Γιώργος Καρκάς: Η πρώτη ανάρτηση του ηθοποιού μετά την αθώωσή του από το δικαστήριο

Κοινοποίηση:
karkas_1

Την πρώτη του ανάρτηση στο Facebook έκανε ο Γιώργος Καρκάς, μετά τη αθώωσή του από το δικαστήριο.

Ο ηθοποιός είχε κατηγορηθεί από οδηγό ταξί ότι τον βίασε και παρέμεινε στη φυλακή για 15 μήνες.

«Κατηγορήθηκα επειδή είμαι και όχι επειδή έκανα. Όταν σας κατηγορούν να δείχνετε το πρόσωπο σας», έγραψε στο Facebook ο Γιώργος Καρκάς.

Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο με πλειοψηφία 4 προς 3 έκρινε αθώο χθες Τρίτη τον 30χρονο ηθοποιό, που παρέμενε επί 15 μήνες στη φυλακή μετά από καταγγελίες 25χρονου οδηγού ταξί ότι τον βίασε χρησιμοποιώντας ναρκωτικές ουσίες.

Το δικαστήριο κήρυξε ομόφωνα ένοχο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών τον ηθοποιό και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 ημερών με τριετή αναστολή.

Η δημοσίευση στο Facebook του ηθοποιού:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αυτόν τον ανώμαλο πρεζάκια σε 2-3 χρόνια θα τον δείτε πρωταγωνιστή στην Επίδαυρο. Θα πλακώσουν οι πουστοκλίκες που λυμαίνονται το ελληνικό θέατρο και την ελληνική τηλεόραση και θα τον προωθήσουν με χίλια. Κάτι Λαζόπουλοι, Καπουτζίδης, Ρέππας-Παπαθανασίου, Γεωργίου, Μουτσινάς, Ρήγας δίνουν ρόλους στο θέατρο ή στα σήριαλ μόνο στους πούστηδες και στους γ@μιάδες τους. Αν είσαι ηθοποιός και δεν είσαι πούστης ή δεν γουστάρεις να πηδήξεις τις πουστοκλίκες απλά εξαφανίζεσαι. Μεγάλη και πονεμένη ιστορία. Ένας ηθοποιός που δεν είναι πούστης ή δεν θέλει να κάνει τον γ@μιά στις πουστοκλίκες έχει 10 φορές λιγότερες πιθανότητες να πάρει ρόλο από έναν ηθοποιό που είναι πούστης ή δεν έχει ενδοιασμό να πηδήξει τις πουστοκλίκες και ας έχουν το ίδιο ταλέντο. Αυτόν τον ηθοποιό που βίασε τον ταξιτζή και έχει τέτοιο βιογραφικό οι πουστοκλίκες θα τον κάνουν πρωταγωνιστή.

  2. Αθώα η λουγκρα… Κρίμα… Θα πέρναγε ωραια στη φυλακή…. Αυτός έχασε.

    1. Μα έκατσε 15 μήνες στη φυλάκα.Δε θα πέρασε άσχημα.

  3. Ταρίφες να φοράτε τσίγκινα σωβρακακια με παραπλανητικές κωλ@τρ@πιδες και αυτόματους π@τσοκοφτες!!!

  4. Ταρίφες προσέχτε!!το μπικάδι κυκλοφορεί ελεύθερο!!!!

  5. Τωρα που θα φερμαρει αλλον ταριφα να σουμε τι θα γινει…

Comments are closed.