και οι τοπικές αρχές.

Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανέν δήλωσε ότι η επιχείρηση της αστυνομίας στο σχολείο βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΥΡΩΠ[Ε]ΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΟΣΚΟΥΠΙΔΟΠΙΘΗΚΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΑΝ…ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ

  2. Oχι,για να βλεπετε ποιανου το μερος περνετε εδω στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ…
    Πατριωτικο σαιτ,σου λεει μετα ο αλλος.Κουραφεξαλα

  3. Άρχισαν τα όργανα με δαύτους και τους εν Ελλάδι φιλαράκια τους.
    Πολύ φοβάμαι ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.
    Εύχομαι να έχει λάβει Αυστηρά και Σοβαρά η Ελλάδα, διότι αυτοί οι τρομοκράτες δεν αστειεύονται.

  4. ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΑ! ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΟΥ ΌΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΌΠΟΥ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ!…
    ΜΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΈΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ Ό,ΤΙ ΈΚΑΝΕ!…
    ΜΕΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΛΑΔΩΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ!…
    ΕΠΙΣΗΣ, ΌΣΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΚΙ ΑΝ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ!…
    ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΗΘΙΚΟΙ ΌΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!…

  5. και μη ξεχνατε οτι οι εβραιοι σταυρωνουν Τον Αληθινο Σωτηρα Κυριο Ημων για ολη την αηδιαστικη ιστορια τους!!!!!!! απο τοτε που ηρθε Ο Κυριος μας σταυρωνουν μεχρι σημερα!!!! εβραιοι ηταν που πληρωσαν ολες τις οργανωσεις να υποστηριξουν την εισβολη του ισλαμ στην ευρωπη και την Ελλαδα μεσω των δουλων τους αμερικανων και του νεομαρξισμου τους για να γινει και η ευρωπη ενα μεγαλο ισραηλ που φωλιαζουν δολοφονοι και κτηνη του σατανα οπως στο ισραηλ…. ειναι εξ αρχης δουλοι του σατανα και πιστοι ακολουθοι του ψευδομεσσια που θα φερουν υποσχωμενοι να σωσουν τους εναπομειναντες απο ολα τα κακα που δημιουργησαν…. ειναι γεγονως οτι ο αντιχριστος που ερχετε συντομα θα ειναι ο μεσσιας του ισραηλ και μεσω αυτων θα κυβερνησει τον πλανητη….. αντιχριστα κτηνη ειναι γιαυτο και αντιχριστα κτηνη του σατανα γεμισαν την ευρωπη διοτι πισω απο το παρασκηνιο ολοι οι ανθρωποι του σατανα συνεργαζονται για την ελευση του αντιχριστου…….

    1. Ενώ οι ισλάμηδες σέβονται… τον χριστιανισμό ε..; Άντε… ρε μλκ…

      1. Δε σου είπε πουθενά γίδι ότι τα μουσλίμια είναι καλοί άνθρωποι,εσύ αυτό κατάλαβες;Σου έθιξε τον περιούσιο λαό;

  6. ……ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤΟΚΟΥΛΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ……….

  7. Αυτά να τα δείτε εσείς που γουστάρετε τα ισλαμοσκουπίδια του ερντογάνη και του θεοκρατικού σκυλολογιού του ιράν. Κανένας ισραηλινός δεν θα βγεί στο Σύνταγμα με πιστόλι να ρίχνει σε όποιον βρει μπροστά του. Αντιθέτως, όλα τα βρωμοασιατομουσλίμια που φέρατε εδώ με τις Μ.Κ.Ο., είναι πολύ απλό να το κάνουν, γιατί απλά αυτή είναι η κουλτούρα… τους, τους το είπε ο αλάχης στο όνειρο. Δεν έχετε υποχρέωση να γουστάρετε τους οβριούς, αλλά οι ισλαμοτζιχάντηδες της τουρκίας -και όχι μόνο- είναι πληγή ανοιχτή. Το αντάρτικο πόλης είναι ό,τι χειρότερο, προσέξτε λοιπόν τι λέτε.

    1. ΝΑΙ ΜΟΥΛΕ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΑΠΛΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ΦΩΣΦΟΡΟΥ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ. ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ…

  8. Δρομοοοοο απο την ελλαδα τα σιχαματα ολου του πλανητη. Κοπριτες πολιτικοι και δημοσιογραφοι του κωλου μαζεψατε ολες τις κωλοφυλες του κοσμου στην χωρα.

