«Γαμ@@@»: Βρήκαν νεκρές Ουκρανές στο μέτωπο – Σοκ με το θέαμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
girl-military-uniform-helmet-lifted-up-yellowblue-flag-female-ukrainian-army-soldier-holds-waving-flag-ukraine-victory-against-russian-aggression-invasion-resistance-concept-slow-motion-

Τις έστειλε ο Ζελένσκι για να «γίνουν βορά στα ρωσικά κανόνια»;;

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να είναι πλέον μακριά από την Ουκρανία, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν διεξάγονται καθημερινά μάχες σε ένα αχανές μέτωπο πολλών χιλιομέτρων.

Όλο το ΝΑΤΟ επιτίθεται στους Ρώσους και ως επί πλείστον σκοτώνονται Ουκρανοί.

Ωστόσο αλγεινή εντύπωση κάνουν στο διαδίκτυο πλάνα με νεκρές Ουκρανές γυναίκες, ντυμένες με στολή παραλλαγής, σε τάφρο κάπου κοντά στο μέτωπο.

Οι στρατιώτες στο βίντεο αναρωτιούνται αν τις επιστράτευσε ο Ζελένσκι ή αν πήγαν από μόνες τους, χλευάζοντάς τες:

«Αρκετός πόλεμος για εσάς ε; Τραβήξατε αρκετά βίντεο για το Tik Tok;».

Οι εικόνες είναι σκληρές και έρχονται 20 μήνες μετά το επίσημο ξέσπασμα του πολέμου και τον αποδεκατισμό των Ουκρανών:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ρε το σάιτ δεν τα βλέπει αυτά;; τι πράγματα λεγονται σε ένα ποστ με 2 νεκρούς;; τι απόψεις είναι αυτές από “ανθρώπους”;; εσείς καλά παθαίνετε ότι παθαίνετε…

  2. ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΝΟΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ…

  3. Ηρωιδες που πεσανε για τη πατριδα τους! Το καταλαβες πουλημενη γοβα ? Ντροπη κακο τελος σου επιφυλασσει ο Υψιστος κοκαινατη λουγκρα!

  4. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΓΑΜΩΚΑΡΙΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΑΣ ΞΗΜΕΡΩΒΡΑΔΙΑΖΟΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΤΣΟΜΠΑΡΑ ΟΙ ΧΥΣΟΣΑΚΟΥΛΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ .

    1. Και οι ιουδαιουκρανές το ίδιο κάνουν μούλε. Θα σέβεσαι το Έθνος που σε ταιζει. Τα χαζαρικά ουκρανομουνα είναι Εβραίοι με μπαμπά Ρώσο. Είναι κρέατα που θα ή γαμιουνται στο εξωτερικό χωρίς αύριο γεμίζοντας Έιτζ τους γαμιάδες τους και στέλνοντας στον θάνατο άνδρες και γιους τους ή θα γαμιουνται από τους ένδοξους Ρώσους στο πεδίο της μάχης. Απλά τώρα επειδή το βρωεβραιοχαζάρικο εθνος στέρεψε από κρέας στέλνουν τις σαπιομούνες τις ουκρες στην κρεατομηχανή του Ζελε. Γαμώ το Ισραήλ, την Χαζαρία και τις μαριονέτες σας.

      1. Φιλαράκο στα μπουρδέλα οι πρώτες και οι καλύτερες είναι οι Ρωσίδες Γιατί γαμιούνται υπερήφανα μετά η Ουκρανέζες!!!

Comments are closed.