Γρεβενά: Άρπαξαν 15.000 ευρώ από ηλικιωμένη – Της είπαν πως η κόρη της θα έμπαινε στο χειρουργείο

Κοινοποίηση:
c4022be0-ilikiomeni

Ακόμη μια υπόθεση εξαπάτησης ηλικιωμένων σημειώθηκε, αυτή τη φορά στα Γρεβενά με τους επιτήδειους να αρπάζουν 15.000 από μια 80χρονη γυναίκα.

Ωστόσο η εν λόγω υπόθεση εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνα αστυνομικών του τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών. Σύμφωνα με την Αστυνομία για την υπόθεση απάτης ταυτοποιήθηκε ένας 28χρονος αλλοδαπός και ακόμη αναζητούνται τα στοιχεία των δύο συνεργών του – πρόκειται για μια γυναίκα και ενός άνδρα – οι οποίοι υποδύονταν τον ρόλο της κόρης και του γιατρού αντίστοιχα.

Ειδικότερα, το πρωί της Πέμπτης η 80χρονη δέχτηκε τηλεφωνική κλήση στο σταθερό τηλέφωνο της οικίας της και έπειτα στο κινητό της από άγνωστο άνδρα, ο οποίος της συστήθηκε ως ιατρός νοσοκομείου και αφού προφασίστηκε ότι η κόρη της είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό και έχρηζε άμεσα χειρουργικής επέμβασης, απαίτησε την καταβολή χρηματικού ποσού δήθεν για το χειρουργείο, ενώ ταυτόχρονα άγνωστη γυναίκα προσποιούνταν την κόρη της 80χρονης.

Η 80χρονη πείσθηκε και καθ΄ υπόδειξη του υποτιθέμενου ιατρού, παρέδωσε έξω από την οικία της σε περιοχή των Γρεβενών το χρηματικό ποσό των 15.500 ευρώ στον 28χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε το ρόλο του εισπράκτορα.

Από το τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των δύο άγνωστων ατόμων-συνεργών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλά της κάνανε, καλοφάγωτα τα κλεμμένα. Έχει βουήξει ο ντουνιάς και συνεχίζουνε να τους πιάνουν κορόϊδα. Αυτές οι γριές που ζούνε σε σπηλιές και δεν ξέρουν πως είναι απατεώνες;

Leave a Response