Γιατροί καθάρματα στη γη των καταραμένων, κρύβουν την αλήθεια για τη νέα παλιαρρώστεια . Η συγκλονιστική ιστορία του “Αγίου των λεπρών” δίνει καταλυτική απάντηση για τον ΕΑΝ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και από τις ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ. Κοινωνούσε τους χανσενικούς στη Σπιναλόγκα και του φιλούσαν το χέρι” !

Κοινοποίηση:
1.indd

KIKILIAS-efimerida

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Δευτέρας, 9-3-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας αυτοχρηματοδοτούμενης  ελληνικής εφημερίδος  που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό, δεν τα παίρνει από κανέναν κι έσπασε το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια. Με κόστος αλλά πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή και οι βρωμιάρηδες του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

-Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 , με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα
-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού.

Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες

@@@υποσημείωση

teaser10-3

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

24_sport.indd

Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Τρίτη 10-03-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Αγαπητε Στεφανε,πολλα συγχαρητηρια στην ερευνα σου!!!συνεχισε με δυναμη ψυχης αλλα και με τη δημοσιογραφικη σου εμπειρια και θα βρεις την ακρη στο μπερδεμενο αυτο κουβαρι…..εγω οσο μπορω θα δινω τροφη για σκεψη…ωστοσο,σου επισημαινω να ψαξεις και τον χορηγο των εμβολιων αμφιβολου ποιοτητας που θελουν να μας επιβαλλουν οσονουπω…..bill and melinda gates( ονομα του ιδρυματος )…θελω να εκφρασω καποιες σκεψεις ως ρητορικα ερωτηματα(αν θες,δημοσιευσε το σχολιο μου)
    Ειναι Χριστιανικος αυτος ο λαος που αποχαυνωμενος απο την υπερ-καταναλωση,την τηλεοραση και κατ επεκταση τα μεσα μαζικης αποβλακωσης,να προδιδει τον Σωτηρα Χριστο και να παραδιδεται ανευ ορων,ακολουθωντας δουλικα το αντιχριστο καταχθονιο και ισοπεδωτικο ρευμα της παγκοσμιοποιησης????
    Ειναι δυνατον σχεδον κανεις να μην τολμα να υπερασπιστει τον Τριαδικο Θεο?να παρακολουθει απαθης????
    Το ελληνικο εθνος αυτοκτονει,ο ελληνικος λαος παραφρονησε και τρωει τα ιδια του τα παιδια…Η μεγαλη αποστασια μας εφερε την κολαση επι της γης(και ο νοων νοειτω)Σημερα το μισος για τον Χριστο ξεχειλιζει περιτεχνα αλλα και κυνικα τις πιο πολλες φορες….βλεπουμε ολοφανερα πλεον τον διχασμο για την Θεια Κοινωνια…
    “Λαος μου,τι εποιησα σοι και τι μοι ανταπεδωκας?αντι του αγαπαν με,σταυρω με,προσηλουτε”
    “Περιλυπος εστιν εως θανατου η ψυχη μου” ειχε πει τοτε στην Γεσθημανη ο ΚΥΡΙΟΣ!!!διοτι εβλεπε την σημερινη ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΜΑΣ.
    Ο Πατροκοσμας ο Αιτωλος ειχε πει:”απο τους μορφωμενους θα σας ελθει το κακον”!!!
    Η λεσχη η γνωστη,που ονομαζεται και λεσχη του θανατου,εχει τοσα πολλα πλοκαμια και δουλευουν με ολες τις πλευρες,διοτι τα ανθρωποειδη αυτα οντα ειναι φασιστες του κερατα, που θελουν να ελεγχουν τους παντες και τα παντα και οποιος μπαινει στο δρομο τους,τον εξοντωνουν κυριολεκτικως η μεταφορικως….η συγκεκριμενη λεσχη,εκτελει συμβολαια θανατου σε ολα τα μερη της γης και οι πρακτορες της πληρωνονται αδρα…..και ολη αυτη η φαρα κανει τα ΠΑΝΤΑ για να κρατησει τα ηνια και τον ελεγχο των κρατων υπο την κυριαρχια της…αδιστακτοι κακοποιοι,εγκληματιες πολεμου και ειναι κατι χειροτετο απο ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ,διοτι ειναι ετοιμοι να εξολοθρευσουν και να σκοτωσουν εκατομμυρια συνανθρωπων μας ετσι απλα!!!! για να παραμεινουν στην εξουσια ασκωντας ελεγχο σε ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ.
    Θελουν να ειναι κυριαρχοι του παιχνιδιου,εξαλλου για παιχνιδι προκειται-ετσι δεν ειναι?….και να δημιουργησουν κοινωνιες πεινασμενων,εξαθλιωμενων για να μπορουν να εκτοπισουν και να μετατρεψουν τους ελευθερους ανθρωπους σε ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ σκλαβους,αριθμημενους,κωδικοποιημενους,που θα εκτελουν με υπακοη τις εντολες τους…ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΙ!!!!
    Ψεματα????ηδη πολλα απο αυτα εφαρμοζονται….(να επισημανω γι ακομα μια φορα πως η προσωπικη μας υγιεινη προυπηρχε…και φυσικα θα πρεπει να συνεχιζει να υπαρχει..!!!δεν περιμεναμε τον κορονω.ι.ο για να πραξουμε τα αυτονοητα!!!!το επισημαινω για να μην παρεξηγηθω….)Τα αφεντικα της γνωστης λεσχης με ολα τα “καλοπαιδα” μαζεμενα μεσα εχουν ως στοχο να δημιουργησουν τεχνητο οικονομικο ΚΡΑΧ και μεσω των τραπεζιτων μαζευουν ΟΛΟ το χρημα ωστε να επιβαλλουν πεινα,λιμο,ασθενειες!!!μετα μας βραβευουν με….εμβολια που περιεχουν υποπτο περιεχομενο,αλλα ολα αυτα για το “καλο μας”, δηθεν….
    Ελληνιδες,Ελληνες ξυπνηστε!!!!ζουμε τα εσχατα χρονια!!ο καιρος γαρ εγγυς
    Εαλω η Ελλας!!!! Ιησους Χριστος Νικα(οσο και αν αυτο, δεν αρεσει σε ορισμενους σαλτιμπαγκους)
    Οσο αντιστεκομαστε,τοσο εμποδιζουμε τα σχεδια των ” καλοπαιδων”…

