Γρηγόρης Γκουντάρας: Χάνει το σπίτι του γιατί πήρε δάνειο σε Ελβετικό φράγκο- ” Εδώ γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μας! Εγώ φύτεψα τα δέντρα και τώρα πωλείται!”

Κοινοποίηση:
αρχείο λήψης

Σε μία δυσάρεστη ανάρτηση προχώρησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, σχετικά με το σπίτι του.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος σε δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το σπίτι του στον Γέρακα πωλείται.

Μάλιστα, διηγήθηκε την ιστορία πίσω από αυτό κι εξήγησε πως δεν ήταν απόφασή του, αλλά η μοναδική λύση.

Συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Θα σας διηγηθώ σύντομα μια ιστορία… Το 2005,πήρα δάνειο για να αγοράσω αυτό το σπίτι που βλέπετε(πρώτη κατοικία)‼️ 3 χρόνια μετά μου τηλεφωνούν από τη τράπεζα και μου λένε: «Θέλετε να σας μειώσουμε τη δόση 200€;;» Φυσικά απαντάω με χαρά…Πως θα γίνει αυτό;;; Μη σας νοιάζει μου λένε,θα το γυρίσουμε σε Ελβετικό ❌(Δίχως απολύτως καμία ενημέρωση,κοινώς ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ‼️) Τώρα,το σπίτι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μας❤️,πωλείται,πρωτίστως για να αποπληρωθεί το γαμ@&ένο το δάνειο…(βαρέλι δίχως πάτο ❌) Καλή δύναμη σε όλους τους δανειολήπτες με την ελπίδα πως θα δικαιωθούν‼️Και όπως έχουμε ξαναπεί,ΥΓΕΙΑ μόνο ‼️‼️‼️ Καλό μήνα να έχουμε ☑️ Υ.Γ. 1.Το πεύκο που βλέπετε αριστερά το φύτεψα(ήταν 30 εκατοστά τότε),όταν μπήκα στο σπίτι… Υ.Γ. 2.Το δέντρο (λέιλαντ),που βλέπετε δεξιά το φύτεψα(ήταν 15 εκατοστά τότε),το φύτεψα όταν γεννήθηκε ο Οδυσσέας ❤️ ΑΥΤΑ ‼️‼️‼️».

Δείτε την ανάρτησή του:

 

 


 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Αυτα τα σκουπιδια πρεπει να καταλαβει το 41% κ 50% Αποχης , με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ Λ(Η)ΣΤΕΣ ΠΕΤΣΑ !!!!!!!! Δλδ οι ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ Δ Ω Ρ Ε Α Ν κ εσυ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΛΤΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ !!!!! Μεχρι κ τις σειρες τις χρηματοδοτει το ΚΡΑΤΟΣ δλδ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!! Σε καθε αλλη χωρα δεν θα ειχε μεινει καναλι ορθιο !!!!! Σας κανουν προπαγανδα με χορηγο ΕΣΑΣ παλιομαλακες ξεφτιλισμενα τπτ !!! Εσεις αντι να τους στειλετε στην φυλακη τους ξανακανατε Κυβερνηση !!!!!!!!

  2. Στα αρχιδια μας ,Κούλη δε ψήφισες και εσύ λαμόγιο ! Όταν πετάνε τις γιαγιάδες οι μπάτσοι με τα κοράκια από τα σπίτια για λίγα χρήματα δε μιλούσατε ,πήγαινε να σου δώσει από τη λίστα Πέτσα το αφεντικό σου τώρα!!!

  3. Αυτός ο ελεεινός γλύφτης της Κούλας και υπέρμαχος των λοκντάουν και των υποχρεωτικών εμβολιασμών μπορεί να πάει να μαμηθει.

  4. Βλεποντας τα σχολια αναγνωστων καταλαβαινεις οτι η ηλιθιοτητα σε αυτη τη χωρα ειναι ανικητη. Εξαλλου εχομεν τοσους προσφυγομεταναστες που πρεπει να στεγασθουν ασε που στη γειτονια γινεται πολεμος και τα συνορα αλλαζουν καθε μερα. Μονο ο παπασπιτουλης εκανε σωστες επενδυσεις σε πακιστανικο νομισμα και οχι σε ελβετικο.

