Γιορτή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ βαμένη με αίμα: Γ#ΦΤΟΙ και αλλοδαποί προχωρούν σε βιαιοπραγίες κατά γυναικών

Κοινοποίηση:
via-kakopoiisi-xylodarmos-750x375

Στο Ηράκλειο, οι αστυνομικοί του αρμόδιου γραφείου της Ασφάλειας βρέθηκαν σε μια δύσκολη κατάσταση κατά τη διάρκεια της μεγάλης γιορτής της Παναγίας. Μέσα σε λίγες ώρες, κλήθηκαν να παρέμβουν σε τρία περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, συλλαμβάνοντας τρεις «νταήδες» μετά από καταγγελίες των συζύγων τους.

 

Το πιο ανησυχητικό συμβάν συνέβη το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου. Ένας 27χρονος Ρομά, υπό την επήρεια αλκοόλ, άρχισε να απειλεί και να χτυπά τη 26χρονη σύζυγό του. Οι γείτονες αντέδρασαν και ενημέρωσαν τις αρχές, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου. Παρά την καταγγελία, η σύζυγος αρνήθηκε ότι υπήρξε κακοποίηση.

Σε άλλα δύο πρόσφατα περιστατικά βίας, οι πρωταγωνιστές ήταν άνδρες που προκάλεσαν σοβαρές καταστάσεις στις συντρόφους τους.

Ένας 58χρονος Γεωργιανός, διαπληκτίστηκε με τη 52χρονη σύζυγό του. Μετά από μια έντονη λογομαχία, την απείλησε και στη συνέχεια την χτύπησε βάναυσα στο πρόσωπο, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα και ακολούθως σε κύρια ανάκριση.

Σε ένα άλλο περιστατικό που έλαβε χώρα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Χερσόνησο, όπου ένα ζευγάρι Γερμανών παραθεριστών είχε καταλύσει. Η 38χρονη Γερμανίδα κατήγγειλε ότι ο 37χρονος σύντροφός της μέθυσε και απείλησε τη ζωή της με ένα σπασμένο ποτήρι. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια, για να οδηγηθεί το επόμενο πρωί στη δικαιοσύνη.

 

Απείλησε τη γυναίκα του
Παρέμβαση αστυνομικών υπήρξε και στα Τρίκαλα, μετά τον έντονο καυγά που ξέσπασε την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και είχε ως αποτέλεσμα ο 65χρονος άνδρας να απειλήσει την 56χρονη σύζυγό του ότι θα την σκοτώσει. Εκείνη ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας πέρασαν χειροπέδες στον 65χρονο, που πέρασε δυο μερόνυχτα στα κρατητήρια και οδηγήθηκε την Παρασκευή στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: