Γιώργος Τράγκας: “Ο μάγος του μπάσκετ είναι πλέον σταρ των δισεκατομμυρίων δολλαρίων”! Τι λέει για την καμπάνια της κυβέρνησης με τον Αντετοκούνμπο

Κοινοποίηση:
antetokounmpo-katevazei-mpala

Ο Γιώργος Τράγκας αναφέρθηκε στην καμπάνια της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό, όπου κεντρικό πρόσωπο είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, κάνοντας λόγο για συνωμοσιολογίες, και για κακό timing.

“Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες, ολοένα και περισσότεροι Ευρωπαίοι λένε ότι η υπόθεση με τον covid19, την πανδημία, τα ακραία μέτρα που λαμβάνονται και αυτήν την εμφανή προώθηση της ψηφιακής κανονικότητας και του απόλυτου ελέγχου των προσωπικών δεδομένων, μυρίζει έντονα.

Όλη η Ευρώπη, όλη η Ελλάδα, η πλειοψηφία των πολιτών δεν είναι ούτε συνωμοσιολόγοι ούτε αρνητές του ιού ούτε ανήκουν επισήμως ή ανεπισήμως στο αντιεμβολιαστικό κίνημα. Είναι άνθρωποι με το «κοινό περί δικαίου αίσθημα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τράγκας και συνέχισε:

“Η απομόνωση με τοπικά lockdowns ολόκληρων περιφερειών που κηρύσσονται «κόκκινες» λόγω υψηλού ιικού φορτίου, είναι ο προθάλαμος των αποκλειστικών οικονομικών ζωνών και των γερμανικής έμπνευσης καντονίων, που ήταν πάντα ένα σχέδιο του Σόρος. Αποκλειστικές οικονομικές ζώνες με αμειβόμενους φτηνούς εργάτες τύπου Ενδοκίνας.
Ο «μάγος» του Μπάσκετ, ο «σούπερμαν» του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιστρατεύτηκε από την κυβέρνηση για να πει στον ελληνικό λαό ότι τώρα πρέπει να παίξει άμυνα, δηλαδή να κλειστεί στα σπίτια του, να υπακούσει στις οδηγίες της κυβέρνησης και να εμβολιαστεί καθολικά. Έχω την αίσθηση ότι κακή στιγμή διάλεξε η κυβέρνηση να τον χρησιμοποιήσει. Κακή στιγμή δέχτηκε και ο ίδιος να ευθυγραμμιστεί με την κυβερνητική προπαγάνδα.

Βγήκε τη στιγμή που οι πεινασμένοι συμπατριώτες του, αυτοί που είναι άνεργοι και με κλεισμένα τα μαγαζιά, έμαθαν ότι αυτός θα εισπράξει 228 εκατ. δολάρια αμοιβές σε τέσσερα χρόνια από την ομάδα του, τους Μιλγουόκι Μπακς. Βγήκε σε κακή στιγμή γιατί η τηλεόραση κατακλύζεται από χρυσοπληρωμένες διαφημίσεις του τόσο στην Aegeanόσο και στην Protergia, και αύριο ίσως να τον δούμε να διαφημίζει αντισηπτικά ή σοκολάτες ή τη Microsoft.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πλέον σταρ στον «χορό των δισεκατομμυρίων δολαρίων». Το Μαξίμου έκανε τραγικό λάθος να πιστέψει ότι βάζοντας τον Αντετοκούνμπο κυβερνητική προπαγάνδα θα πείσει τους πεινασμένους Έλληνες ότι υπάρχει αύριο, υπάρχει ελπίδα, ότι πρέπει να περιμένουν από τον Μητσοτάκη για να ταΐσουν τα παιδιά τους.

Κατά τη γνώμη μου, ο δημοφιλής Γιάννης δεν υπολόγισε καλά τα πράγματα «παίζοντας το παιχνίδι» της κυβέρνησης. Ο Αντετοκούνμπο δεν μπορεί να εγγυηθεί στους Έλληνες ότι αν κάνουν το εμβόλιο δεν θα έχουν παρενέργειες. Ήδη ο κυβερνητικός εσμός, η ψηφιακή πολιτική συμμορία ζητάει από τους Έλληνες να υπογράψουν συναίνεση ότι ουδεμία ευθύνη έχει η φαρμακευτική εταιρία και φυσικά η κυβέρνηση από τυχόν παρενέργειες μετά τη χορήγηση του εμβολίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΣ ΜΗΝ ΕΜΠΛΕΚΕ ΜΕ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΗΜΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
    https://www.youtube.com/watch?v=nUqh9NMKqw8&feature=emb_logo

  2. το φαρμακι και η κακοκλωσια το αγαπημενο φαγητο του ελληνα. ελληνας εινε ειτε σας αρεσει μαγκες ειτε οχι. και μαγκιατου που τα καταφερε . αν ψαχτειτε ισως βαστα η σκουφια σας απο τιποτα γερμανους ιταλους τουρκους ρωτηστε γιαγιαδες και παπουδες ποτες δεν ξερεις ισως κερδισετε Tο βραβειο τις ανεγκεφαλιας( ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΑ ΖΕΙΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΟΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΓΙΟΣΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ? ΑΛΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΟΙΣ. ) . την στιγμη που γενηθηκε ελλαδα εινε ΕΛΛΗΝΑΣ. ΧΑΙΒΑΝΙΑ. ΤΟ διαβατηριο του γραφη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ αννεγκεφαλοι μιν σας γαργαλα η ζηλια και ο φθονος που τα καταφερε ο ανθρωπος…. απλος μια ερωτησι κανω.

  3. Ο Ο ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΊ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΎ ΕΊΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΜΠΑΣΚΕΜΠΟΛΙΣΤΑΣ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΏΝ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΟΎΤΕ Η ΜΆΝΑ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΆΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟ ΠΑΙΔΊ ΤΗΣ ΝΠΤ

    1. να το ψαξεις το προβλημα σου , μην το αφησεις ετσι.

  4. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΝ ΑΡΑΠΗ………….
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
    ΤΕΛΜΑ.

    1. ναι Αραπης ,αλλα παιρνει 40 εκ. το χρονο .κατσε εσυ πισω απο την οθονη με τα 300 που παιρνεις επιδομα και βριζε τον καυμενε

  5. Αντετοκούνμπο: φιλέλληνας ΝΑΙ ελληνας ΟΧΙ για να ξέρουμε τι λέμε , με το ζόρι ελληνας οσο ελληνας ηταν και ο τουρκος που κατασκόπευε για την μητέρα πατρίδα

    1. οι ναζι δεν ειστε ελληνες, να το θυμασαι καλα

Comments are closed.