Γιατρομανωλάκης κατά Μπέου: Για όλα φταίει ο «μάτσο άντρας», θέλω κι εγώ δύο αγόρια με παρένθετη

Κοινοποίηση:
01-giatromanolakis-1-450x309

Να «ισοφαρίσει» την woke ατζέντα Κασσελάκη, επιχειρεί η ΝΔ, βγάζει μπροστά Γιατρομανωλάκη.

Την δική του άποψη για τις δηλώσεις Μπέου κατέθεσε ο πρ. υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, που έχει και αυτός στο παρελθόν κάνει «ακτιβισμό» υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας, χαρακτηριζοντάς τις «τρομακτικές» και συντασσόμενος με τον Στέφανο Κασσελάκη στην επιθυμία του για «δύο αγόρια» με παρένθετη μητέρα.

“Δεν τα λέει μόνος του, βρίσκει και τα λέει. Υπήρχαν χειροκροτήματα, υπήρχαν άνθρωποι που ικανοποιήθηκαν” αναφέρει ο κ. Γιατρομανωλάκης μιλώντας στο ΣΚΑΪ, επισημαίνοντας πως όλα αυτά συμβαίνουν “σε μια πόλη που ακόμα δεν έχει πόσιμο νερό να πιει”.

Περιγράφοντας την στάση του Αχιλλέα Μπέου σημειώνει πως αυτό που κάνει είναι να “εκτροχιάζει τη πολιτική συζήτηση για να την πάει σε κάτι που θα ικανοποιήσει τα πλήθη, μιλώντας στα χαμηλότερά τους ένστικτα“. Παράλληλα, πρόσθεσε πως “δεν το κάνει μόνο με τα γκέι άτομα ο κ. Μπέος, είπε επίσης ότι οι δημοσιογράφοι φταίνε, οι δικηγόροι φταίνε κλπ”.

“Πρέπει να φύγουμε από αυτό το τοξικό πρώτυπο του ματσό άντρα ελληνάρα που επειδή χτυπά το τραπέζι στο χέρι ή φωνάζει δυνατότερα από τους άλλους θεωρεί πως έχει και δίκιο” επεσήμανε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην πρόσφατη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία ο ίδιος και ο σύντροφός του να αποκτήσουν δύο αγόρια με παρένθετη μητέρα.

Αφού ξεκαθάρισε ότι δεν εξισώνει σε καμία περίπτωση τις δύο πλευρές, σημείωσε πως “εάν τα έλεγα εγώ ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητούσε να με σταυρώσουν”. “Αυτό έχει εκτροχιάσει τη συζήτηση για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ και το θέμα παιδί” συνέχισε για να τονίσει ότι “δεν υπάρχει καμία μελέτη στον κόσμο που να λέει ότι τα παιδιά των γκέι γίνονται γκέι”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Μέσα και εσύ! Στη μπουζού όλες οι λούγκρες και ειδικά αυτές που “έχουν” παιδιά να μάθουμε επιτέλους βάση ποιου νόμου τα απέκτησαν και ποια βρωμιάρα γέννησε ένα παιδί και το χάρισε σε δυο ξένους άντρες!! Βάση ποιου νόμου και ποιας ερμηνείας του νόμου έγιναν αυτά; Ο Σεργουλόπουλος από που και ως που και ως τι “υιοθέτησε” όταν δεν δίνουν για υιοθεσία σε ετερόφυλα ζευγάρια, κονομημένα κιόλας αν δεν τα ταλαιπωρήσουν τουλάχιστον μια 5ετία! ΠΟΥ τα βρήκατε αυτά τα παιδιά που διαφημίζετε και που λέτε ότι θα αποκτήσετε; ΠΟΙΕΣ σας τα πουλάνε; Αυτά πρέπει να βγουν στη δημοσιότητα και να ασχοληθούν επιτέλους οι Εισαγγελείς

  2. Αυτο που οι τρυπιοι εχουν παραπανω αφαντες απο τα νορμαλ ζευγαρια που παρακαλανε να υιοθετησουν παιδια και δεν τους δινουν δεν σκουζει τραμπολινο της κρητης γιατρομανωλακη

