Για όποιον έχει ξεχάσει, εδώ βλέπουμε το ρωσικό αεροπλάνο Beriev Be 200 να σβήνει τις φωτιές στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 21…(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
4444444444444444444444444444444

Σαν … “Ευχαριστώ”εμείς, στέλνουμε δυνάμεις & όπλα ΕΝΑΝΤΙΟΝ της Ρωσίας.


Η ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη υποχρέωσε την κυβέρνηση να ζητήσει βοηθάει από το πρόεδρο της Ρωσίας Πούτιν…ο πρόεδρος Πούτιν ανταποκρίθηκε άμεσα και έστειλε βοήθεια στην Ελλάδα…αν δεν ερχόταν τέτοια βοήθεια ή Ελλάδα ακόμη θα καιγόταν…μαλάκα Μητσοτάκη το ακούς?… Ο Πούτιν έστειλε άμεση βοήθεια και εσύ ως ανταπόδοση έστειλες πολεμικό υλικό στην Ουκρανία να σκοτώσουν Ρώσους στρατιώτες…γιατί ρε μαλάκα Μητσοτάκη δεν ζήτησες βοήθεια από την Ουκρανία και τους φίλους σου τους Αμερικανούς? Μαλάκα Μητσοτάκη ένας πρωθυπουργός σαν και σένα πρέπει να βρίσκεται κρεμασμένος έξω από το σύνταγμα.

skeftomasteellhnika.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Η κούλα έχει αμνησία. Ένα πύραυλο στη βουλή κ στο Μαξίμου να ξεβρομίσει ο τόπος, αυτό παρακαλάω κάθε στιγμή!

  2. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ !!!!!

  3. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΩΡΑ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

  4. Αυτό και ο μόνο ο φίλος μας ο μπάρμπα Μπαιντεν τι έστειλε??? Ουμπαλαααα

  5. Σωστοτατο δημοσιευμα με τις… ευχαριστιες των Ελληνων! Ρε που καταντησαμε σαν λαος!

Comments are closed.