  2. Μια φορά πριν αρκετά χρόνια περνούσα από το κέντρο της πόλης και είδα κάτι άπλυτους φοιτητές της κίνησης απελάστε τον ρατσισμό πουλούσαν τσαμπουκά σε ένα περίπτερο που το είχε ένας άνθρωπος 3ης ηλικίας λέγοντας να βγάλει την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ των φασιστών να μην φαίνεται κτλ άρχισαν να φωνάζουν να ουρλιάζουν μέχρι που μπήκα εγώ στην μέση και τους γάμησα το σπίτι έσκισα όλες τις αφίσες που κόλλησαν τους άρχισα τα κλωτσο μπουνια και μετά με τρέχανε στα κρατητήρια.Άναρχο άπλυτα κωλόπαιδα.

  3. Πρέπει όλοι να σταματήσουν να κοροϊδεύουν τους βλάκες τους χριστιανοταλιμπάν. Είναι άλλο να τους κοροϊδεύει κανείς για να τους πάρει την ψήφο, για να πουλήσει δήθεν επιστολές του Χριστού, για να πουλήσει εισιτήρια για να προσκυνήσουν ιερές παντούφλες του Παϊσιου και γενικά να τους αρμέγει με κάθε τρόπο, και άλλο να τους στέλνει στο ΘΑΝΑΤΟ με βλακείες ότι δεν κολλάει ο κορωνοϊός από την δήθεν θεία κοινωνία. Θα πάνε χαμένοι οι βλάκες και θα μολύνουν πολλαπλάσιους που δεν φταίνε σε τίποτα.

    Όσο για το παραμύθι με τον παπά και τους λεπρούς φαντάζει ιδιαίτερο σε αμόρφωτους χριστιανοχωριάταρους, και τέτοιες δήθεν θεΪκές προστασίες και θρύλοι υπάρχουν σε όλες τις θρησκείες-παραδόσεις σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, ωστόσο δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αφού η νόσος του Χάνσεν, γνωστή ως λέπρα, δεν μεταδίδεται καθόλου εύκολα, σε τέτοιο βαθμό που ο ακριβής μηχανισμός μετάδοσής της δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί. Πέραν του ότι έχει χρόνο επώασης που μπορεί να φτάσει τα 20 χρόνια!

    Όλα αυτά σε αντίθεση με τον κορονοϊό που και γνωρίζουμε ακριβώς πως μεταδίδεται, και μεταδίδεται πανεύκολα και έχει μικρό χρόνο επώασης.

    1. ωραια τα εγραψες ρε φιλε…πρεπει να ξυπνησουν αμεσως μερικοι γιατι θα παρουν και εμας τους υπολοιπους στον λαιμο τους…κοιταξε στο Πυργο Ηλειας, τα ζωντοβολα ενω ειχαν εκτεθει στον ιο στο Ισραηλ δεν καθησανε στην καραντινα αλλα κανανε βολτες στα καφενεια και πανικοβλητος ο δημαρχος τους κατηγγειλε και ξυπνησε και καποιος εισαγγελεας και αρχισε τις ανακρισεις

    2. ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!

    3. ΜΟνο που δυστυχως για σενα , τα δεδομενα λενε αλλα, γιατι δεν ειναι η μονη περιπτωση, αλλα το φαινομενο συνεχιζεται πολλαπλασιως με αρκετους οερεις ακομα και σημερα και σε ολο τον κοσμο.
      ΑΠο τετοιους διαστροφεις της αληθειας που βγαινουν με δαιμονικο θρασος να ειρωνευτουν , κινδυνευει ο κοσμος αλλα και δικαιολογει γιατι θα υπάρξει απιστευτη υπερθετικη τιμωρια , χωρις ελεος σε οσους δεν το αναζητησουν

  4. Συγχαρητήρια μακελειο για το πρωτοσελιδο και το ρεπορταζ…δωσε πονο στους αθεους…..

