Γιάννης Δημητροκάλλης (ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ): Να μην αποπροσανατολίζει η εκλογή Κασσελάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ο ίδιος

Κοινοποίηση:
ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» και βουλευτής Ανατολικής Αττικής κ. Γιάννης Δημητροκάλλης σχολίασε την εκλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο κ. Δημητροκάλλης σημειώνει πως η υπερβολική δημοσιότητα που δόθηκε στον κ. Κασσελάκη δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη από τα εγκληματικά λάθη της ΝΔ στις πλημμύρες στην Θεσσαλία καθώς και στην επιχείρηση στην Λιβύη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είτε με Τσίπρα, είτε με Κασσελάκη παραμένει ο ίδιος: Η εκλογή νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ και η υπερβολική δημοσιότητα που δόθηκε από τα ΜΜΕ δεν πρέπει μας αποπροσανατολίζει από τα εγκληματικά λάθη της ΝΔ στην πρόσφατη κακοκαιρία στην Θεσσαλία, στην επιχείρηση φιάσκο στην Λιβύη καθώς και στις σκανδαλώδεις διατάξεις στο ζήτημα των νέων ταυτοτήτων.»

ΑΝΑΡΤΗΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αληθεια υπαρχουν αυτοι Ερε τι βλακεια καναμε Πως την πατησαμε ετσι Ας βαλουμε μυαλο και να προσεχουμεΜ ας ξεγελασαν αρπαζοντας την ψηφο μας με ψευτιες Αχ βρε Ηλια για χαρη σου φερθηκαμε σαν ηλιθιοι

  2. ΜΠΑ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΕΣ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΑΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ Ο ΚΗΡ ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ……ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΙΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ

Comments are closed.