Για να τρώνε πρόστιμα ανοίγουν το λιανεμπόριο; Χαρδαλιάς για click away: «Οι επιχειρήσεις πρέπει να έχουν κατάλογο πελατών – Αναμονή 10 λεπτά αλλιώς πρόστιμο»!

Κοινοποίηση:
χαρδαλιας

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, έδωσε το παρών στη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό.

Η επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα παραμένει επιβαρυμένη, τα κρούσματα μειώνονται αλλά με βραδύ ρυθμό, αλλά και τα νοσοκομεία δεν αποσυμφορούνται στο βαθμό που θα θέλαμε, τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, που παρουσιάστηκε με βραχνή φωνή και εμφανώς ταλαιπωρημένος.

Σε ό,τι αφορά τις επιχειρήσεις, τόνισε πως οφείλουν κατά την ημερήσια έναρξη λειτουργίας τους με click away να συμπληρώνουν κατάλογο με τα ραντεβού των πελατών, ο οποίος θα επιδεικνύεται υποχρεωτικά στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα. Μάλιστα τόνισε ότι η αναμονή δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 10 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση θα υποβάλλεται το αντίστοιχο πρόστιμο.
Ο κ. Χαρδαλιάς επισήμανε εκ νέου πως φέτος τα Χριστούγεννα, οι γιορτές θα είναι αλλιώτικα, διαφορετικά. Προσέθεσε πως η χαλάρωση των μέτρων δεν είναι εφικτή και υπογράμμισε πως η πιστή εφαρμογή των μέτρων είναι απαραίτητη για να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΡΕΕΕΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΡΑΒΕΙΣ….ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ…ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΚΙΑ…ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙΑ…ΜΑΣΚΟΥΛΕΣ…ΓΑΝΤΑΚΙΑ…ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ…ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΥΣΑ..ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΟΔΑ…Ε ΡΕ ΚΗΦΗΝΑ ? ΚΙ ΕΣΥ…? ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΤΗ ΜΙΣΘΟΥΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.. ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…-ΚΙ ΑΥΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ- ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ… ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΤΖΑΜΠΑ…ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..? ΟΛΑ…? ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΜΗΝ ΡΕ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ…ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΑΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΙ..ΕΤΣΙ? ΓΥΡΝΑΕΙ ΟΜΩΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑ…ΚΑΙ Γ@ΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΩΧΑ..!!!! ΚΑΙ Γ@ΜΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ !!!!

  2. Κατεπειγόντως τεστ IQ στον Χαρδαλιά.
    Αυτήν τη νοημοσύνη, πού την βρήκε;
    Δεν μπορεί να καταστρεφόμαστε από έναν ΗΛΙΘΙΟ!

  3. Πρέπει να πέσει η χούντα ΝΔ ΑΕ και να πάει στον Αγύριστο. Να τελειώνουμε με τα τσιράκια της ΝΤΠ.

  4. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι μια γενική και συντονισμένη αντίδραση πανελλαδικά από όλους. Επαγγελματίες, γιατρούς, απλούς πολίτες. Δεν πάει άλλο φτάνει δηλαδή και απορώ πως ακόμα ανεχόμαστε όλη αυτή την παράνοια.

  5. Πιο σαχλαμαρες αρλουμπες δεν εχω ακουσει ξανα.Ηθελα να ηξερα δεν θα βρεθη κανενας ανθρωπος που να ξερη τι θελει και πως να το πει κατανοητο στον
    κοσμο.καταλογο πελατων
    εχουν μονο τα e-shop.

  6. οσο εχει να κανει με πρόβατα θα διατάζει μονον !!!

  7. Χαρδαλιά εφάρμοσε εσύ πιστά αυτά που σου λένε και άσε εμάς να κάνουμε το δικό μας!!!! δεν είμαστε όλοι ίσα και όμοια!!!

Comments are closed.