Γερουλάνος: «Θα ανακοινώσω αν θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ»

Κοινοποίηση:
85283da7-pavlos-geroulanos

«Θα ανακοινώσω αν θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ», γνωστοποίησε σήμερα το πρωί ο βουλευτής του κόμματος, Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται πως ο Παύλος Γερουλάνος επιμένει για αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα με επισπευσμένες διαδικασίες. Προσφάτως επεσήμανε την ανάγκη το ΠΑΣΟΚ να γίνει ένα ανοιχτό κόμμα, καθώς όπως είπε έχασε τη «χρυσή» ευκαιρία να κάνει το μεγάλο άλμα, τη στιγμή που ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχασαν ενάμιση εκατομμύριο ψηφοφόρους.

Όσον αφορά στην επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ, ο Παύλος Γερουλάνος κατέθεσε τρία σενάρια, το πρώτο είναι άμεσα εκλογές, το δεύτερο εκλογές μετά το καλοκαίρι και τρίτο σενάριο να γίνει μια συνδιάσκεψη και μετά. Ο ίδιος ωστόσο επιλέγει το πρώτο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Άλλο ένα απόβλητο του σπυριάρη καταστροφέα Σημίτη ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ

  2. Όλοι οι “ηγέτες” και οι υποψήφιοι ηγέτες έχουν φάτσα κουνάβι / λαμόγιο… Γιατί θεέ μου!

  3. Να φέρετε τον Βενιζέλο για πρόεδρο που μας έβαλε ΕΝΦΙΑ, το μόνιμο χαράτσι σε όσους τολμούν να έχουν ακόμα σπίτια και επίσης έφτιαξε και το νόμο περι μη ευθύνης υπουργών, ώστε να κάνετε όσα εγκλήματα γουστάρετε και να έχετε ασυλλλλλλίιιααααα και να μην σας αγγίζει κανείς και τους δύο “νόμους” δεν τους κατήργησε καμία επόμενη κυβέρνηση γιατί γουστάρουν τρελά να κλέβουν τον κόσμο με τον ΕΝΦΙΑ και να απολαμβάνουν την ασσσυλλλλλλίαααα καπάκι, το όνειρο του εγκληματία

  4. Σιγα τη σπουδαια προσωπικοτητα…!
    Ο Λαος δεν ξεχνα οτι μας βαλατε στα μνημονια…!εκει θα μεινετε στο 7 με 8 τοις εκατο…!

Comments are closed.