    1. ΔΕΝ υπάρχει νόμος που να επιτρέπει “υιοθεσία” από ομοφυλόφιλους στην Ελλάδα! Η δε “παρένθετη” γίνεται παρένθετη μήτρα μιας άλλης ΓΥΝΑΙΚΑΣ κι όχι η σακούλα παραγωγής μιας λούγκρας! Αυτό αν δεν το καταλαβαίνουν οι γυναίκες (κι εγώ γυναίκα είμαι) είναι τέρμα ηλίθιες και αυτό θα είναι και το τέλος τους. Οι άντρες δηλαδή, σε οποιδήποτε μορφή και αν εμφανίζονται θα τις έχουν πατήσει πανηγυρικά και για πάντα! Αλλά είναι ηλίθιες οι πιο πολλές τι να κάνω;

  3. Άλλη μία <> βγήκε απ’ την <> . Όξω πούστη απ’ την παράγκα !

  4. ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΓΙΑΤΟΜΑΝΩΛΑΚΗ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΓΙΩΝ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ. ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΜΕ ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ ΜΗΤΕΡΑ… ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ? ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ ΜΙΣΟΓΙΝΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΕ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ . ΘΕΛΟΥΝ ΜΗΤΡΙΚΟ ΧΑΔΙ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ. ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ…

  5. Άμα θέλεις 2 παιδιά δόξα τω Θεώ πούτσα έχεις τράβα γάμησε μια γυναίκα γκάστρωσε την κάνε 2 παιδιά και μετά ανάλαβε την ευθύνη να φτιάξεις οικογένεια με την μάνα των παιδιών σου και να μεγαλώσεις τα παιδιά σου. Τα παιδιά θέλουν και θυσίες και αν έχεις τόση κάψα να κάνεις παιδιά πρέπει να κάνεις θυσίες. Μην τα θέλεις όλα δικά σου. Εσύ θέλεις και τον γκόμενο και το μηχανάκι που του ρίχνεις λεφτά και σου βγάζει παιδιά και ό.τι φύλο θέλεις και να πάρεις το παιδί από την μάνα και να το μεγαλώνετε οι δύο γκέι. Πολλά δεν ζητάς;

    1. Αυτή θα έπρεπε να είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ μάχη, η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ για όλες τις αληθινές, ετερόφυλες γυναίκες που αγαπούν τη θηλυκότητα, το φύλο τους και τη ζωή τους, που έχουν περάσει καλά με τους άντρες, που άλλους τους πλήγωσαν, άλλοι τις πλήγωσαν αλλά πάντως, στο ισοζύγιο της ζωής είναι χορτασμένες και συνειδητές! Αλλά…. είναι ηλίθιες και μαζί με αυτές την πληρώνω και εγώ που ήθελα έναν ήρεμο, έξυπνο, γλυκό άντρα και όλοι έχουν γίνει θηρία, επιθετικοί, προσβλητικοί, κενοί, και ψυχροί! κ άντε βγάλη άκρη…. είναι τέρμα ηλίθιες!! Είχαμε τους άντρες να μας σέβονται, να μας τιμούν, να μας προστετεύουν, να μας ανοίγουν ακόμα και τις πόρτες, όλες όσες είχαμε οικογένεια βεβαίως, οι περιθωριοποιημένες και οι “αδέσποτες” ήταν πάντα απροστάτευτες και τώρα είναι!! και ακούγανε τις λεσβίες που το παίζανε “φεμινίστριες” και τις κακογα……ες! Ας προσέχαμε όλες

  6. Ρε αντε στα τσακίδια από δω. Δεν ντρέπεστε λίγο. Αυτά τα παιδιά ποιος τα ρώτησε αν θέλουν να μεγαλώσουν χωρίς μια αγκαλιά της μάνας; Εεεεε;;; Μαμά, μάνα, μητέρα….οι πιο ιερές λέξεις στον κόσμο. Και μάνα μπορεί να είναι μόνο μια γυναίκα, είτε σας αρέσει είτε όχι. Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα βρε άθλια σκουπίδια να αφαιρέσετε αυτήν την ανθρώπινη ανάγκη από ένα παιδί; Εεεεε;;;; Που είναι τα δικαιώματα των παιδιών;;; Εεεεε;;;; Το τι κάνει καποιος στο κρεβάτι του είναι δικαιωμα του αφού είναι ενήλικας. Τα παιδιά όμως;;; Ποια απόφαση ζωής μπορεί να πάρει ένα δίχρονο η τρίχρονο, ακόμα και δεκάχρονο. Εεεε;;;;
    Σιχάματα!!!

