Γεραπετρίτης – Αλεξάνδρα Γούρζη: Η γυναίκα του δίνει τις άδειες, ο υπουργός “φυτεύει” τις ανεμογεννήτριες και ο πεθερός τις προωθεί

Κοινοποίηση:
gg

Από την ημέρα που ο Γιώργος Γεραπετρίτης μπήκε στην ζωή των Ελλήνων, τα ΜΜΕ έγραψαν πολλά για εκείνον και φυσικά για την σύζυγό του, Αλεξάνδρα Γουρζή, με τις γνωστές ιστορίες με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κοκ.

Θα κάνουμε μια εξαίρεση, όμως, και σε αυτό το ρεπορτάζ δεν θα αναφερθούμε στον υπουργό Εξωτερικών, αλλά στην σύζυγο, μετά από καταγγελία.

Κατ’ αρχήν η Αλεξάνδρα Γουρζή, είναι δικηγόρος και επικεφαλής της νομικής εκπροσώπησης της ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας). Ο πεθερός του υπουργού επικρατείας, Μιχαήλ Γουρζής, είναι εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και γενικότερα από το 2002 είναι ανώτατο διοικητικό στέλεχος και εκτελεστικό μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων των εταιρειών ΤΕΡΝΑ ΑΕ και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ.

Όλο αυτό το διάστημα, η κυβέρνηση νομοθετεί σχετικά για να παρακάμπτονται τα εμπόδια (περιβαλλοντικά, κοινωνικοοικονομικά, κλπ) και η ΡΑΕ δίνει τις άδειες για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ, γνωμοδοτώντας και εγκρίνοντας την τοποθέτηση αιολικών πάρκων από εταιρείες
όπως η ΤΕΡΝΑ, η οποία είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην εγχώρια αγορά των ΑΠΕ. Με άλλα λόγια η κόρη αδειοδοτεί έργα εταιρείας στην οποία αντιπρόεδρος είναι ο πατέρας της και το δρόμο τον ανοίγει ο Γιώργος Γεραπετρίτης απομακρύνοντας όποιο νομοθετικό ή γραφειοκρατικό κώλυμα.

Μετά από αυτή την… σύντομη περίληψη, όπως προαναφέρθηκε υπάρχει και μια καταγγελία που δείχνει ότι το ζεύγος Γεραπετρίτη στρέφεται κατά των νόμων της κυβέρνησης, όπου υπάρχει και η υπογραφή του υπουργού Εξωτερικών.

Η σύζυγος, σύμφωνα με έγγραφα που έχουμε στράφηκε δικαστικά κατά του υπουργείου Πολιτισμού (!) ώστε να μην επιτραπεί η ανέγερση πολυκατοικίας δίπλα στην δική της κατοικία, λόγω… αρχαίων, ακυρώνοντας όμως στην ουσία μια επένδυση αξίας 1.300.000 ευρώ, από γνωστή εταιρεία κατασκευαστών. Και ενώ στην απόφαση αναφέρονται αποφάσεις όπου πραγματικά δεν υπάρχουν… αρχαία, και ότι είναι στο πλαίσιο της… ενεργειακής ανάπτυξης, τουναντίον η ανέγερση της πολυκατοικίας δεν προχωράει, εξαιτίας της δικαστικής απόφασης, καλώντας μάλιστα να πληρώσουν τα δικαστικά έξοδα τόσο το υπουργείο Πολιτισμού όσο και ο Δήμος Αλίμου.

Η υπόθεση μυρίζει πολύ και καλό είναι η δικηγόρος Αλεξάνδρα Γουρζή να βγει και να μιλήσει για να πει όλη την αλήθεια, εάν δηλαδή την πειράζει η… θέα στο σπίτι που μένει.

Πηγή: karditsastakra.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αυτοί αξίζουν στους ραγιάδες τσιφτετέλληνες

  2. Αρε μεγαλε γιωργο τραγκα δημοσιογραφαρα (δεν υπαρχουν σημερα)τα ελεγες γιατην ΓΕΡΚ ΤΕΡΝΑ εδω και πολλα χρονια(οταν ολα τα στοματα ηταν μπουκωμενα)

  3. Προς λοιπους χρηστες του Ηρωνα. Ενω ημουν πελατης με επερναν απο 4 διαφορετικα τηλεφωνικα κεντρα για να κανω συνδεση στον Ηρωνα. Ολα αυτα χρεωνονται στους λογαριασμους μας. Περα του γεγονοτος οτι στην ουσια ειναι στο στησιμο της μια εγκληματικη οργανωση οπως οτι σχεδον υπαρχει αυττη την στιγμη στην ελλαδα εφιστω την απολυτη προσοχη που δινουμε τα χρηματα μας. Ειναι το μικροτερο που μπορουμε να κανουμε για να τιμωρησουμε ολα αυτα τα περιτωματα. Οπως αποδεικνυεται ενα καλο μπουκοταζ ειναι αποτελεμσατικοτερο απο πολλες πετρες στους δρομους……

  4. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ…!!!!!!!!!!!!!
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ…….ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ…..
    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ…..
    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ….
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ……
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ……

  5. μαφια κανονικη το οργανωμενο εγκλημα διαφεντευει την χωρα

  6. Αυτή πρέπει να του ξηγιέται στραπονάκι.

    1. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΤΟΥ ΣΚΥΨΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙά

Comments are closed.