Γιάννα Αγγελοπούλου: Η επιστολή της προέδρου της Επιτροπής Ελλάδα 2021

Κοινοποίηση:
sima-200-xronia

Δείτε την επιστολή που έφτασε πριν λίγο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

“Αγαπητέ κύριε Χίο,

 

Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021», ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2019 και άρχισε την επίσημη λειτουργία της τον Δεκέμβριο του 2019, μετά την νομοθετική ρύθμιση των ζητημάτων, που προσδιορίζουν το καθεστώς που την διέπει.

Η Επιτροπή λειτουργεί χωρίς καμία επιβάρυνση του δημοσίου, αφού όλοι οι πόροι της, τόσο αυτοί που απαιτούνται για τη λειτουργία της, όσο και για την χρηματοδότηση των εκδηλώσεων και δράσεων που θα ενταχθούν στο πρόγραμμά της,  προέρχονται από χορηγίες.

Από την πρώτη στιγμή που λύθηκαν τα νομικά ζητήματα που την αφορούν, η Επιτροπή εργάζεται  πυρετωδώς, προκειμένου να ανταποκριθεί στο σύνθετο έργο που της ανατέθηκε από την Βουλή των Ελλήνων και το οποίο συμπυκνώνεται στην περιγραφή που υπάρχει στον ιδρυτικό της νόμο: η διαμόρφωση του πλάνου δράσεων και εκδηλώσεων που θα γίνουν με την ευκαιρία της διακοσιοστής επετείου της Επανάστασης του 1821, προκειμένου, όχι μόνο να γιορτάσουμε την επέτειο, αλλά και για να αναδείξουμε την Ελλάδα ως ένα σύγχρονο και δημοκρατικό Ευρωπαϊκό κράτος.

Ήδη ολοκληρώθηκε η διαδικασία προετοιμασίας του σήματος της Επιτροπής, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου. Ταυτόχρονα, ο ιστότοπος της Επιτροπής, εμφανίζεται στο διαδίκτυο, αποτελώντας ζωντανή πηγή πληροφόρησης για τη δράση της Επιτροπής, αλλά και ένα παράθυρο επικοινωνίας με όποιον θέλει να υποβάλει προτάσεις για δράσεις και εκδηλώσεις.

Η Επιτροπή θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, έτσι ώστε το σήμα να καταστεί κτήμα όλων των Ελλήνων. Ελπίδα μας είναι να το αγκαλιάσουν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες, αναγνωρίζοντας το μήνυμα που θέλουμε να μεταφέρει. Προσδοκούμε ότι θα είστε αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Είναι μία προσπάθεια που αφορά όλους μας. Μία εθνική προσπάθεια.

Έχουμε στείλει όλο το απαραίτητο υλικό, καθώς και σχετικό δελτίο τύπου, προκειμένου να προβληθεί η είδηση τόσο της δημοσιοποίησης του σήματος, όσο και της έναρξης λειτουργίας του ιστότοπου της Επιτροπής.

Σημειώνεται ότι Χορηγός του σήματος είναι η Ένωση Διαφημιστικών Εταιρειών Ελλάδας (Ε.Δ.Ε.Ε.).

Η συμβολή σας θα παράσχει πολύτιμη βοήθεια, προκειμένου να παρακινηθούν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να συμμετάσχουν στην προσπάθεια, ώστε η συμβολική επέτειος των 200 χρόνων από την Επανάσταση, πέρα από λαμπρή γιορτή, να είναι, κυρίως, μία ευκαιρία αποτίμησης της πορείας της Ελλάδας τους δύο προηγούμενους αιώνες, αλλά και ανάδειξης του οράματός μας για την Ελλάδα του αύριο.

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθειά σας.

 

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος της Επιτροπής ΕΛΛΑΔΑ 2021

 

 

Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΧΜΜ ΚΑΛΟ ΛΑΜΟΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ………………….ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΑΙ ΑΦΟΥ Η ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΝΟΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΥΣΟΥΡΙ…………..ΑΛΛΟΣΤΕ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΗΝΑ 2004 ΠΟΣΟ ΦΕΡΕΓΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ…….ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΤΖΑΜΠΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  2. Με συγχωρείς αλλά σο εξηγήθηκε ωραία! Έχεις γράψει τα μύρια για τη γυναίκα κι εκείνη σου φέρεται με το γάντι. Μάλιστα!

Comments are closed.