    1. αστο Ηλέκτρα! μη σκούζεις μάνα μου… μην ωρύεσε, οι γυναίκες τους το δώσανε!! δεν έχεις καταλάβει ακόμα γιατί ήθελαν να είναι …. “φιλενάδες” μας; εγώ από τις αρχές της δεκαετίας μου των 20 τους έχω πάρει χαμπάρι και δεν ήταν ποτέ στις παρέες μου και ποτέ “φίλοι” μου, φίλες είχα και αν δεν είχα έβρισκα, γυναίκες. Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι όλες αυτές που εμφανίζονται δημόσια ως θηλυκά και κάνουν “αγώνες” “φεμινιστικούς” είναι λεσβίες στην πραγματικότητα σε αγαστή συνεργασία με τους κίναιδους; και οι δυο θέλουν την καταστροφή κυρίως της γυναίκας, οι άντρες ελέγχονται εύκολα…. ΞΥΠΝΑΤΕ οι κίναιδοι είναι δικοί μας εχθροί, όχι των ανδρών, οι άνδρες τους γλεντάνε όπως κάνουν με όλες τις διαθέσιμες τρύπες….

  7. μαζεψτε τις γαμημενες λουγκρες ….

    εχουν ξεσαλωσει ολα τα πισωγλεντια και θελουν να μας κοινοποιησουν ακομη και τι χωνουν στην πισω θυρα τους

  8. Να γκαστώσει με εξωσωματική μια θηλυκιά απ το σόι του. Μάνα, αδερφή, όποια βρει πρόχειρη.
    Αν όχι να γκαστρωσει τη σουφρα του γκόμενου, να βγάλουν το παιδί κουράδα.

  9. Γιατι θέλεις δυο αγόρια από παρένθετη μάνα και όχι δυο κορίτσια ?? Πως γίνεται να διαλέγεις τέτοιο φύλο όταν εσύ δεν αποδέχεσαι την ύπαρξη μόνο γυναίκας και άντρα, αλλά και τρίτου φύλου ??

    Σου προτείνω να κάνεις μόνος σου διδυμα τρίτου φύλου…..όπως εσύ ξέρεις…..

  10. Ομοφυλόφιλος ήταν και ο Χρήστος Σιμαρδάνης και ήταν αξιοπρεπής άνθρωπος, ήταν αντίθετος σε υιοθεσία καθώς και εναντίον των pride.

  11. Πετάχτηκε κι ο εμπροσθοφύλαξ πισωμηχανάκιας τού κουλιστάν. Ένας γενναίος απ’ τό πλήθος τών κούφιων τού κοόλιη.
    Έ, Νά μή μας φάνε λάχανο οί συριζέες.
    Θά τίς δείξουμε μείς. Άχ καί να γινόμουν κι εγώ πρόεδρον στή νουδού..
    Νά τίς δείξω γώ τίς μουτζόπουρες πόσα απίδια παίρνει ο σάκκος.

  12. Ελα όλες οι κρητικές πούστρες πάρτε σειρά.

  13. Τελικά πολλοί π@@@@@δες μαζεύτηκαν στην βουλή

  14. Μέσα και εσύ!! Ας τους μαζέψει κάποιος, ας τους κάνει κάποιος Έλληνας πολιτης μήνυση επιτέλους στους “Έλληνες πολιτικούς” που κάνουν διαγωνισμό ποιος τον παίρνει καλύτερα και αγνοούν τη νομοθεσία όχι μόνο εδώ αλλά παγκόσμια! Εκτός του ότι αγνοούν και τη δημόσια αιδώ! ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΡΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΚΩΛΟΥΣ

  15. Αχ καλέ μίλησε ο πουστρομανώλας, ε ρε μπάτσες που θέλετε.

  16. “Πρέπει να φύγουμε από αυτό το τοξικό πρότυπο του ματσό άντρα ελληνάρα που επειδή χτυπά το τραπέζι στο χέρι ή φωνάζει δυνατότερα από τους άλλους θεωρεί πως έχει και δίκιο” …. Και σε ποιο πρότυπο να πάμε? στο δικό σου? Του τσουτσού φερετζέ? Πάρτε το χαμπάρι, είστε άρρωστοι στην ψυχή και στο σώμα και ως τέτοιοι το λιγότερο που χρειάζεστε είναι ιατρική παρακολούθηση και έλεγχο. Τα παιδιά όμως μη τα πιάνετε στο στόμα σας, καταλάβατε? Ξεφτιλισμένα όντα που θέλετε και δικαιώματα…Παρά φύση βδελύγματα ανθρώπινης σαπίλας.

  17. ασε μας και συ μωρη λουγκρέτα….
    συναγωνιζονται κουληδες καραμαλουληδες με λαλακηδες κουτσουμπες ποια ειναι η μεγαλυτερη πουσταρα, και φταιμε εμεις οι αντρες μετα και ο ηρωας εθνικοφρον ΜΠΕΟΣ……

  18. Τα παιδιά δεν είναι κουτάβια να τα παίρνουμε απο μια σκύλα και να τα χαρίζουμε ούτε μπορούμε να πηγαίνουμε τις γυναίκες σαν τη γίδα στο τραγί να γκαστρωθεί.

  19. Τι λέει η πουσταρα ; Να τον χαίρονται οι δικοί του,αντε και σύντομα φουσκωμένη μπας και γεννήσει, μπεεεεεεεεε ???? Αχαααααααααα συκααααααααάαααααα!

  20. Τι; πουστράκι και αυτός; Και λέει ότι οι γυναίκες είναι μηχανές παιδιών;
    Και οι φεμιναζί που είναι; μιλιά; Τελικά οι γυναίκες είναι πολύ βλαμμένες….
    Άλλες λένε ότι δεν υπάρχουν αρσενικά πια και μετά γουστάρουν πουστράκια σε στυλ Κασσελάκης.
    Τι να πω; πολύ βλαμμένες….

  21. για τα παιδιά…αν δεν το έχετε καταλάβει

  22. Απο τα παιδια αυτα ψυχικα τι μενει μωρη λουλου; Αν στην πορεια δεν γινουν και αυτα γκει η δεν βιαστουν απο φιλους των αναδοχων η τους ιδιους αναδοχους. Αντε πνιξου που λυσατε ολα τα προβληματα στην μπανανια και θα λυσετε και αυτο.

  23. Άλλος ένας εξυπνάκιας που πιστεύει ότι είναι δικαίωμα του, να εκμεταλευτεί μιά γυναίκα ως μηχανή γεννήσεων παιδιών. Ακριβώς έτσι χρησιμοποιούν τις γυναίκες και οι Μουσουλμάνοι.
    Οι γυναικείες οργανώσεις και οι δήθεν φεμινίστριες υπάρχουν στο Ελλαδιστάν?
    Μουγκάθηκαν τα Κορίτσια!

  24. Τα παιδιά μας είναι ο στόχος τους. Αυτά θέλουν να μπερδέψουν. Τους έχουμε πάρει χαμπάρι.

  25. ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΕΣΥ
    ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ,
    ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;;;;
    ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ 2 ΑΓΟΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΕΡΕΜΕΤΙΖΟΥΝ Η ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙς;;;
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙς ΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΠΥΓΗ ΣΟΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΓΟΥΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!

  26. ΘΕΛΕΙ Κ ΑΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΧΑΟΧΟΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΧΑΧ
    Α
    ΟΧΑ
    ΟΧΑ

    ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΩΩΩΝΝΝ
    ΧΟΑΧΟΑ
    Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΕΟΝ…..

Comments are closed.