Γαμήλιο πάρτι κατέληξε σε τροχαίο: 7 τραυματίες – Ανάμεσά τους και η νύφη

Κοινοποίηση:
nifi-scaled

«Όλα τα δώρα των καλεσμένων ήταν διασκορπισμένα γύρω από το αυτοκίνητο»

Ένα νιόπαντρο ζευγάρι και πέντε καλεσμένοι της γαμήλιας παρέας τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Osnabrück στη Γερμανία το πρωί του Σαββάτου.

«Επρόκειτο για μια γαμήλια παρέα που επέστρεφε στο σπίτι της από το γάμο», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Χέντρικ Σέγκερ. «Η νύφη φορούσε ακόμα το νυφικό της».

Στο ατύχημα τραυματίστηκε σοβαρά ένας άνδρας, ενώ οι υπόλοιποι υπέστησαν ελαφρά τραύματα.

Όλοι τους εξετάστηκαν από την υπηρεσία διάσωσης και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός είχε βγει από το δρόμο για λόγους που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί και στη συνέχεια το αυτοκίνητο ανατράπηκε στο χαντάκι.

«Ένας οδηγός φορτηγού σταμάτησε και βοήθησε τους ανθρώπους να βγουν από το μικρό βανάκι», δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής που ήταν παρών στην επιχείρηση.

«Όλα τα δώρα των καλεσμένων ήταν διασκορπισμένα γύρω από το αυτοκίνητο. Βγάλαμε τα πάντα από το αυτοκίνητο. Καταφέραμε να σώσουμε τη νυφική ανθοδέσμη».

Στη συνέχεια, οι πυροσβέστες καθάρισαν το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

«Προσπαθήσαμε να τα συναρμολογήσουμε όλα όσο καλύτερα μπορούσαμε. Τακτοποιήσαμε τα δώρα και τα μπαλόνια όμορφα στο πορτμπαγκάζ, ώστε να μπορούν να έχουν ακόμα μερικά».

Αργότερα, το όχημα ρυμουλκήθηκε, είπε. «Στο τέλος, ήταν πολύ τυχεροί», δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: