Γιώργος Δασκαλάκης-Η ανάρτηση μέσα από τον Ευαγγελισμό: «Π@ύστη καρκίνε είσαι τελικά καλός παίκτης»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ο Γιώργος Δασκαλάκης δίνει μάχη με τον καρκίνο εδώ και κάποιον καιρό και φροντίζει να ενημερώνει διαρκώς τους θαυμαστές και φίλους του για την κατάσταση της υγείας του.

Ο γνωστός τραγουδιστής κοινοποίησε στους διαδικτυακούς του φίλους ότι νοσηλεύεται ξανά για λόγους υγείας με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook την Τρίτη 3 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία από το κρεβάτι του Νοσοκομείου του Ευαγγελισμού, και έγραψε στη λεζάντα: «Καλησπέρα Αγάπες μου!!! Π***στη καρκίνε είσαι τελικά καλός παίκτης… έχεις πάρει προβάδισμα νομίζεις εεεε;;; Μπορεί… Αλλά είμαι και εγώ καλός όμως… θα φανεί σε λίγο στο χειροκρότημα!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ».

Η σύντροφός του, Μαρία Ντινώρη, σχολίασε κάτω από τη δημοσίευση του τραγουδιστή: «Ζωή μου τίποτα δεν έχει τελειώσει. ΕΣΥ έχεις τον τελευταίο λόγο!!!! Σ αγαπώ και η αγάπη κάνει θαύματα!!! Ζήσε… είσαι ήδη νικητής…σε χρειάζομαι κοντά μου ακούς;».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Η χημειοθεραπεία σκοτώνει πιο γρήγορα απο τον καρκινο. Ο καρκίνος ειναι ασθένεια του μεταβολισμού, και ΟΧΙ γενετική ασθένεία όπως θέλουν οι φαρμακευτικές να πιστεύετε. 200 δις το χρόνο βγάζουν οι big pharma απο τις “αντικαρκινικές θεραπείες”, είναι το νο.1 έσοδο τους, και μάλιστα με διαφορά απο το 2ο (38 δις). Με προοπτική να φτάσει τα 300 το.. 2026 μόλις.

  2. Ο Κύριος Ιησούς Χριστός, ο Μέγας Θεράπων, να σε γιατρεύσει.

  3. ολη μου την αγαπη!!! να βρεις την υγεια σου!!! Ο Θεος κι η Παναγια μαζι σου!!!

  4. Κάνε ένα θαύμα θεέ μου να γίνει καλά, Παναγία μου στάσου στο πλευρό του!!!

  5. προσευχή η Παναγία να σε σκεπάσει και να σε σώσει, με τη βοήθεια του Θεού να γίνεις καλά.

  6. Περαστικά φιλε μου. Η Παναγία μαζι σου. Πιστη στον Χριστό και εύχομαι ολοψυχα να αναρρώσεις πληρως απο την σκατο αρρώστια

  7. Η Παναγιά μαζί μου παλικάρι! Ο Κύριος μας κάθε στιγμή κάνει θαύματα! Δύναμη στην οικογένειά σου που σε στηρίζει και καλή ανάρρωση σε ´σένα

  8. Θεέ μου κάνε το θαύμα σου για αυτό τον καλό , τον υπέροχο άνθρωπο.

  9. Περαστικά Γιώργο προσεύχομαι κάθε μέρα και για σένα παιδί μου να σου δώσει ο Θεός πίσω τη υγεία σου Αμήν.

  10. περαστικά σου φίλε και πίστευε στο Θεό. τίποτε άλλο

  11. Περαστικά μέσα από τα βαθύ της ψυχής μου!!!
    Η Παναγία μαζί σου μαχητή της ζωής!

Comments are closed.