“Γλέντι” στο διαδίκτυο! Έτσι θα σταματήσει τους λ@θρομετανάστες το πλωτό φράγμα των 500.000 ευρώ; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
gelio exo

Μεγάλη κουβέντα γίνεται μετά την είδηση που σας μετέδωσε πρώτο το makeleio.gr για το πλωτό φράγμα που αγόρασε η κυβέρνηση έναντι 500.000 ευρώ για να ανακόψει τις ορδές των λ@θρομεταναστών.

Δείτε την πρωτιά του makeleio.gr όταν δημοσίευσε την είδηση για το πλωτό φράγμα στις 29-01-2020: ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟ; (ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Τα περισσότερα σχόλια είναι ειρωνικά στην καλύτερη περίπτωση ενώ τα ερωτήματα πέφτουν βροχή!

Δείτε τι δημοσίευσαν χρήστες του facebook για το πλωτό φράγμα.

Εμείς σας παρουσιάζουμε με ερωτηματικό την συγκεκριμένη δημοσίευση και ευχόμαστε πραγματικά το πλωτό φράγμα να έχει αποτέλεσμα, αν και δύσκολο το βλέπουμε:

 

83208515_2216165301819597_5539630083733454848_n

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΤΑΔΕ ΕΦΕΙ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΑΠΟ ΜΙΛΑΝΟ!!!! ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΕΔΩ ???? ΣΟΥ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΠΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙ!!!! ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ Η ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΓΓΕΛΙΝΑ?????????ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΑΜΙΣΟΥ!!!!!

    1. Και Εγώ Γιατί Έφυγα βρε Ανόητε, για Σπουδές και Εργασία ( Αφού η Ελλάδα ΔΕΝ Μπορούσε να με Απορροφήσει ) Έφυγα.

      Και αν Θέλεις να Ξέρεις, Εγώ Μόνο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ Γράφω, και Αυτό Όταν Έχω Λίγο Χρόνο. Το Site του ΜΑΚΕΛΕΙΟ Είναι το Μοναδικό που Διαβάζω για Ενημέρωση, είτε Είμαι Ιταλία, είτε Ελλάδα. Από τα Ελληνικά Δελτία Ειδήσεων Παρακολουθώ μόνο το Δελτίο του OPEN, με τη Νίκη Λυμπεράκη, Όλα τα Υπόλοιπα Είναι Κάτω του Μετρίου.

      Και ΔΕΝ Είσαι Εσύ Περισσότερο ΈΛΛΗΝΑΣ από Εμένα, Αλλά και από Όσους Έχουν Φύγει !!!

      Άγγελος από Μιλάνο

  2. Δυο ειναι οι τροποι η βουλιαζεις τις βαρκες η τους χωνεις σε πραγματικα καταναγκαστικα εργα 20 χρονια .

  3. Τη μετανάστευση την καθορίζει οι δουλειέςκαι όχι οι ιδεοληψίες. Καλοδεχούμενοι οι μετανάστες, νόμιμοι ή παράτυπη, εφόσον μας κάνουν τις δουλειές μας που δεν παραδεχόμαστε εμείς φεύγοντας για τα ξένα.

  4. Αγαπητέ Στέφανε,

    Εάν το Πλωτό Φράγμα που θα Στηθεί Είναι σε Όλο το Μήκος της Ακτογραμμής των Θαλασσίων Συνόρων με την Τουρκία και Είναι ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΡΟ, Δηλαδή Έχει ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ, Ώστε Όταν Πλησιάζουν οι Βάρκες και Κάποιοι το Ακουμπήσουν να τους Διαπερνά η Τάση του Ρεύματος, ΤΟΤΕ Είναι και Αυτός Ένας Τρόπος Φύλαξης των Συνόρων και η Τουρκία και οι Διακινητές θα Σταματήσουν τις Ροές προς την Ελλάδα.

    Άσε που και οι Ίδιοι οι Λαθρο-Μετανάστες ΔΕΝ θα Θέλουν να Έλθουν προς την Ελληνική Πλευρά Όταν Γνωρίζουν ΠΩΣ Υπάρχει Κίνδυνος για τη Ζωή τους.

    Διαφορετικά αν Είναι Μόνο Ένα Πλωτό Φράγμα με το Δίχτυ, Όπως Είδαμε σε Διάφορες Εικόνες που Ήλθαν στη Δημοσιότητα, ΔΕΝ θα Έχει Απόδοση Αυτό το Μέτρο. Για να Είναι το Φράγμα Έτσι Απλό, θα Πρέπει να Υπάρχουν και οι Αυξημένες Περιπολίες του Λιμενικού Ώστε να Επιβλέπουν την Κατάσταση και να Συλλαμβάνουν Όσους Προσπαθήσουν να Περάσουν το Φράγμα, Επιστρέφοντάς τους την Ίδια Στιγμή στα Διεθνή ή Τουρκικά Ύδατα.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

    1. Προς το παρον ΠΡΟΔΟΤΗ των 30 αργυριων, σκυλακι του φοβου και της μιζεριας, τραβα να καταθεσεις και καμμια αποψη για την Ιταλια σου σε κανα Ιταλικο Μακελειο, και ασε το Ελληνικο Μακελειο για εμας…
      …που παρατησες την χωρα σου για το ρευστο και για την τσεπη σου…
      Σημερα δεν θα υπηρχε Ελλαδα ΠΡΟΔΟΤΑΡΕ αν 10.000.000+ εκατομμυρια Ελληνες σκεφτονταν σαν εσενα και εφευγαν ολοι εξω Εξωτερικο. Λουλα, ε λουλα…

      1. Τι να σου Απαντήσω για το Προδότη που Λες. ΔΕΝ Υπάρχουν Λόγια.

