Γιατί απέκλεισαν την Μαρία Καρυστιανού από το Προεδρικό Μέγαρο

Κοινοποίηση:
NEO

Είναι προφανές πως σκοπίμως αγνοήθηκε από την προεδρία της Δημοκρατίας η Μ. Καρυστιανού. Επειδή ενοχλεί τον Κ. Μητσοτάκη.

Η μητέρα της Μάρθης που βρήκε τραγικό θάνατο στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, η παιδίατρος Μαρία Καρυστιανού, έχει συγκινήσει όχι μόνο την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας αλλά και πολλούς στις Βρυξέλλες με τον σπουδαίο αγώνα που δίνει για τη δικαίωση των θυμάτων.

Επειδή η προσπάθειά της να αποκαλυφθεί η συγκάλυψη ευθυνών που επιχειρήθηκε εξέθεσε την κυβέρνηση, έπεσε θύμα «δολοφονίας χαρακτήρα». Μέχρι και ότι θα έθετε υποψηφιότητα για την ευρωβουλή διαδόθηκε προκειμένου να της καταλογιστεί κομματική ιδιοτέλεια. Η ίδια άντεξε τις επιθέσεις και επιμένει. Τον Σεπτέμβριο θα αποφυλακιστεί ο σταθμάρχης, με τη συμπλήρωση του 18μηνου της προφυλάκισής του, και θα ανοίξει ο δρόμος για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής. Και τότε η φωνή της θα έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

Το λιγότερο που θα περίμενε κανείς θα ήταν να πάρει πρόσκληση από την προεδρία της Δημοκρατίας για τον εορτασμό πενήντα χρόνων από τη μεταπολίτευση. Ειδικά, που διαφημίστηκαν οι προσκλήσεις σε συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας στο Μάτι και στους γονείς της Εριέττας που σκοτώθηκε στα Τέμπη και δεν βρέθηκαν ίχνη της.

Είναι προφανές πως σκοπίμως αγνοήθηκε η Μ. Καρυστιανού. Επειδή ενοχλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ετσι, θα μείνει εκτός γιορτής, μαζί με τις μητέρες του Παύλου Φύσσα και του Ζακ Κωστόπουλου. Αναμενόμενο για τις ίδιες, θλιβερό για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

dnews
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Τελικά φταίνε τα θύματα που μπηκαν στο τραίνο…!!!!!

  2. Φώναξαν κάθε άσχετη παρουσιαστρια ειδήσεων…σιγά μην φώναζαν την γυναίκα που τους ξεβράκωσε σε κάθε ευκαιρία, ήδη τα μέσα έχουν ξανσθαψει το θεμα..

  3. Αυτη ειναι γιορτη της κομμουνιστικης βλακειας και τη βαπτιζουν γιορτη της Δημοκρατιας. Το μονο που λειπει απο τον σκληρο κομμουνισμο ειναι αφαιρεση των διαβατηριων. Ολα τα αλλα ειναι τα ιδια. Επιχειρηματικοτητα μηδεν , το ονειρο του ελληνα ειναι να τρωει απο το δημοσιο η να ζει με επιδοματα.Λογοκρισια στο επαρκο ενω η ελευθερη δημοσιογραφια μονο ελευθερη δεν ειναι,στο εξωτερικο δεν μπορεις να βγαλεις πανω απο 10000 ευρω κατ-ατομο ενηλικο. Φυσικα αυτα τα λεφτα ενας κομμουνιστης τα βλεπει παρα πολλα οποτε και τα αφαιρεσαν απο το 99,9% του ελληνικου λαου. Φοβαται ο καθενας να καταθεσει στον αλλον 5000 ευρω ας πουμε σαν δωρο βρε αδελφε. Για τολμα.Αυτο σημαινει κομμουνιστικος φασισμος. Μιλα εναντιον ενος μαυρου η. βρισε εναν Αφγανο αν τολμας η πες του να πλυθει γιατι βρωμαει ενω μπηκε στο λεωφορειο χωρις εισιτηριο φυσικα. Θα σου την πεσουν οι αλλοι κομμουνιστες ελληναρες. Αυτος κατουραει εξω απο μια εκκλησια και καλα κανει αλλα για πηγαινε στο Πακισταν και κανε κατι αναλογο? χα χα χα Το μεγαλυτερο κομματι σου θα θελει μικροσκοπιο για να ααναγνωριστει. Και τωρα στο θεμα. Η κυρια Καρυστιανου πριν το δυστυχημα τι γνωμη να ειχε αραγε για τη Δημοκρατια,τη δικαιοσυνη,την αστυνομια και γενικοτερα το ελληνικο κρατιδιο? Το ομορφοτερο του κοσμου λιγο βρωμικο αλλα ενταξει με τους καλυτερους κατοικους λιγο αρρωστοι ολοι αλλα ενταξει,την καλυτερη κυβερνηση γιατι την πρωτ φορα αυτους ψηφισε αλλα ενταξει ποιος ειναι καλυτερος του χειροτερου και γενικα οπως λεω ολα καλα αλλα μη συμβει τιποτα. Καλη διασκεδαση στη γιορτη της κομμουνιστικης δημοκρατιας.

