Γιώργος Λιάγκας: «Δεν υπάρχει σωτηρία»

Κοινοποίηση:
d826243522f242aeb750a0650c87932d

Με αφορμή ένα σχόλιο που άκουσε, σχετικά με το γεγονός ότι παίζει πολύ στην εκπομπή του τον παλαιοχριστιανό, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε σήμερα στον αέρα της εκπομπής του.

«Άκουσα να σχολιάζεται κάπου αυτό που είπα, ότι ο παλαιοχριστιανός είναι πρόσωπο της επικαιρότητας. Ποτέ δεν είπε κανείς ότι το θέμα με τον παλαιοχριστιανό είναι πιο σημαντικό από τα Τέμπη. Θα ήταν ντροπή και μόνο να το σκεφτούμε. Δεν συγκρίνονται. Το ένα είναι εθνική τραγωδία και το άλλο απλά ένα θέμα της επικαιρότητας. Κάνουν κριτική άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τα Τέμπη. Κάνουν κριτική σε εμένα, σε αυτή εδώ την εκπομπή, ειλικρινά τσαντίζομαι…», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Γκαγκα κουραδομυζηθρα ! Απλα μαλλον το μηνιατικο του βολευει το καναλι! Αλλα ως ποτε?

  2. Πασοκαρα φουλ ο λεχριτης ειχε βαλει και στις εκλογες καποτε για βουλευτης αλλα πηρε απο τα τρια το μακρυτερο ο σκουπιδοφαγος του σκουπιδιου που…..παρουσιαζει.Αι σιχτιρ βοθρε !!!!!

  3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ… ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΑΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ SHOWBIZ

  4. Γ…ο Λ…α μαζί σου σπάμε πλάκα!

  5. ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΓΛΙΤΣΑΣ ΣΑΛΙΑΓΚΑΣ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ.

  6. Ξευτιλα πειραχτικές κιόλας… Γλειωδη τύπε αν υπήρχε πατριωτικη κυβερνηση θα ήσουν φυλακή μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια που όλα αυτά τα χρόνια στυριξατε τις προδοτικες κυβερνήσεις με μνημονια κοβιντ, λαθρο, και λοατκι, βρε ουστ καθίκι.

  7. , τώρα το κατάλαβες ς??? Την παρτουζιαρα την άλλη που είχες ??χαμπάρι τίποτα ααα….???!!

Comments are closed.