Γιάννης Κότσιρας: «Όταν γυρίσουμε πίσω δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει το σπίτι μας»

Κοινοποίηση:
TOM_1130

Στην Καλλιτεχνούπολη, μία από τις περιοχές που επλήγησαν από την πυρκαγιά των τελευταίων ημερών, ήταν και το σπίτι του Γιάννη Κότσιρα.

Ο τραγουδιστής όμως, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, βρισκόταν στην Επίδαυρο όπου έδινε συναυλία.

Ο ίδιος απέδειξε τον επαγγελματισμό του καθώς ενώ η φωτιά μαινόταν στην Αττική, και μάλιστα πολύ κοντά στο σπίτι του, εκείνος δεν ακύρωσε τη συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (12/08).

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο κοινό του επί σκηνής χρειάστηκε να εκκενώσουν το σπίτι τους στην Καλλιτεχνούπολη. Έτσι, ο τραγουδιστής πήρε τη γυναίκα του και τα παιδιά και κατευθύνθηκαν όλοι προς την Επίδαυρο.

Συγκεκριμένα, ξεκινώντας την συναυλία στην ακτή Βαγιωνιά, είπε απευθυνόμενος στο κοινό του:

«Είναι δύσκολη αυτή η ημέρα για εμάς. Ήταν όλα καλά, αλλά όταν φύγαμε για εδώ, ήρθαμε όλη η οικογένεια στην Επίδαυρο, αφού η φωτιά βρισκόταν στο σπίτι μας και δεν έχουν πού να μείνουν. Όταν γυρίσουμε πίσω δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει το σπίτι μας».

Το κοινό μόλις άκουσε τα όσα είπε ο επιτυχημένος τραγουδιστής άρχισε να τον χειροκροτεί, ενώ εκείνος ξεκίνησε αμέσως τη συναυλία ώστε να μην βαρύνει περισσότερο το κλίμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οι φωτιες καθε καλοκαιρι δυστυχως εχουν την τιμητικη τους παρουσια: και φυσικα το κρατος ανευθυνο σε καθε λογης που συμβαινει οπως και με τις πλημμυρες : οι δημαρχοι ριχνουν το μπαλακι στην περιφερεια & η περιφερεια στους Δημους

  2. Όποιος μ@λάκας χτίζει σε καμμένα, ναι πρέπει να φοβάται.

Comments are closed.