Γεωργιάδης για δήλωση Τσακλόγλου: Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους δικηγόρους της χώρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
adonis_georgiadis

Δείτε τη σχετική δήλωση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνη Γεωργιάδη, στον τηλεοπτικό σταθμό skai, από το λεπτό 17:00:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Το κτήνος ο Ανδρουλάκης, που έλεγε και έγραφε ότι ο Κύριος είναι μπάσταρδος, ζει ακόμη; Έχει σχέση συγγενική με τον γιδοβοσκό;

  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 25 ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΕ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΑΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ..ΜΑΣΟΝΙΑ!!

  3. Ποιος ηλίθιος και ποιος διανοητικως καθυστερημένος βάζει σταυρό στο ψηφοδέλτιο στο Γεωργιάδη ?

  4. τα ΙΕΚ καρατζαφερη γλυφουν την εξουσια για να μην καταδικαστουν

  5. Βρε βό’ι’δι, ο κόσμος πρέπει να αποφανθεί ότι το μίνι ασφαλιστικό έχει θετικό κοινωνικό πρόσημο κσι όχι εσύ να ευλογείς τα γένεια σου. Τα πλείστα σημεία αποσκοπούν σε ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ των εργαζομένων και των συνταξιούχων. Ολα αποσκοπούν να παράγουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, να μας πετάτε ένα κοκκαλάκι και να μας κλέβετε εν ψυχρώ και το κύριο μερίδιο των αποδοχών μας να πηγαίνει στο κράτος ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ. Γνωρίζω περισσότερα μαθηματικά από σένα μπούλη , αλλά και από τον ανεκδιήκητο Τσακλόγλου και από τον Χατζηδάκη με τον καμένο εγκέφαλο. Οσο για την ακρίβεια τα έχετε θαλασσώσει. Κοιμηθήκατε. Ξέρετε όμως και εμείς έχουμε ένα “όπλο” και οφείλουμε να το χρησιμοποιήσουμε.

  6. Αυτος ο χαρακτηρισμος που του ταιριαζει απολυτα ειναι το Γραφικος

  7. Κάθε χώρα έχεις τους πολιτικούς που της αξίζει. Στην Ελλάδα ένας τηλεπλασιε έχει αναλάβει σημαντικά υπουργεία. Ο θεός να μας φυλάει με το ψευδο στραβοστομη σάπιο κοιλιά Μπουμπούκο.

  8. Μαλακα μπουμπουκο απο την πολυ καλοφαγια απεκτησες τετοια μαγουλα που δεν μπορεις να μιλησεις απο το ζορι σου και τσιβδας σαν ενα πουλι και κανενας δεν σε καταλαβαινει. Οταν ερθει η ωρα σου ομως θα στα ξηλωσω παλιο σατανα θα πληρωσεις για ολα.

  9. Τι συγγνωμη να ζητησεις αγραμματε βιβλιοπωλη γαβ γαβ της Κουλαρας?
    Ευτυχως μεταλλαγμενε θα επιζησεις απο τις μιζες!

  10. Άντε γαμήσου μαλάκα, εσύ και η συγνώμη σου.

  11. Αυτο το γαμημενο αλητοκωλοπαιδο να ευχεται να μην βγει ποτε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . Την επομενη κι ολας μερα θα μετανοιωσει την ωρα κ την στιγμη που γεννηθηκε .

  12. Ο μπουμπούκος είναι ένας γραφικός τηλεπλασιε αλλά επίσης και διαπλεκόμενος πολιτικάντης γνωστός ότι γλύφει κατουρημενες πο(ρ)διες. Αποτελεί μια σκοτεινή και γραφικη φιγούρα της εγχώριας παρακμιακής πολιτικής σκηνής

  13. Όταν σε βάζει στην καρέκλα το ιερατείο δεν μπορεί να σε ριξη κανεις…
    Κοπριτη ερχεται η ειμαρμενη με κρεμσλες για όλους σας συν τους προσκυνημενους

  14. Αδωνι Γεωργιάδη είσαι ένας απατεώνας. Κλέβεις τους συνταξιούχους με 10 τρόπους και παρουσιάζεσαι και ως ευεργέτης τους. Είσαι μεγάλη μα’ι’μού. Ο υφυπουργός σου Τσακλόγλου είναι ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΤΡΟ , να το μάθει ο κόσμος.

  15. ειμαι βλακας ναχω τετοιον υπουργο…..ειμαι βλακας και μισος

  16. γεμισμε απο γραφικους τυπους….γιναμε της εκδιδομενης γυναικος επι χρημασι,,,πρεπει να ειναι λοβοτομημενος καποιος για να βλεπει τον αυτια

  17. Άντε ρε γελοίο υποκείμενο, έχετε απαξιώσει με την κακόνομία την πολύνομια και την κακή νομοθέτηση το επάγγελμα του δικηγόρου χρόνια τώρα

Comments are closed.