  4. Άλλο ένα ατόπημα της άχρηστης και γελοίας σαύρας που γελοιοποιεί τον θεσμό του ΠτΔ.

  5. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝ Η Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ? ΜΗΠ ΩΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ

  6. Αυτη ειναι η Δημοκρατια που γιορταζουν ορισμενοι σημερα. Εξω οποιος δεν μας αρεσει. Δημοκρατια της Βορειας Κορεας τη λεει ο Κιμ. Ελληνικη Δημοκρατια τη λεμε εδω.

  7. Και τι να πάει να κάνει με τους ακαταδίωκτους που ευθύνονται για ατέλειωτους θανάτους;

  8. Αφήσανε από έξω τις Συριζαιες διότι και οι τρεις είναι υπέρ των κιναιδων των ΛΟΑΤΚΙ των Αναρχικών κτλ.Αν και στο θέμα της Καρυστιανου θεωρώ ως πολίτης πως όντως ήταν έγκλημα η ιστορία των Τεμπών.

  9. Καλα της κάνανε.. ενα συριζομουτρο είναι που εριχνε καταρες στους νεκρους στο ματι,γουστάρει λαθρο,Φυσες,λοατκι και λοιπό υπόκοσμο…την κάνανε και ηρωίδα.. α ρε υποβαλκανιο καραμπουζουκιστάν τελικά σου αξίζουν τσιπρες και κλασιδιαρηδες

    1. Το μόνο που δε μας είπες είναι πόσο γουστάρεις τη κούλα

  10. Τί δουλειά έχει ρε αυτή στο Μέγαρο ρε; Ποια νομίζετε ότι είναι;

    1. Από σκουπίδια σαν και σένα πολύ καλύτερη είναι

  11. πια δημοκρατια ρε μητσοτακη υπαρχει δημοκρατια στην ελλαδα και δεν το ξερο για δηκτατοτια υπαρχει τον κασιδιαρη τον εχετε πειξει στην φυλακη 4 χρονια η δικαιοσυνη αχρηστη οιδολοφονοι εξω οι αθωοι φυλακη

  12. πάρε μια Beretta για να ησυχάσει η ψυχή της κόρης σου

  13. Τι σχέση έχει η Καρυστιανού που το παιδί της ήταν αθώο με τον αλήτη φύσσα και το κλεφτρόνι ζακ;

    1. Ο ζακ δεν ηταν μονο κλεφτρονι ηταν και ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ

    2. πες τα χρυσοστομε…….ακριβως ετσι τι συγκρίνουν ????? καμμια σχεση ο φυσσας και ο τζακ με τα θυματα στα τεμπη…..που δολοφονησαν τα συμφεροντα του οσε…

  14. Γιατί;Διαβαστε το τρισαθλιο σκεπτικο της 1421/13 αποφ.του ΣτΕ για να καταλαβετε ποσο δουλικο,διευθαρμενο και διεστραμμενο υποκειμενο ειναι η εν λογω Κατινα και αποφασιστε:Θα βριζουμε ο ενας τον αλλον,ή θα θα επικεντρωθουμε,διαμαρτυρομενοι,σε ολα αυτα τα καθαρματα;Και σε τελικη,τί να πανε να κανουνε;Και αυτοι απο το Ματι,θα εινι υποτιμητικο να πανε.Να δουνε τον τυπο που παρασημοφορησε τους δολοφονους τους,ή που εκανε εφεση για να μην παρουν λεφτα;

  15. Τι δουλειά έχουν οι μητέρες αυτές στην γιορτή τής Δημοκρατίας? Ο ρόλος τους σταματάει στο ακροατήριο όπου αποδίδεται Δικαιοσύνη.
    Η ..αλακία πάει σύννεφο!!😠 Έχετε μπλέξει τίς.. βούρτσες!!

Comments are closed.