Γιώργος Βάλαρης – Οι λόγοι που απομάκρυναν τον γνωστό σκηνοθέτη απ’ την δημιουργία οικογένειας

Κοινοποίηση:
oikogeneia-u-12o

Σε μια συγκινητική και ειλικρινή συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time, ο γνωστός σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης μοιράστηκε σκέψεις και συναισθήματα σχετικά με την προσωπική του ζωή. Ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε ότι πάντα είχε την επιθυμία να απομακρύνεται από τις ερωτικές του σχέσεις, γεγονός που τον οδήγησε στο να μην έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια μέχρι σήμερα.

 

Ο κ. Βάλαρης, με ανοιχτή καρδιά, αναφέρθηκε στα αίτια που τον απομάκρυναν απ’ το εγχείρημα δημιουργίας οικογένειας…

 

Την οικογένεια, το να έχεις ένα παιδί δικό σου, τα σκέφτηκες ποτέ;

Τα σκέφτηκα σε πολύ νεαρή ηλικία αλλά μετά ήταν κάτι που δεν με απασχόλησε, γιατί ένιωθα ότι είμαι πολύ αφοσιωμένος στη δουλειά μου και δεν θα μπορούσα να δώσω την κατάλληλη προσοχή.

 

Αν σου έλεγε κάποιος να βάλεις σε μια φράση τη ζωή σου, ποια θα ήταν αυτή; Πως έζησες τη ζωή σου;

«Θέλω να είμαι ελεύθερος». Αυτή η έκφραση ήταν καθοριστική σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου. Ίσως αυτό έπαιξε ρόλο ακόμη και στο γεγονός ότι δεν δημιούργησα οικογένεια. Πάντα ήθελα να φεύγω από τις ερωτικές μου σχέσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚ ΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΦΕ ΡΗΣ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗ ΤΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜ ΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΗΘΙΚΟ ΒΑΘ ΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΞΙΩΝ Ο Θ ΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΗ ΤΟΥ ΑΜΗΝ +++

    1. Το λέτε εσείς που τα σχόλιά σας δείχνουν άνθρωπο της Εκκλησίας. Τα παιδιά είναι πάντα ευλογία

Comments are closed.