Γκλέτσος για Μητσοτάκη : “Φεύγεις, φεύγεις με ταχύτητα φωτός” – Τι απαντά για το γιαούρτι (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
gletsos

“Ηρθαν τα παιδιά σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα, μου έφεραν ένα γιαούρτι με τη φάτσα του Μητσοτάκη κολλημένη και είπα τέλειο τέλειο…. Θα με χαρακτηρίσει με αφορμή αυτό, η ΝΔ εμένα; Εμένα; Ποιός; Η ΝΔ; Να κοιτάξει λίγο τα του οίκου της. Δεν θέλω να μιλήσω τώρα ούτε για υπουργούς, ούτε και τα στελέχη της. Που το στόμα τους έχει πει…και αν έχει πει….”

Το…γιαούρτι και η σάτιρα

“Δεν θα κάτσω να σχολιάσω το γιαούρτι. Αν δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά του σοβαρού από την τρολιά, τότε δεν έχουν χιούμορ. Δυστυχώς, μετά και τα Τέμπη είναι μεγάλη η οργή του κόσμου και ο θυμός όλων μας. Στην Ελλάδα ζούμε, που γέννησε τη σάτιρα. Αν δεν εκτονωθούμε και με το χιούμορ, θα τρελαθούμε κι όλας…” τόνισε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος, αναφερόμενος στο επίμαχο βίντεο.

Ανεπιθύμητος ο Μητσοτάκης στη Λαμία

“Στα σοβαρά τώρα, ο κ. Μητσοτάκης για τη Λαμία είναι persona non grata. Είναι ανεπιθύμητος. Η Λαμία είναι μια νεκρή πόλη. Η Φθιώτιδα είναι σε μαρασμό. Ο νομός έχασε μία έδρα, φεύγουν οι νέοι μας. Φεύγει κόσμος, δεν μπορεί να ζήσει. Η ΝΔ πούλησε τη Λάρκο όταν το νικέλιο έπιανε την καλύτερη τιμή του. Είναι εγκληματίες. Και έχει μούτρα ο κ. Μητσοτάκης να έρθει στη Λαμία;
Η περιοχή μας χρειάζεται ένεση αδρεναλίνης. Να σηκωθεί. Έχουμε πράγματα εμείς, στον συνδυασμό μου για να το καταφέρουμε” λέει χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος, στην συνέχεια των δηλώσεων του στο δελτίο ειδήσεων του LamiaPolis 87,7

Αποδρομή με ταχύτητα φωτός

“Ο κ. Μητσοτάκης είναι πια σε αποδρομή. Τελείωσαν οι πολιτικές του ημέρες. Φεύγει και μάλιστα φεύγει με ταχύτητα φωτός” επαναλαμβάνει ο κ. Γκλέτσος, κλείνοντας την συνέντευξη του.

Ακουστε ολόκληρη την συνέντευξη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΓΚΛΕΤΣΟ ΞΗΓΗΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΛΙ ΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΛΟΑΤΚΙ ΚΑΝΑ ΑΛΜΥΡΟ ΦΥΣΤΙΚΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

  2. Τραβα ρε θεατρινε να τηγανισεις με τον κολλητο σου κανενα ψαρακι απο τις δυο πλευρες και στην συνεχεια απεκτησε αποψη και δημοσιο λογο .,.,.
    μεχρι τοτε μουγκααα

  3. Λαμιωτη έχω εστιατόριο στη Γερμανία έλα εδώ να σε ξεπατώσω στη δουλειά γιατί τσάμπα περιμένεις να σε βολέψει σέ καμμιά θεσούλα ο κούλης, σε ψοφίμι ποντάρεις.

  4. Διαστημικό σκουπίδι ρίξε τώρα στα μούτρα σου έναν κεσε γιαούρτι μπας και δεις άσπρη μέρα.

  5. creta μάζεψε τώρα την βράκα σου γίδι που λες τους άλλους βόδια και ψησε το ψάρι και από τις δυο πλευρές γιατί σε αυτό ταιριάζετε.Μπεεεεεεε

  6. Ρε συ Γκλιτσα ειναι σαν να λες το Κουλη UFO με τη ταχυτητα φωτος στο φευγιο του! Ο Κουλης θα την κανει με ελαφρα πηδηματακια αλα Τονυ εκπληρωνοντας το εργο των δανειστων! Μετα συνεχα εσυ κι οι Ξυριζαιοι-Ανδρουλακεοι! Το χουμε μαθει το μαθημα μας!

  7. Λαμιωτη λίγο μας νοιάζει τι είναι ο Γκλέτσος, αυτό πού είπε για τόν Μητσοτάκη ότι φεύγει με ταχύτητα φωτός είναι πετυχημένο καί η πλειοψηφία των Ελλήνων θέλουν νά γίνει πράξη αρκετά κατάστρεψε τη χώρα ο ανθέλληνας.

    1. Ρίξε τώρα στα μούτρα σου έναν κεσε γιαούρτι μπας και δεις άσπρη μέρα.

  8. Είστε γελοίοι εσείς που τον βρίζετε! Πραγματικά! Τι σχέση έχει αν είπε μερικές μπούρδες για την σεξουαλικότητα με την ωμή αλήθεια που φωνάζει δημόσια μπας και ξυπνήσουν τα βόδια; Κι εσείς που βρίζετε βόδια είστε!

    1. Μάζεψε τώρα την βράκα σου γίδι που λες τους άλλους βόδια και ψησε το ψάρι και από τις δυο πλευρές γιατί σε αυτό ταιριάζετε.Μπεεεεεεε

  9. Η Λαμία χρειάζεται ένεση αδρεναλίνης;;;; Μήπως εννοείς καμιά γραμμούλα;; Ξέρεις εσύ..

  10. Καλαααα. Για θέατρο καλός είναι και ούτε… Για πολιτική δεν πιάνει μία.

  11. Ατάλαντε Γκλετσο χλετσο λετσο που ψήνεις το ψάρι και από τις δυο πλευρές και αναζητάς λίγα λεπτά δημοσιότητας το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κοιταχτεις στον καθρέφτη και να το ρίξεις στα μούτρα σου.

  12. Κουλης και Τσιπρας είναι τα δυο δίποδα μουλαρια που όταν μιλούν η κλανουν είναι ένα και το ίδιο και υπάρχουν ακόμα μαλακες που τους αγκαλιάζουν και τους ψηφίζουν, είναι να απορεί κανείς μέσα σε τι σκατοκοσμο ζούμε.

Comments are closed.