Γενετικό δηλητήριο τα εμβόλια Covid – Μελέτη σοκ: Μειώνουν κατά 24 έτη το προσδόκιμο ζωής

Κοινοποίηση:
ΕΜΒΟΛΙΑ

Οι μακροπρόθεσμες συνέπειες του εμβολιασμού κατά του Covid-19 γίνονται πλέον αντιληπτές…παρά τα αρχικά πυρά που είχαν δεχθεί επιστήμονες που προειδοποιούσαν διαρκώς για τις παρενέργειες.
Πριν από ένα χρόνο, οι διπλά εμβολιασμένοι Αυστραλοί είχαν 10,72 φορές περισσότερες πιθανότητες να κολλήσουν την παραλλαγή Omicron από τους μη εμβολιασμένους αναφέρει το expose-news.
Πλέον είναι κατά 35 φορές πιο πιθανό να κολλήσουν, όπως δείχνουν τα πιο πρόσφατα στατιστικά για την υγεία της NSW.
Εν τω μεταξύ, τα πιο πρόσφατα δεδομένα της κλινικής του Κλίβελαντ και τα πιο πρόσφατα δεδομένα των ΗΠΑ που αναλύθηκαν από τον Τζος Στέρλινγκ, ιδρυτή της Insurance Collaboration to Save Livess και πρώην Νο 1 κατάταξη Αναλυτής Ασφαλίσεων, δείχνουν μια πραγματικά ανησυχητική τάση.
Η βλάβη στην υγεία που προκαλείται από κάθε δόση εμβολίου δεν μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, αλλά αντιθέτως συνεχίζεται επ’ αόριστον.
Στην πραγματικότητα, τα δεδομένα για τη θνησιμότητα όλων των αιτιών του CDC δείχνουν ότι κάθε δόση εμβολίου αύξησε τη θνησιμότητα κατά 7% το έτος 2022 σε σύγκριση με τη θνησιμότητα το έτος 2021.

Τα δεδομένα της κλινικής του Κλίβελαντ – Πιο πιθανή πλέον η λοίμωξη μετά τα εμβόλια 

Ακολουθούν τα ποσοστά μόλυνσης από τον Covid για τις 1η 98 ημέρες από το 2022 Σεπτεμβρίου 12, όταν το δισθενές εμβόλιο δόθηκε για πρώτη φορά στους υπαλλήλους της Cleveland Clinic.
Τα αποτελέσματα της μελέτης τους, που φαίνονται γραφικά παραπάνω, καταδεικνύουν ότι όσες περισσότερες δόσεις του αρχικού εμβολίου κάνατε, τόσο πιο πιθανό ήταν να κολλήσετε τον κορωνοϊό. Με άλλα λόγια, το αρχικό εμβόλιο Covid δεν είναι απλώς αναποτελεσματικό κατά της Omicron. Είναι πραγματικά αντι-αποτελεσματικό.

3333333333333.JPG

Τα αποτελέσματα της μελέτης τους, που φαίνονται γραφικά παραπάνω, καταδεικνύουν ότι όσες περισσότερες δόσεις του αρχικού εμβολίου κάνατε, τόσο πιο πιθανό ήταν να κολλήσετε τον κορωνοϊό. Με άλλα λόγια, το αρχικό εμβόλιο Covid δεν είναι απλώς αναποτελεσματικό κατά της Omicron. Είναι πραγματικά αντι-αποτελεσματικό.
Επομένως, δεν είναι εμβόλιο κατά του σημερινού στελέχους του Covid. Πρόκειται για…. αντιεμβόλιο που βλάπτει το ανοσοποιητικό σύστημα με δοσοεξαρτώμενο τρόπο. Όσο περισσότερες λήψεις κάνατε, τόσο μεγαλύτερη ζημιά θα έχετε κάνει στο ανοσοποιητικό σας σύστημα αναφέρει η ανάλυση του Expose-News
Ο συγγραφέας της έρευνας το εντόπισε για πρώτη φορά από τις αναφορές του PHE Vaccine Surveillance και δημοσίευσε τα ευρήματά του στο ίδιο το PHE και στον ιστότοπό The Expose, τον Οκτώβριο του 2021
Τα γενετικά εμβόλια βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημα και καθιστούν πιο πιθανό το σενάριο… να μολυνθείτε από τον Covid.
Όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν παρενέργειες στο καρδιαγγειακό, νευρολογικό και αναπαραγωγικό σύστημα επίσης.
Τα δεδομένα θνησιμότητας για όλες τις αιτίες του CDC δείχνουν ότι κάθε χρόνο, κάθε εμβολιασμένο άτομο έχει όλο και περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει με ποσοστό που φτάνει πλέον το 7%
Πρόκειται δηλαδή για ένα αργής δράσης γενετικό δηλητήριο.
Λαμβάνοντας λοιπόν το 2021 ως γραμμή βάσης, ένα άτομο με 5 δόσεις θα είχε 350% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει το 2031 και 700% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει το 2041 και 1050% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει το 2051 από ό,τι ένα άτομο που δεν έχει υποβληθεί σε εμβολιασμό.

22222.JPG

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΕΕΕΛΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ – ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

  2. Λειτουργούν και σε βάθος χρόνου. Το σίγουρο είναι ότι όσοι τα έκαναν άφησαν μόνιμα το αποτύπωμά τους στον οργανισμό τους.

  3. Όσοι δεν πεθαίνουν αυτά τα εμβόλια τις εξοντώνουν στα νοσοκομεία

  4. Μετα την τέταρτη δοση ο τίγρης μου έγινε κασελαλακης.

