Γελάει ο κόσμος! Ζελένσκι: «Με είχε καλέσει ο Τραμπ στην ορκωμοσία του αλλά είχα δουλειά και δεν πήγα»!

Κοινοποίηση:
Ζελενσκι

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του δημοσιογράφου Πιρς Μόργκαν και σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με την ορκωμοσία του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο ίδιος πρωτίστως ήθελε να αναφέρει ότι αν και δέχτηκε πρόσκληση να παρευρεθεί, εντούτοις δεν πήγε γιατί…είχε δουλειά.

«Με προσκάλεσε σε γενικές γραμμές, όχι σαν κάποιους άλλους αρχηγούς τους οποίους κάλεσε ο ίδιος, αλλά είχα πρόσκληση να πάω.

Ωστόσο δεν θέλησα να πάω, καθώς είχα δουλειά και σκέφτηκα ότι είναι καλύτερο να δοθεί χρόνος για να συζητήσουμε κάποια πράγματα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ουκρανός πρόεδρος.

Ωστόσο, όπως έχει πει και σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά και άνθρωποι από το επιτελείο του, ποτέ δεν έστειλε καμία πρόσκληση στον Ζελένσκι, παρά τις «χίμαιρες» που θρέφει ο ίδιος ότι έλαβε πρόσκληση και μάλιστα είχε το περιθώριο να την…αρνηθεί!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλά αυτός είναι καραγκιόζης… το ξέραμε από την πρώτη μέρα.
    Οι άλλοι που τον χειροκροτάνε και τον υποστηρίζουνε τι είναι άραγε?

Leave a Response