Γκόρντον Ράμσεϊ: Αυτό είναι το πιάτο που δεν παραγγέλνει ποτέ όταν τρώει έξω

Κοινοποίηση:
φγδνγ

Ο θρυλικός σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ αποκάλυψε τι δεν παραγγέλνει ποτέ όταν βγαίνει για δείπνο.

Όταν βγαίνετε έξω για φαγητό, μερικές φορές μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε πολλές επιλογές σε ένα εστιατόριο- αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ από τι θα απέχουν πάντα οι πραγματικοί επαγγελματίες; Θα θέλατε να πιστεύετε ότι διάσημοι σεφ όπως ο Γκόρντον Ράμσεϊ ξέρουν τι λένε όταν πρόκειται για φαγητό, οπότε τι αποφεύγει;

Μιλώντας στο Town and Country, ο γνωστός διάσημος σεφ έχει ένα συγκεκριμένο πιάτο που θα απέφευγε αν θέλει να είναι σίγουρος ότι το φαγητό που τρώει είναι φρέσκο.

Εξέφρασε την άποψη ότι ποτέ δεν θα παραγγείλει τη σούπα ημέρας ενός εστιατορίου, καθώς το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για φαγητό που το εστιατόριο προσπαθεί να ξεφορτωθεί ή για κάτι που υπήρχε στο μενού των “σπέσιαλ” της προηγούμενης ημέρας. Ο ίδιος είπε: «Ρωτήστε ποια ήταν η χθεσινή σούπα της ημέρας πριν από τη σημερινή σπεσιαλιτέ. Μπορεί να είναι η σούπα του μήνα», όπως σημειώνει η Express.

Πρότεινε επίσης ότι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μάθετε τι είναι καλό όταν επισκέπτεστε ένα νέο εστιατόριο είναι απλά να ρωτήσετε τον σερβιτόρο. «Εξαρτάται από το εστιατόριο, αλλά οι σερβιτόροι τείνουν να δοκιμάζουν τα περισσότερα πιάτα του μενού και μπορούν να σας δώσουν πληροφορίες για το τι έχει προσθέσει ο σεφ και τι έχουν οι ντόπιοι», εξήγησε, καθώς υποστήριξε ότι του έχουν δοθεί πολλές «εξαιρετικές συστάσεις» από τους σερβιτόρους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: