Γιάννης Μπέζος για Λευτέρη Αυγενάκη: Για να μην τον αδικούμε, μπορεί να συμβεί στον καθένα μας αυτό

Κοινοποίηση:
giannis-mpezos__1_

Ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε το περιστατικό με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, λόγω του περιστατικού βιαιοπραγία στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος σε βάρος εργαζομένου.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό», ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο θέμα, λέγοντας: «Για να μην αδικούμε τον κύριο Αυγενάκη, μπορεί να συμβεί στον καθένα μας αυτό. Καλό είναι να είμαστε πάντα έτοιμοι για αυτοκριτική».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η κακιά στιγμή μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Και στη δουλειά μας γίνονται αυτά. Και στο θέατρο γίνονται. Υπάρχουν στιγμές εντάσεων κλπ. Το να εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου ή μια θέση, στην οποία σε έχει βάλει ο λαός… Ο λαός σου δίνει κάτι παραπάνω και σου ζητάει κάτι παραπάνω. Ανάμεσα σε αυτά που σου ζητάει είναι και η ψυχραιμία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. H φτώχεια φέρνει γκρίνια και στρές και νεύρα. αν αυτός και έχουν να φάνε και τα δισεγγονά του κάνει έτσι τι πρέπει να κάνει ο άλλος που δεν έχει να βγάλει το μήνα.

  2. Μπορώ δηλαδή εγώ να πάω σε υπάλληλο του αεροδρομίου, να κάνω φασαρία και να του σπάσω τα μούτρα επειδή με φώναζαν 3 φόρες και δεν άκουγα; Και δε θα με συλλαβουν άμεσα;

  3. Ξεκίνησε το πλυντήριο στο Μητσοτακησταν, πληρώστε τις νέες αυξήσεις ζώα και όταν σας βαράμε να λέτε κι ευχαριστώ.

  4. Δεν μας χέζεις ρε . Φυσικά και αρκετοί του συναφιού σας κάτι τέτοια γεγονότα εδώ και χρόνια τα πνίγατε πολύ καλά πίσω από τις κουρτίνες . Άντε στον Διάκο που σε όλα περνάτε και μία δόση βαζελίνης. Στην συνείδηση του κόσμου έχει καταγραφεί και το μεγάλο δικό σας μερίδιο ευθύνης για αυτήν την κατάντια.
    Λυπάμαι μόνο που πολλούς τους έχει ξεγελάσει το σοβαρό ύφος σας. Αλλά τελικά αυτό είστε ηθοποιοί .

  5. ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΠΑΤΖΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΛΕΤΣΟΣ…. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΠΑΤΖΑΣ….!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΥΤΟΝ… ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ….. ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΛΕΜΕ !!!!

Leave a Response