  5. Άσε να τα κάνουν και να αραιώνουμε από τους ηλιθίους,μαζεύτηκαν πάρα πολλοί

  6. εδω μασ λενε μεσα στα μουτρα μασ οτι θελουν να μειώσουν τον πληθυσμό της γης κι εσείς ακόμα μιλάτε για θεωρίες .Πως νομίζετε ότι θα το κάνουν αυτό δίνοντας σας ασπιρίνες;
    Με πολέμους με ναρκωτικά με εμβόλια με αρρώστιες και ότι άλλο πούστικο υπάρχει θα το κάνουν.
    Αλλά τώρα είναι πολύ αργά ,εμβολιαστήκατε ή θα φύγετε πιο νωρίς ή θα έχετε διάφορα προβλήματα στην υγεία σας στο μέλλον ή τα παιδιά σας άλλοι δεν θα μπορουν να κάνουν καν παιδιά και ποιος ξέρει τι άλλο
    σε 50 χρόνια που θα είναι ο πληθυσμός πολύ πιο μικρός από αυτό που είναι τώρα τότε μάλλον τα εμβόλια και το κοβιντ ήταν για να μασ ξεκάνουν πολύ απλά οτι και να λετε
    Ένας γνωστός μου στον Καναδά εκαναν πέντε εμβόλια και είναι άρρωστη δύο βδομάδες τωρα και ψοφολογανε 3 χρονια μετα που έχει γίνει σαν γρίπη ,
    Κατά τα άλλα δεν θα κολλούσαν ποτε και φυσικα στο τελοσ θα πουνε αν δεν είχαν κάνει το εμβόλιο θα ειχαν πεθάνει, ποιος παραδέχεται οτι έχει πιαστεί κότσο άλλωστε;

    1. Κανένας δεν είπε για μείωση πληθυσμού μέσω εξόντωσης. Έχουν πει για μείωση πληθυσμού με περιορισμό των γεννήσεων. Αναφέρονται όμως σε χώρες που έχουν υπερπληθυσμό όπως Ινδία, Μπαγκλαντές και άλλες χώρες από Ασία και Αφρική, δεν αναφέρονται στην Ελλάδα και στις ευρωπαϊκές χώρες που έχουν υπογεννητικότητα. Δεν μπορείτε ορισμένοι να καταλάβετε τη βασική διαφορά.

      1. Ποιοι έχουν πει αυτά που αναφέρεις.. δηλ. άλλα σκευάσματα χρησιμοποίησαν στην Ινδία, Μπανγκλαντές κλπ .. Η Ελλάδα συγκαταλέγετε στις Ελίτ ? Τι παίρνετε και δεν μας δίνετε ?

      2. ακριβως φιλε μου… εχεις δικιο… και εγω δεν εκανα μπολι και ολα αυτα τα βλεπω πολυ καχυποπτα (κοινωνικα πειραματα κτλ), αλλα ο Γκειτς ειχε πει οτι αν στην Αφρικη και την Ασια εχουν καλυτερο προσδοκιμο ζωης και συνθηκες ζωης, τοτε δεν θα κανει 6-7 παιδια ο καθενας.. και ετσι θα μειωθει ο υπερπληθυσμος σε αυτες τις χωρες… Με αυτο εννουσε οτι εκει κανουν 6-7 παιδια γιατι αρκετα παιδια πεθαινουν στην πορεια.. οποτε εχοντας πολλα παιδια διασφαλιζεις οτι θα καποιο απο αυτα θα ζησει για να σε φροντιζει οταν γερασεις (που εκει γερνανε στα 50)….
        Μεσω των εμβολιων, ελεγε ο Γκειτς, θα αυξηθει το προσδοκιμο ζωης και τα παιδια δεν θα πεθαινουν τοσο ευκολα..
        Που προφανως να τα εξηγησεις αυτά στον μέσο έλληνα ταγαρό-βλαχο

  7. Μα τι λετε τωρα? Το εντεταλμενο οργανο της ΝΤΠ ο κ.Μπουρδα τακανε ολα αυτα?
    Προσοχη στη….κολυμβηση ! Οχι αλλους πνιγμους! Ερχεται και….Χειμωνας!

    1. Είναι παλιό το κόλπο των αφορισμών και της απαξίωσης των μονοπροτάσεων. Εάν έχει απομείνει κάτι στο κεφάλι σου, μην κάνεις άλλο και άσε τα πορίσματα για αυτούς που δεν σπεύδουν να κάνουν πειραματική έγχυση για την οποία οι διακινητές της από τον πρώτο ως τον τελευταίο χαίρουν ασυλίας.

    2. Και πως το τεκμηριώνεις αυτο ρε μαστορα ή αλλα λογια να ‘χαμε, ας πεταξω τη μαλακια μου να μη πιαστω κοτσο που βάραγα εμβολια οταν μου λέγαν τα ακαταδίωκτα?
      Για πες???

    3. ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ ΒΡΕ ΠΡΟΒΑΤΟ…ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ, ΣΚΛΑΒΕ

    4. Έκανες τα μπόλια κ έχεις χεστεί πάνω σου. Ετοίμασε διαθήκη, σε περιμένει ξαφνικίτιδα.

  8. Μωρέ καλά το λέω εγώ πως ο Χίτλερ άφησε απόγόνους(κι΄,ας ήταν αμφιλεγόμενης σεξουαλικής ροπής). Σύγχρονοι Μέγκελ.

Comments are closed.