Γαλλική Επανάσταση και απόπειρα κατά Τραμπ: Δύο γεγονότα που σημάδεψαν την ίδια μέρα

Κοινοποίηση:
France-parade-with-Macron

Τυχαία άραγε συνέπεσαν μαζί;;;;;

Οι Γάλλοι γιορτάζουν σήμερα την επέτειο της Γαλλικής Επανάστασης, με μεγαλεπήβολους εορτασμούς που όμως επισκιάστηκαν στον Τύπο από την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ.

Ακόμα και κατά την ώρα των εορταστικών εκδηλώσεων, γαλλικά ΜΜΕ έκαναν ρεπορτάζ σχετικά με την παρολίγο δολοφονία του Τραμπ.

Η σημερινή μέρα (14/7) πλέον θα μνημονεύεται όχι μόνο για την επέτειο της Γαλλικής Επανάστασης, η οποία έδωσε το έναυσμα για την σταδιακή πτώση όλων των μοναρχιών στην Ευρώπη και την επικράτηση της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, αλλά και για την live απόπειρα δολοφονίας του -κατά πολλούς- επόμενου προέδρου των ΗΠΑ!

Στο διαδίκτυο οργιάζουν ήδη οι φήμες και πολλοί καταφεύγουν στους… συμβολισμούς, καθώς οι εορτασμοί για τη γαλλική επανάσταση με τους πυροβολισμούς κατά Τραμπ απείχαν μόλις λίγες ώρες χρονικά.

Πρόκειται για δύο γεγονότα εκ των οποίων το ένα άλλαξε τον ρου της ιστορίας και τιμάται ιδιαίτερα από τους διεθνιστές ενώ το άλλο θα μπορούσε επίσης να λειτουργήσει ως καταλύτης άγριων γεγονότων ιδίως στην περίπτωση που ο Τραμπ σκοτωνόταν!

«Πολύ… τέλεια σύμπτωση», γράφουν χρήστες στα social media και αναρωτιούνται ποιός ή ποιοί βρίσκονται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτοί που ελέγχουν το χρήμα θέλουν να ελέγχουν και τις κοινωνίες. Οι Χαζαροι τραπεζίτες επηρρεάζουν τα γεγονότα και λειτουργούν από το παρασκήνιο

Comments are closed.