  9. Αφού μόνο 8,3% ψήφισε Ηλία, φάτε πολιτισμικότητα και βουλώστε το ραγιάδες. Τόσα χρόνια μας δούλευαν οι ανθέλληνες, τώρα όμως δεν έχετε δικαιολογία γιατί τους ξέρετε!

    1. Το 8,3% είναι από το 30% των ψηφισθέντων. Υπάρχει και 70% αποχή. Συνεπώς το ποσοστό του είναι 2,49% στο σύνολο των ψηφοφόρων της Αττικής. Ομοίως και του Μπακογιάννη το 41% είναι το 12,3 του συνόλου των ψηφοφόρων της Αττικής. Αυτό και μόνο λέει ότι ο κόσμος σας έχει όλους σιχαθεί…

      1. oποιος δε παει να ψηφισει δεν εχει δικαιωμα ουτε να σιχαθει

  10. Αυτά να τα βλέπετε εσείς που υποστηρίζετε τα ισλαμοπηθίκια. Την λογική “ο εχθρός, του εχθρού μου είναι φίλος μου” την έχουν οι κατσαπλιάδες αριστεροί. Ρωτήστε και τους κομουνιστές του Ιράν, που πολέμησαν για να γίνει η “επανάσταση” του Αγιατολάχ Χομεϊνί (με την υποστήριξη των Γάλων κομμουνιστών και θολοκουλτουριάρηδων). Δεν θα βρείτε κανέναν να σας απαντήσει. Τους εκτέλεσε όλους ο Αγιατολάχ, τις πρώτες μέρες που πήρε την εξουσία, γιατί ήταν άθεοι-άπιστοι. Εσείς τι νομίζετε; Όταν τραβήξει την χατζάρα η το καλάσνικοφ ο ισλαμοφασίστας τρομοκράτης στο Μοναστηράκι ή την Πλατεία Συντάγματος, θα του πείτε Εγώ είμαι με τους Παλαιστίνιους, και θα γλυτώσετε το αλάχου ακμπάρ; Δικαίωμα σου να μην γουστάρεις το Ισραήλ, αλλά είναι αυτοκαταστροφικό να υποστηρίζεις τα γιουσουφάκια του Ερντογάν και των μουλάδων του Ιράν.

    1. ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΑ! ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΟΥ ΌΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΌΠΟΥ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ!…
      ΜΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΈΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ Ό,ΤΙ ΈΚΑΝΕ!…
      ΜΕΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΛΑΔΩΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ!…

      1. ναι αλλα οι χουντικοι εχουν μεγαλο κολλημα με τους εβαιους, τους εχουν διδαξει οτι για ολα φταινε οι εβραιοι

  11. Στέφανε κάνε καμία εκπομπή να ενημερώσεις τον κόσμο για την Μεση Ανατολή!! Έχεις μπλέξει τώρα με το Αλερτ tv κ αυτοί οι τύποι ασχολούνται στα 2/3 της εκπομπής με τον ανύπαρκτο κασελακη!! Έλεος ρε τελικά διαφήμιση του κάνετε

  12. Αυτά να τα βλέπουν οι κυβερνώντες στην Ελλάδα. Η χώρα έχει γεμίσει από κάθε καρυδιάς καρύδι και δεν ξέρουμε τι ξημερώνει πλέον στην χώρα.

  13. Αυτά είναι διαφορες παιδιά αδικίες σε σχολεία πολλά δεν επικροτώ αλλά η ψυχολογία του καθενός δεν ξέρεις πως τη βιδώνει πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτούς τους ανθρώπους τελοιωσε διάλεξαν ένα διαφορετικό θεό δεν μας ενοχλούν μην ενοχλητικών έχει σχέση με Ισρσηλ αυτό

  14. Τρεχάτε τώρα να βρίσετε το κακό Ισραήλ και να στηρίξετε τα πιθήκια του Ισλάμ μαζί με τους φίλους σας τους Κουκουέδες.

  15. Αυτά τα να βλέπουν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές στην Ελλάδα που το παίζουν αριστεροί ανθρωπιστές νεοφιλελέ.

Comments are closed.