Για τους φίλους μας τα αγόρια: Μελαχρινή θεά χόρεψε ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτήθηκε από όλον τον αντρικό πληθυσμό [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
zeimpekiko_gynaika_tiktok

Η στιγμή που είσαι έξω, έχεις πιει ίσως λίγο παραπάνω και μπαίνει Νότης. Τι κάνεις δε σηκώνεσαι να χορέψεις; Σηκώνεσαι είναι η απάντηση.

Το ίδιο έκανε και η παρακάτω κοπέλα, η οποία δε δίστασε να χορέψει ένα «βαρύ» ζεϊμπέκικο μπροστά στα μάτια πολλών αντρών αλλά και γυναικών. Το βίντεο με τον χορό της κάνει τον γύρο του διαδικτύου, και συγκεκριμένα, η ανάρτηση στο TikTok φτάνει σχεδόν τις 300.000 προβολές ενώ τα likes ξεπερνούν τα 20.000!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Πατσαβούρα. Οι γυναίκες και δεν θα έπρεπε να χορεύουν τέτοιες αηδιες. Τέρμα αντίαισθητικο.

  2. Άσε κοπέλα μου αυτά είναι για όσους διαθέτουν όρxεις ως τους αστραγάλους.Ριξε κανένα τσιφτετέλι.

  3. Ποσό μισογύνηδες ειστε όλοι που γράφετε εδώ μέσα. Έλεος. Το ζεϊμπέκικο είναι όντως αντρικος χορός, αλλά κάλλιστα μπορεί να το χορέψει και μια γυναίκα. Κι εμένα ο αγαπημένος μου χορός είναι το ζεϊμπέκικο και μετά το τσιφτετέλι.
    Έτσι κι αλλιώς υπάρχουν γυναίκες που έχουν εκατό κιλά αρχ@α και άντρες που φοβούνται και τον ίσκιο τους. Όπως κάποιοι εδώ μέσα.
    Και παρεπιπτόντως η κοπέλα είναι μια χαρά κοπελαρα. Και σ´οποιον αρέσει.

  4. To ζεϊμπέκικο είναι ανδρικός χορός, τα τσιφτετέλια είναι ανατολίτικος γυναικείος χορός. Όμως οι ελληνάρες τα έχουν αντιστρέψει και τα έχουν κάνει όλα αλοιφή. Ή αν το δούμε με άλλη ματιά, οι γυναίκες πλέον έχουν τα @@ και οι άνδρες το… κουνάνε. (Το όλο αποτέλεσμα σερβίρεται υπό την επίδραση ακριβού αλκοόλ από Σκωτία μεριά). Στις υγειές σας!

  5. Πρεπει κανεις να ειναι μεγας βλαχομαλακας για να του αρεσουν τα θηλυκα ξοανα που χορευουν ζεϊμπεκικο.

  6. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ. ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΖΥΓΟΣ, ΜΗΤΕΡΑ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΕΝΑ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΑ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΑ. ΠΧ. ΒΡΕΧΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΑ ΜΟΥ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΙΔΑΝΚΟ ΘΗΛΥΚΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ.

  7. Κρατήστε την για τη παρτη σας αυτή κ όλες τις λ€σβιες που χορεύουν ζεϊμπέκικο…

Leave a Response