Γιώργος Τράγκας – Σε κρίσιμη κατάσταση ο δημοσιογράφος – Τα νέα στοιχεία για την υγεία του

Κοινοποίηση:
a-215

Ως «γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή» χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Σωτηρία καθώς πάσχει και από υποκείμενα νοσήματα, (σ.σ. ζαχαρώδη διαβήτη) ενώ είναι και άνω των 70 ετών.

Όπως ανέφερε μέσω Facebook ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης, «η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος, η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ».

«Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Κουρτζίδης, ενώ καταλήγει λέγοντας πως «ο σκληρός μαχητής Γιώργος συνεχίζει να το παλεύει! Εύχομαι από καρδιάς και ειλικρινά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρει να νικήσει».

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο πρόεδρος του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» υπέστη έμφραγμα και ακολούθησε πνευμονικό οίδημα με το οξυγόνο του να πέφτει στο 84, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο 88 – 89.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δεν δίνουν μονοκλωνικά, αρα τον τελειώνουνε. Απλά τα πράγματα.

  2. ευχομαι περαστικα στον Γιωργο .Σιντομα στο σπιτι του .

  3. Μπαινει ενας ηλικιωμενος για προληπτικους λογους στο νοσοκομειο του βγαζουν και καλα οτι εχει corona τον κρατανε στο νοσοκομειο λενε οτι επιδεινωθηκε η κατασταση του τον διασωληνωνουν τον χορηγουν λαθος φαρμακα και τον σκοτωνουν.Ενταξει παιδια ξυπνηστε τα ελεγε και ο αντωνιαδης σκοτωνουν ανεμβολιαστους στα νοσοκομεια επιτηδες για να κρατανε ζωντανο το ψευτικο αφηγημα τους.

  4. Α ρε Τράγκα..κάπου βαθιά μέσα μου πίστευα ότι ως πονηρουλης που είσαι θα το είχες κάνει το εμβόλιο στην Γαλλία κ ότι πουλαγες αντιμπολι σανό. Σε είχα για πιο ξύπνιο..μια φορά έδειξες συνέπεια στη ζωή σου κ ήταν η πιο λανθασμένη επιλογή.Ξυπνηστε αντιμπολι..

  5. Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα και να βγει σύντομα από την εντατική. Ο λόγος του πάντα είναι ενδιαφέρων και αντισυμβατικός.

  6. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΙΟ ΓΙΩΡΓΟ. ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ.

Comments are closed.