Γιάννης Μποσταντζόγλου: “Είναι έτοιμος να μπει μέσα ο Τούρκος και θα με νοιάζει ο γάμος του Μαυρίκιου Μαυρικίου;”

Κοινοποίηση:
Mpostantzoglou

Αιχμές για τη μεγάλη διάσταση που έχει πάρει ο γάμος του Μαυρίκιου Μαυρικίου άφησε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου ενώ υπάρχουν σοβαρότερα θέματα.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και απόρησε γιατί πρέπει να ασχολείται με ανθρώπους που δεν γνωρίζει.

«Πάντα υπήρχαν οι τζάμπα μάγκες. Όλα αυτά υπήρχαν, αλλά κάποτε κρατούσαν και λίγο τα προσχήματα. Υπήρχε κι ένας φόβος, μια κρυψίνοια κάποιες φορές αδικαιολόγητη. Τώρα είναι λίγο στο φως. Τώρα είναι πιο εύκολο να ξεμπροστιάζεις πράγματα. Βλέπω τις ειδήσεις και λένε πώς παντρεύτηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

«Τη στιγμή που είναι έτοιμος να μπει μέσα ο Τούρκος και να γίνει χαμός, τη στιγμή που έχουμε χρέη, γιατί πρέπει να με απασχολεί αυτός ο άνθρωπος; Καλά να είναι, αλλά γιατί να με απασχολούν με το τι κάνει και τι λέει. Τα παιδιά που βλέπεις εδώ γύρω μας και πίνουν καφέ όταν γαλουχηθούν με αυτά, πώς θα έχουν γίνει στα τριάντα;

«Πέντε μαλα…ρια που το μόνο που θα τους νοιάζει θα είναι να πάρουν ένα αμάξι να στουκάρουν στον τοίχο, να πάρουν μια μυτιά, να κουβαλάνε πάνω τους κουμπούρια. Ο πολιτισμός των τράπερ, δηλαδή μηδενισμός, κυνισμός, ρατσισμός. Είναι η δόξα του μαλ…α. Δεν θέλω να κάνω τον τιμητή, απλές σκέψεις είναι», κατέληξε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Στις τελευταίες 3 γραμμές περικλείονται τα σημερινά ιδανικά. Δυστυχώς.

  2. Απλές σκέψεις, αλλά σωστές. Όλοι οι λογικοί άνθρωποι έτσι σκέφτονται. Οι άλλοι, οι ανώμαλοι, οι διεστραμμένοι και οι ψυχικά άρρωστοι, φυσικά έχουν διαφορετική γνώμη. Δυστυχώς για εμάς τους υπόλοιπους.

  3. Ας μπει μπας και διώξει του Λαθρομετανάστες γιατί οι δικοί μας είναι ανάξιοι!!!!

  4. με 70.000 καφετέριες κι ο λαός της κοιμάται όρθιος. Χεστήκαμε για το πάχος της χοντρής, για το γκάστρωμα της μοντέλας και για τη σούφρα του ταπουντσίδη, έχουμε ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ επιβίωσης ρέεεεεε.

  5. Κανένα πρόβλημα Γιάννη, θα τους πάρει στο κυνήγι, η πουστρα ο Αδερφικιος Αδελφικιου..

  6. Γιάννη Λεβέντη! Πήξαμε σε ανώμαλους, ανώμαλες, πόρνες και λάθρο!

  7. Εδώ η άλλη αγοράζει κάτι χαζοπεριοδικα που γράφουν….Που πάει η περιουσία του Ματέο;
    Διακοπές στην Σαντορίνη η Ελένη
    Με δυο άντρες η Κατερίνα….
    Και τι σε νοιάζει εσένα που πάει η περιουσία του άλλου….Λογαριασμό θα σου δώσει ή σου χρωστάει;Η θα σου πάρει την ξαπλώστρα από την παραλία;
    Και όμως το αγοράζουν φαντάσου τι άνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσα μας!

Comments are closed.