        Φαίνεται Φίλε ΔΕΝ Γνωρίζεις Πόσοι ΈΛΛΗΝΕΣ Έφυγαν για το Εξωτερικό, είτε ΠΡΙΝ την Κρίση, είτε στη Διάρκεια της Κρίσης, είτε Ακόμη και Σήμερα, που Λόγω της Διαμορφωθείσας Κατάστασης στην Αγορά Εργασίας στην Ελλάδα, Ετοιμάζονται και Εκείνοι για το Εξωτερικό, για να ΜΗΝ Είναι στην Ανεργία ή να Ασχολούνται με Περιστασιακές Εργασίες, αν Υπάρχουν και Αυτές.

        Κοίταξε Λοιπόν να Πληροφορηθείς, και ΜΕΤΑ να Αποκαλείς Εμένα Προδότη, Αλλά και Όλους τους ΈΛΛΗΝΕΣ οι Οποίοι Έφυγαν από την Ελλάδα, για Ένα Καλύτερο Μέλλον.

        ΔΕΝ Πειράζει Όμως, να Είσαι Καλά, Δικαίωμά σου Εξάλλου Είναι να Πιστεύεις Ότι Θέλεις.

        Άγγελος από Μιλάνο

    2. Ηλεκτροφόρο; Το ξέρεις υποθέτω ότι το θαλασσινό νερό είναι καλός αγωγός του ρεύματος. Και το πόσο ρεύμα θα χρειάζεται για όλο το μήκος ούτε συζήτηση.

      1. Ασφαλώς και το Γνωρίζω Φίλε, το Θέμα Όμως ΔΕΝ Είναι Αυτό. Όμως με τη Βοήθεια της Τεχνολογίας, οι Εταιρίες που Ασχολουνται με την Κατασκευή Πλωτών Φραγμάτων, Μπορούν να Παρέχουν και Ένα Πλήρως Ηλεκτρικό ή Ηλεκτροϋδραυλικό Σύστημα.

        Εξαρτάται από το Είδος του Πλωτού Φράγματος και τις Τεχνικές Προδιαγραφές ( Μήκος, Πλάτος, Ύψος). Για παράδειγμα, Μπορεί να Κατασκευασθεί μία Barriera Galleggiante Avvolgibile ( Πλωτό Φράγμα Roll-Up ), όπου το Πηνίο να Είναι Κατασκευασμένο από Γαλβανισμένο Χάλυβα, και να Τροφοδοτηθεί με Ένα Πλήρως Ηλεκτρικό ή Ηλεκτροϋδραυλικό Σύστημα. Μπορεί για παράδειγμα το Ύψος του Πηνίου να Είναι 1.200 mm ( 120 cm ), ;ή και παραπάνω, εάν Είναι Επιθυμητό. Όλα Αυτά Βέβαια με το Ανάλογο Κόστος.

        Εάν Γίνει μία Σοβαρή Μελέτη και Έρευνα Αγοράς, Υπάρχουν Εταιρίες που Αναλαμβάνουν Τέτοια Projects.

        Η Ανακοίνωση της Κυβέρνησης Κάνει Λόγο για Ένα Πλωτό Φράγμα, Δόθηκαν Κάποιες Φωτογραφίες που Φαίνεται Κάτι σαν Πλωτό Δίχτυ, 110 cm, 50 cm από το Ύψος του Νερού. ΔΕΝ Νομιζω Ότι Μπορεί να Λειτουργήσει με τον Τρόπο Αυτό, Διότι εάν ΔΕΝ Υπάρχει Ολοκληρωμένο Ηλεκτρικό ή Ηλεκτρο-Υδραυλικό Σύστημα Προστασίας, θα Περνούν οι Βάρκες από Κάτω Πολύ Εύκολα.

        Και ΜΕΤΑ Κάνουν Λόγο για Μήκος ΜΟΝΟ 2.5 χλμ. Τώρα Βέβαια Εγώ ΔΕΝ Είμαι σε Θεση να Γνωρίζω, αν Κατά Μήκος της Ακτογραμμής που Καλύπτει Όλα τα Νησιά, Υπάρχουν Σημεία όπου Είναι Απότομα Ρεύματα και κατά συνέπεια ΔΕΝ Είναι Εύκολα Προσβάσιμα με Φουσκωτά Διότι Υπάρχει ο Κίνδυνος Ανατροπής και Πνιγμού, Όμως Νομίζω ότι τα 2.5 χλμ ΔΕΝ Φαίνονται Αρκετά για να Εμποδίζονται οι Ροές.

        Για να Υλοποιηθεί Αυτό το Project, Πρέπει Όπως Ανέφερα να Πραγματοποιηθεί μία Σοβαρή Μελέτη, η Οποία θα Περιλαμβάνει στο Σχεδιασμό, εκτός της Αποτροπής Έλευσης Λαθρο-Μεταναστών και την Προοπτική να Χρησιμοποιηθεί και ως Μέτρο για την Καταπολέμηση της Ρύπανσης του Θαλλάσιου Περιβάλλοντος.

        Πρόκεται για μία Επένδυση η Οποία Έχει Μεγάλο Κόστος και Πρέπει να Ληφθεί Υπόψιν και η Μελλοντική Χρήση, Διότι Εάν Γίνει Όπως Πρέπει, οι Ροές Κάποια Στιγμή θα Σταματήσουν, και θα Πρέπει το Πλωτό Φράγμα να Χρησιμοποιηθεί και σε Άλλες Περιπτώσεις, Όπως Ανέφερα για την Προστασία του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος ( Καταπολέμηση της Ρύπανσης ).

        Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.