Ο Κασσελάκης, η γιαγιά του, η ΝΔ και τα “fake news”;

Κοινοποίηση:
stef

Η κυρία Ελένη, γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη, αυθόρμητα περιέγραψε τα συναισθήματά της.

«O προππάπος του με την πεθερά μου ήταν αδέλφια. Με συγκινεί γιατί με πήραν όλοι οι γνωστοί μου. Κοιτάξτε οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά, είναι από τα εξυπνότερα παιδιά που έχει διαλέξει η Ελλάδα. Ηταν ευφυέστατοι άνθρωποι, η οικογένεια αυτή είναι παραδειγματική στην ευφυϊα. Είναι ευφυέστατοι άνθρωποι και αυτός με υποτροφία σπούδασε ο Κασσελάκης ο Στέφανος. Η μητέρα του είναι βέβαια από άλλο… δεν είναι Κασσελάκη, αλλά είναι και αυτή καθηγήτρια πανεπιστημίου, είναι ανοιχτό μυαλό και έχει κάνει πολλά λεφτά από το μυαλό της. Και εγώ από τα 100.000 που πήρα προίκα, γιατί είμαι σύζυγός στρατιωτικού, πήρα και εγώ μια περιουσιά καλή.»

Οταν  η δημοσιογράφος την ρώτησε για τα συναισθήματά της για τον Στέφανο Κασσελάκη, είπε «Εγώ το λέω, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη. Ομως τον θαυμάζω για την ευφυία του. Τον θαυμάζω και τον προσεύχομαι, έχει και πολύ ωραία όνειρα. Ηρθε για να ενώσει και όχι για να διχάσει. Γιατί και αυτός ήταν Νέα Δημοκρατία».

Απάντηση Κασσελάκη:

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει πως η κυρία που παρουσιάστηκε σε πρωινή εκπομή δεν ήταν η γιαγιά του.

«Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ! Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με «κρατάει» κανένας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Η κυρία που μίλησε, ΒΛΑΞ Κασσελάκη, δεν είπε ότι είναι γιαγιά σου. Η γυναίκα μίλησε για μια υφιστάμενη συγγένεια μεταξύ του προπάππου σου και της πεθεράς της, που ήταν αδέλφια. Εξ αυτού συμπεραίνεται ότι ο παππούς σου (Κασσελάκης) και ο σύζυγος της κυρίας (Κασσελάκης) ήταν πρώτα εξαδέλφια, με τον πατέρα σου και τα παιδιά της κυρίας να είναι δεύτερα εξαδέλφια. Κάπου εκεί, σταματάει από πλευράς σου, η συγγένεια διότι τα εγγόνια της κυρίας δεν θα γίνουν τρίτα εξαδέλφια με τα παιδιά που δεν θα αποκτήσεις, λόγω των επιλογών σου. Τώρα, αν εσύ θίχτηκες, επειδή η κυρία αποκάλυψε ότι η οικογένεια Κασσελάκη ήταν ψηφοφόροι της Ν.Δ., πιές μπόλικο ξιδάκι να ξεπλύνεις την ντροπή που σου προξένησε … ΄Αντε, παλιο χαλβά, που σε πείραξαν οι αποκαλύψεις της κυρίας, αλλά δεν σε πειράζει το κουσούρι σου, για το οποίο, φυσικά, ντρέπεται η οικογένεια Κασσελάκη …

  2. Μασονία και πάσης Ελλάδος άμα λάχει να ούμε να κάνετε τουμπεκί ψιλοκομε

  3. Το είπε καθαρά η γριά ο προπάππους του Κασελακη και η πεθερά μου ήταν αδέρφια ή ξαδέρφια. Τώρα τι συγγένεια βγάζει αυτό της ίδιας με τον Κασελακη ένας Λιάγκας το ξέρει. Δεν πειράζει όμως την άλλη Κυριακή η αριστερά θα έχει για αρχηγό τον μοναδικό πολιτικό που μπορεί να ελευθερώσει τη χώρα.

  4. Aχ καλέ συγκινήθηκα με τα σοφά και μεστά λόγια της γιαγιάκας. Να σας ζήσει ο εγκονούλης σας και να σας κάνουν τρισχαριτωμένα δισέγκονάκια. Αμποτε!.

  5. Δεν “σε κρατάνε”, αλλά “στον κρατάνε”…

  6. Γι’ αυτό φαίνεται, όπως λέει στο άρθρο, δήλωσε ευθαρσώς ότι είναι πούστης, για να αποδείξει ότι δεν τον κρατάει κανένας. Σε κρατάει ο Σατανάς μαλάκα.

    1. ποιος σατανάς ρε βλήμμα ? Επειδη εσύ πιστεύεις σε βλακείες νομίζεις ότι ισχύουν κιόλας οι παπαριές που σε κατήχησαν από νήπιο ?

      1. Πολύ καλά έκαναν και μας δίδαξαν την θρησκεία μας που εσύ θεωρείς παπαριές. Άμα είσαι μάγκας και πιστεύεις αυτά που λες τότε πήγαινε μια φορά στη ζωή σου Κεφαλονιά στον Άγιο Γεράσιμο στάσου μπροστά του και βρίσε. Εμπρός κάντο κάποια μέρα γιατί μετά θα μάθεις και θα καταλάβεις πόσο ζωντανή είναι η θρησκεία μας. Εκ του ασφαλούς μαγκιά δεν υπάρχει. Άντε παπάρα πήγαινε Ζακύνθο , Κέρκυρα το ίδιο είναι και βρίσε μπροστά στους Αγίους. Κότα λυρατη.

        1. Mε εκανες και γελασα ρε φιλε .. Για πες .. Δηλαδη αν παω και βρισω εκει , θα θυμωσει ο Αγιος και θα με στειλει ντουγρου στα καζανια μαζι με τις διακορευμενες ( αλλα ομορφες) ?? Και γιατι να βρισω τον αγιο ρε τρελαμμενε ? Δεν μου κανε κατι ,εσενα θα βρισω και ατομα σαν και εσενα που πισω απο μια θρησκεια ,ξεσπατε με μισος στους συνανθρωπους σας ,οτι σκατα και να ειναι αυτοι ,ειτε αθεοι ειτε οτιδηποτε και λετε τις παπαριες σας ..

          1. φιλέ λεσβιε, μη ψαχνεις λογικη στους τρελοχουνταιους. Ειναι καταδιακασμενοι

    2. ΠΙΩΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΛΟΥΓΚΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ;

  7. Μας ζάλισαν τα ΜΜΕ με τον Κασελακη….οπ ς κάποτε με τον Κοσκωτά…
    Και οι δύο ήρθαν ξαφνικά από τις ΗΠΑ …
    Αντί να ασχολούνται με το δράμα των Ελλήνων που βούλιαξαν, κάηκαν και έχασαν την περιουσία και τις δουλειές τους ….μας βομβαρδίζουν με τις μ@λ@κιες του Κασελακη και του/της συζύγου του..
    .Νισάφι πια !!

Comments are closed.