Ο Γιώργος Γιαννόπουλος με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά «Υπάρχω», που αφηγείται τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη μίλησε για τη συνεργασία του με τον Χρήστο Μάστορα. Σχολιάζοντας τον τραγουδιστή που βρίσκεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο, εξέφρασε την πεποίθηση του για την επιτυχία της σειράς από την πρώτη στιγμή.
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξήγησε ότι ο σκηνοθέτης Γιώργος Τσεμπερόπουλος επέλεξε τον Χρήστο Μάστορα μετά από αυστηρή επιλογή, καθώς έφερε το «βάρος του πόνου» λόγω της μεταναστευτικής του ταυτότητας, κάτι που τον έκανε ιδανικό για τον ρόλο.
«Από την πρόβα κατάλαβα ότι θα σκίσει. Ο άνθρωπος αυτός από τη δυναμική που έχει ως καλλιτέχνης, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, γίναμε φίλοι. Ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος είδε 70-80 ηθοποιούς και άλλους που ήταν για τον ρόλο. Έψαχνε έναν άνθρωπο που κουβαλάει τον πόνο. Από την Αλβανία στην Ελλάδα, η έννοια της μετανάστευσης, ο Μάστορας έχει μέσα του αυτόν τον πόνο. Στην Αλβανία τον λένε Έλληνα και στην Ελλάδα Αλβανό. Όλο αυτό το πράγμα το κουβαλάει στο κύτταρό του και το απέδειξε στην πράξη», σημείωσε.
Τέλος, υπογράμμισε ότι ο Χρήστος Μάστορας έχει λαμπρό μέλλον και στην υποκριτική, αναφέροντας πως δεν μιμείται τον Καζαντζίδη αλλά αποδίδει τον χαρακτήρα με τον δικό του τρόπο. «Νομίζω ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα ο Χρήστος στα πολιτιστικά δρώμενα της Ελλάδος τα επόμενα χρόνια. Ο Χρήστος Μάστορας δεν μιμείται τον Καζαντζίδη. Είναι ο Χρήστος Μάστορας που παίζει τον Καζαντζίδη», είπε κλείνοντας.
ΑΦΑΝΙΣΕ ΤΑ ΟΛΑ
Μάστορα αυτή είναι η αντιμετώπιση των ντόπιων προς τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΉΡΘΑΝ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ,ΓΕΩΡΓΊΑ,ΠΌΝΤΟ,ΜΙΚΡΆ ΑΣΙΑ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΎΠΟΛΗ,ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΎΣΑΝ ΟΙ ΗΛΊΘΙΟΙ ΤΟΥΡΚΌΣΠΟΡΟΥΣ,ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΊΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΊΤΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΣΜΥΡΝΙΟΎ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΈΣ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΉ ΛΑΤΡΕΊΑ!!!!!!!!!!!!ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΚΟ!!!!!!!!!!!
ναι ρε φασισταρια , αυτη ειναι η αληθεια , ξε- κολληστε το κολλημενο μυαλο σας απο τις αγκυλωσεις ..
Ελληνας ειναι ο χρησταρας , πιο ελληνας απο εσας σιχαμεμοι σκατοψυχοι
Μιλησε και ο ξεφτιλας που στον καιρο των εμβολίων ελεγε οσοι δεν το κανουν να πανε να ζησουνε στα βουνα
η Ελλάς δεν υφίσταται πλέον..
ένα άμορφο πράγμα πλέον με μια ολοκλκηρη βουλή προδοτών και ένας πρωθυπουργός-ρουφιάνος-δολοφόνος-αρχαιοκάπηλος-“επιχ/τίας” σε πράνομες και ύποπτες δραστηριότητες μέσω συγγενων και τρίτων-πληρωμένα συμβόλαια θανατου-μαφιόζοςπου χλευάζει το Έθνος ως ψεκασμένους και βρίσκεται εκτος φυλακής χωρίς ισόβια x 100