  5. Σας εχω μια προταση. ας παει ενας δεσποτας πχ αμβροσιος κτλ να κοινωνησει ασθενεις του κορωνιου σε νοσοκομειο και μετα να κοινωνηστε και σεις απο το ιδιο κουταλι να δω ποσα κιλα @@ ανδρες ειστε…τολματε;;;;ε απογονοι του αδαμ

    1. το Πασχα αυτο θα κανουμε ρε αθεο τσουτσεκι…θα παμε και θα κοινωνοισουμε ολοι απο το ιδιο κουταλακι…μη μας πρηζετε αλλο ρε απιστοι…

      1. εγω αλλα λεω. πηγαινε τωρα χριστανε ανθελληνα

        1. ρε τρομπα ξερεις ποίος ειναι ανθεληνας;; παντός ο χριστιανός οχι…….οι προδοτες αθεοι-συριζα-κκε-αναρχικοι-μασονοι και εσυ αυτοί ειναι……γκε-γκε;;;

        2. το ανθελληνας ταιριαζει με αθεους σαν εσενα…ακου βλακα…επειδη δεν εχεις ιδεα απο πιστη για να κοινωνησει καποιος πρεπει πρωτα να εξομολογηθει και να κανει και νηστεια…τοτε θα μεταλαβουμε και οχι οποτε μας προτρεπει ενας τιποτας οπως εσυ…ηδη καποιοι αρχισαν να κοινωνουνε αλλα οι περισσοτεροι θα παμε το Πασχα, τοτε συνηθως κοινωνουμε οι Χριστιανοι για να μαθαινεις,,,,εγω εχω μια προταση για σενα αφου εισαι τοσο της επιστημης, τραβα κανε το αντιγριπικο εμβολιο και πανε κατσε 1 ωρα μεσα στην εντατικη με ασθενεις με Η1Ν1…θα κολλησεις η οχι….

      2. ε ρε γλεντια στις εντατικες αλλα ξεχασα δεν εχουμε….βλεπετε τι γινεται στην Ιταλια…κλεισανε οι εκκλησιες μεχρι Απριλιο..ολοι αυτοι ειναι ηλιθιοι και εδω ειναι η χωρα των ξερολων..με τετοια μυαλα φατε μνημονια και γονους μεχρι το 2060. Απορω γιατι αλλη σταση ειχε το Μακελειο χθες..σημερα αλλαξε

        1. Αλλο η εκκλησια του εκπτωτου εδω και 1000 έτη Παπα Ρωμη και αλλο η Μια και Μονη Αυθεντικη Εκκλησια του Χριστου. Οταν βγαλει ο Παπας η αλλος αιρετικος Αγιο Φως σε μονιμη βαση η δεις αλλον παγκοσμιο καραγκιοζη να ισχυριζεται απατη και να ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΧΝΕΙ , οχι με κερακια με φωσφορο αλλα ΜΕ ΤΟ πληρες SHOW (π.χ Αστραπες γαλαζιου φωτος σε τοιχο χωρις δεσμη φωτος και διαχυση, ακαυστο φως μαζικα στον κοσμο κτλ, ) ελατε οι πιστοι της αθειας να μας τα ξαναπειτε. Μεχρι τοτε , ειστε απο κατω και κινδυνευετε πολυ σοβαρα να πατε πολυ πιο κατω..

          1. ενα απεραντο ψυχιατριο ειναι αυτη η χωρα…

  6. Τα κουμμούνια δεν καθυβρίζουν μόνον μέσω των κομματικών φυλλάδων Αυγή & Ριζοσπάστης κ των γνωστών Εφημερίδα Συντακτών, Documento & Cοntra, που απευθύνονται σε ειδικό κοινό, αλλά και από φιλελέδικες φυλλάδες σαν την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ με μπρόσταρη τον άκρως επικίνδυνο κομμουνιστή Παντελή Μπουκάλα αλλά και την Ξένια Κουναλάκη, κόρη του γνωστού Πέτρου.
    Ο αδελφός του Ηλία Μόσιαλου,που κυκλοφορεί ως Χρήστος Ξανθάκης, πρώτη μούρη στην ιστοσελίδα του Τάκη Χατζή. Εκεί ήταν και Γιάννης Τριάντης πριν μετακομίσει στο Documento.
    Προ ημερών το «έθνος» του Σαββίδη απέλυσε 3 κομουνιστές δημοσιογράφους, τον Χρήστο Ξανθάκης,Κώστα Αντωνίου και Νάταλι Χατζηαντωνίου. Η τελευταία γκόμενα του Τριάντη. Άπαντες γνωστοί από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ του κομμουνιστή επιχειρηματία Χρήστου Τεγόπουλου.

Comments are closed.