Γεωργιάννα Νταλάρα: «Εκτιμώ πάρα πολύ τον πατέρα μου και ως καλλιτέχνη, μέχρι εκεί»

Κοινοποίηση:
ΝΤΑΛΑΡΑ

Η Γεωργιάννα Νταλάρα αυτό το διάστημα παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής, με τίτλο «Βουνά, ζώα και ξωτικά», στο χώρο Τέχνης Γκαλερί 7. Η κόρη του σπουδαίου ερμηνευτή μίλησε στην ΕΡΤ για την ενασχόλησή της με την Τέχνη, ενώ στο event έδωσε το παρών και ο ίδιος ο Γιώργος Νταλάρας.

Νομίζω ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι για να γίνουν γονείς

«Κάθε άνθρωπος έχει τις προτεραιότητές του και από ‘κει και πέρα φέρεται δίκαια προς την οικογένειά του και προς αυτούς που αγαπάει», επισημαίνει στην κάμερα της ΕΡΤ η Γεωργιάννα Νταλάρα, σημειώνοντας: «Εκτιμώ πάρα πολύ τον πατέρα μου και ως καλλιτέχνη, μέχρι εκεί».

Τι είπε ο Γιώργος Νταλάρας για την κόρη του

«Κατάλαβα ότι η Γεωργιάννα είχε καλλιτεχνική φλέβα από τη στιγμή που γεννήθηκε. Ξεκίνησα αργά, με τάξη και μέσα σε λίγο καιρό άρχισε να κάνει άλματα. Είναι αξιοθαύμαστη», δηλώνει ο Γιώργος Νταλάρας για την κόρη του, εξομολογούμενος πως είναι και χαζομπαμπάς και χαζοπαππούς.

«Ο πατέρας κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος: αφήνει τον χρόνο να πάει χαμένος. Ο παππούς δεν κάνει αυτό το λάθος. Είναι θέμα ωριμότητας νομίζω, μεγαλώνοντας μαθαίνουμε», προσθέτει ο επιτυχημένος ερμηνευτής.

Είχα σκεφτεί να υπογράφω έργα με άλλο όνομα

«Μεγάλωσα ως αγοροκόριτσο. Επειδή δεν είχα αδέλφια και είχα φίλους αγόρια, ίσως να επηρεάστηκα από αυτό», τονίζει η Γεωργιάννα Νταλάρα σε άλλο σημείο.

«Όλοι έχουμε ένα όνομα, δεν νομίζω ότι μου στάθηκε εμπόδιο σε κάτι. Οφείλουμε να συμβιβαστούμε με αυτό, κάποιοι το αλλάζουν. Η μαγκιά είναι να το κρατήσεις. Είχα σκεφτεί να υπογράφω έργα με άλλο όνομα, θα ήταν όμως μέγα λάθος, γιατί θα ήταν αποφυγή», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Γεωργιάννα Νταλάρα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο βασιλιάς των σκουπιδιών στο καλλιτεχνικό Ελλαδιστάν 🤮🤮🤮

  2. Γιος του συνθέτη Νταράλα. Άλλαξε το όνομα του, δεν μίλαγε στο πατέρα του και ξεχρέωνε γραμμάτεια (πολιτικά) με το ΚΚΕ πουλώντας αριστερορεζιλίκι, που με τα χρόνια μετά η γυναίκα του υπόγραφε μνημόνια με τα δύο χέρια

  3. Στη δουλειά του είναι καλός αλλά πάντα αυτό που μένει είναι ο χαρακτήρας, ο Νταλάρας είναι άθλιος και ανθέλληνας. Όχι νεράντζια αλλά σκουπίδια έπρεπε να του πετάνε. Χρησιμοποίησε την επωνυμία του για να προωθήσει την ανθελληνική πολιτική του Πασόκ, λόγω της συζύγου του. Αυτά είναι κουτοπονηριές και υποτιμάει την νοημοσύνη του κόσμου. Το ίδιο έκανε ο Ρέμος που θαυμάζει τον Κεμάλ και η Γλυκερία, είχανε πιάσει 2 δικούς μας στρατιωτικούς, τους φυλάκισαν και αυτή ενώ δεν τους είχανε αφήσει ακόμα πήγε και τραγούδησε στη Κωνσταντινούπολη. Λίγο ήθος δεν βλάπτει. Για αυτό σέβομαι τις ιερόδουλες, είναι πιο ηθικές απο κάτι τέτοια αποβράσματα.

  4. Ο νταλάρας σα πατέρας είναι μαλάκας. Σωστό.
    Ειναι και τσοπάνης αφού όποτε τον ρωτάνε για κάποιον ρωτάει ‘αν είναι κάποιος επώνυμος’ – για αυτό και οπως έλεγε και ο Τζίμης ο Πανούσης… δε μας χέζεις ρε νταλάρα. (με μικρό το ‘ν’ να μάθεις να μας λες ανώνυμους μαλάκα νταλάρα.)

Comments are closed.