Γλέντι στο Twitter με το πανάκριβο ρολόι του Άδωνι

Κοινοποίηση:
κξγξκλγλ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αγόρασε νέο ρολόι, ένα Rolex χιλιάδων ευρώ, και θεώρησε καλό να το επιδείξει στα social media. Τι πιο σωστό για να φανεί καλά από το να τρώει μια… πίτα με τυρί.

Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το πανάκριβο ρολόι στο χέρι του υπουργού Υγείας και σωτήρα του ΕΣΥ από τους χρήστες στο Χ / Twitter, που τον… γλέντησαν κανονικά.

Ειλικρινά, τώρα, είναι δυνατόν να ποζάρει ανερυθρίαστα φορώντας χιλιάρικα στο χέρι, την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες δεν έχουν να αγοράσουν ούτε την πίτα με τυρί που τρώει;

Δείτε την ανάρτηση

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. ρε βρομιάρηδες εληναράδες που τώρα των βρίζεται όταν δίνατε στο κώμα του 41% που το οποίο έχει ρημάξει την Ελλάδα ήταν καλώς ουστ ρε λέσια βγάλτε τον σκασμό τώρα και μακάρι να κλείσουν όλα τα βρομώ μάγαζα σας όπως κλείνουν και γελάω κάθε φορά βρομιάρηδες ουστ από δω.

  2. Γνήσια εμβόλια για μας, μαιμού εμβόλια γι αυτούς!!!! Γνήσια ρολόγια για αυτούς, μαιμού ρολόγια για μας!!!!!!!

  3. Ρε τον τύπο μου θύμισε το παλιό σόου από τους μάγκες της εποχής που καθόντουσαν στην αυλή του καφενείου. Ποιος σκότωσε αυτό το σκυλί; Έδειξε με το χέρι τεντωμένο ο ένας δείχνοντας το ολοκαίνουργιο ρολόι του. Εγώ! Λέει ο δίπλα χτυπώντας το στήθος του που πρόταξε δείχνοντας το σινιέ σακάκι του. Πετάγεται και ο τρίτος ανασηκώνοντας λίγο το παντελόνι να φανεί το παπούτσι το λουστρίνι και κάνοντας σαν να ρίχνει κλωτσιά, ουστ παλιόσκυλο!

  4. σαγωνια να σου κοπεί το χέρι οι κατάρες μου να ξέρεις πιάνουν γιατί είμαι σαββατογεννημενος

  5. Ο ΠΕΛΑ{ΡΓΟΣ}ΣΓΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΤΕ, ΚΡΑΤΑΝΕ…………..ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ -ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ-ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ-ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ .

  6. Βρε προβατα το ρολοι εκλεψε η τις τσεπες σας για να το παρει;;; Αντε η ελλαδα να παει μπροστα !

  7. Ιμιτασιον των 300 ευρώ είναι,για φιγούρα.ολοι ξέρουμε ότι κυκλοφορούν χιλιάδες τέτοια που δεν τα ξεχωρίζεις από τα γνησια

  8. αδωνι καντους οτι θελεις και πεστους οτι θελεις@στις εκλογες εσενα θα ψηφισουν παλι γιδια ειναι @τι αλλο να κανουν @μη φοβασαι δεν φευγουν τα γιδια απ το μανδρι

  9. Αυτος το φοραει ομως. Εσεις ? Τι φορατε ? Κασιο η και τιποτα που ειναι της μοδος ? Γιατι εχετε την ωρα στα κινητα σας δηθεν? Ασε που το Ρολεξ χανει κιολας . τι να το κανετε ?

  10. Δεν ειναι για το χερι του το ρολοϊ αυτο. Αυτο το ρολοϊ θελει χερι αντρα με πλατες, γεροδεμενα μπρατσα και χερι ενα μ2 που κανουν το ρολοϊ να γυαλιζει κ να τριζει νωχελικα…. Ο μαϊντανος δεν μετραει σε τετοια μεγέθη….μονο στσου κορφους που ειναι το δεντρι τους…..και εχει και το ονομα του προστατη της……τσοκαρο…..εουτος……ευτυχως εχει κολλήσει στο αδωνης…..

  11. Μου θυμίζει τον μαφιόζο στα ‘καλα παιδια’ που του είπε ο ντε Νίρο μη κάνεις επίδειξη των κλεμμένων,και αυτός πήγε αγόρασε ροζ καντιλακ στη γκομενα.Μετά λογικό κι επόμενο τον καθαρίσανε.

  12. Ο Τσίπρας το είχε κλέψει εκείνο το εξοχικό που νοίκιαζε;
    Τότε ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να κάνουν τουμπέκα οι μπατίρηδες;

    1. ΕΔΩ Ο ΜΟΥΛΟΣ Ο ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΒΑΡΤΗΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩ Ε;

  13. οταν του ελεγε ο γερμενης στη βουλη ποσο στοιχηζει το ρολοι σου κυριε γεωργιαδη @τα γιδια φωναζανε εξω απο το εφετειο αρον αρον σταυρωσον αυτους γιδιααααααααααααααααα

    1. Προφανώς και δεν το έχει κλέψει…όμως καθημερινά αυτός και η κυβερνησή του κλέβουν τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.

    2. Δεν το χει κλέψει αλλά σίγουρα τα πιάνει κι αυτός από την ολιγαρχία που κυβερνάει από το παρασκήνιο γλειώδη νουδουλαίε,γλύφτη της κούλας

    3. Οι αρχαίοι Πελασγοί δεν ήταν τόσο μαλάκες σαν κι εσένα,μάλλον για Πελαργός μου κάνεις,πληρωμένο γλυφτράκι.Πόσα χρωστάει το κόμμα σας;Τα έφτασε τα 500 μύρια;

    4. Οχι δεν το έκλεψε, το αγόρασε με τα κλεμμένα ομως ηλίθιε καραγκιόζη μαλάκα τσιφτετέλληνα τρόμπα νεοδημοκράτη σκουλήκι.

Leave a Response