Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αμφίβολος για το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ

Κοινοποίηση:
giannis

Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να μην ακολουθήσει την Εθνική Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο πρωταθλητής NBA έχει εδώ και καιρό ενοχλήσεις στο γόνατο και είναι πιθανό να τον κρατήσουν μακριά από τις Φιλιππίνες εκεί όπου θα φιλοξενηθεί το μεγαλύτερο μέρος του τουρνουά από τις 25/8 έως τις 10/9.

Ο Γιάννης κάνει προπονήσεις και σε συνεργασία με τους γιατρούς και τους Μπακς θα αποφασίσει εάν θα ξεκουράσει το γόνατό του ή εάν θα το… ρισκάρει και θα πάει στο τουρνουά.

Ο Αντετοκούνμπο θα δηλωθεί φυσικά στη λίστα και εν συνεχεία θα αποφασίσει τι θα πράξει.

Θυμίζουμε ότι εκτός Μουντομπάσκετ είναι ο Κώστας Σλούκας, αφού αποφάσισε να ξεκουραστεί. Η Ελλάδα είναι στον ίδιο όμιλο με τις ΗΠΑ, τη Νέα Ζηλανδία και την Ιορδανία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΙ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ…… Κ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ……. …………… Κ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΥΝΑΝΕ.
    ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ Π…Η
    ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ……. ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ!!!!!..
    Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΔ… ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ

    1. εμεις κονομησαμε εναν μεγαλο σκορερ για την εθνικη μας, που πλεον ειναι απο τα φαβορι σε καθε διοργανωση. Κοροιδα ειστε εσεις οι χουντικοι που γελαει κοσμος μαζι σας και σας εχει στο περοθωριο μονιμως να σκουζετε σα κοπελες

  2. ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΌΣ Ή ΕΝΌΧΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΠΙΘΑΝΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΒΑ.ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΏΣΕΙΣ.

  3. Πότε προσέφεραν τα “αδέλφια” στην Εθνική;
    Μόνον λευκά Ελληνόπουλα στο παρελθόν και στο μέλλον!

    1. ναι φασιστα μου, δε προσφερνμ ποτέ, μόνο εσυ προσφερες

Comments are closed.