  5. σκεψου οτι αυτος που σε πηρε τηλεφωνο και σου προτεινε να μειωθει το δανειο αποκρυπτωντας σου ομως τυχων παγιδες μπορει να ηταν καποιος απο τους μακαριτες τραπεζικους υπαλληλους που ο πατριωτικος χωρος τους εχει αναγαγει σε ηρωες. το παιδι της εγκυμονουσας θα ζουσε σε κανονικο σπιτι ως ανταλλαγμα για το οτι το δικο σου παιδι μπορει να πεταχτει στο δρομο. οπως και εχει κουραγιο ανθρωπε μου. εδω που φτασαμε θα δουμε πολλα

  6. Πάλι κλαίει αυτός; Τόσα λεφτά βγάζουν με τη γυναίκα του από την τηλεόραση δεν έχουν να πληρώσουν τα δάνειά τους;

  7. Στενοχωριέμαι ,για κάθε άνθρωπο που χάνει το σπίτι του,αλλά τώρα θα κατάλαβε …………τι είναι οι καναλάρχες που αυτά -αλλά και άλλα τόσα ομοίως επικίνδυνα -τα …………………υποβαθμίζουν έως ..ξεχνούν!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Τραβά βρες μια δουλειά της προκοπής βρε ατάλαντε κι άσε την κλαψα

  9. μια ζωή τη σαχλαμάρα την έκανες επιστήμη και παπαγάλιζες το ποιημα από τους “πάνω” … ε κάτσε πάνω τώρα και μη μιλάς

  10. Γρηγοράκο, την ταινία: “Ανήθικη πρόταση” την έχεις δει; Βάλε το βίντεο μπρος..

  11. Στέφανε, από τα σχόλια των αναγνωστών σου ,καταλαβαίνεις γιατί κατάντησε η Ελλάδα ΠΑΤΟ
    Μόνο αν μπει η φωτιά και στο σπίτι τους τότε θα κλαίνε και αυτοί ,σαν τις πουτάνες!!
    Οτιδήποτε κακό σου τύχει στην Ελλάδα, πάντα φταις μόνο εσύ!
    Εγώ αν και δεν είχα ποτέ δάνεια, γιατί διαφωνώ, επικεντρώνομαι στην νοοτροπία!
    ΡΕΕΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

  12. Γρηγοράκη πες μας πόσο δάνειο πήρες, πόσα έχεις πληρώσει και από πότε κάνεις τον Ολλανδό και δεν πληρώνεις, άσε την κλάψα και μη μας ζαλίζεις τον έρωτα.

  13. Καμία λύπηση για τα ορφανά του Μιζοτάκη και κακό ψόφο να’ χεις ραγιά

  14. Οξω συστημικέ παπαγάλε που συμφωνούσες με τους νεοταξίτες ΕβραιοΛΟΑΤΚΙ 🤮🤮🤮🤮 Αντε να σε παρηγορήσει η ψωλέτα γιατί, σε λίγο θα πετάξει σε άλλα μέρη….. 😉😉
    Η Ελένη η τσιμπουκλού δεν έχει να σε δανείσει;;;;;;;; 🤣😂🙉😄

  15. Goudaras, η Edamaras πηρες πολυ φορα δυστυχως δημοσιογραφισκε! Ας προσεχες! Κατι εκανες στραβα σιγουρα! Τις πλερωνες τις δοσεις κανονικα η κουκουρουκου ?

  16. Τράβα δούλεψε διπλοβάρδια ντελίβερι, άσε την κλάψα και κάτσε να ιδρώσεις αμα θές σπίτια από δάνεια… άιντε ένας ένας τζαμπατζής

  17. αδιαφορούμε κύριε τι χάνεις…….
    χιλιάδες Έλληνες χάνουν αλλά δεν έχουν δημόσιο βήμα να το πουν…….
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ…..ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ

    1. ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΕΚΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ ΣΤΙΣ 31/7/23 ΣΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΆΝΟΥ

      1. ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ Ο kou lee . πως λεμε Bruce Lee

  18. Θα λυπηθω τη χηρα μαννα με τα ορφανα,τα υπερηλικα γεροντια,τον καθε ενα που εμπλεξε με τηνασυδοσια των τραπεζων και την αναλγησια των σημερινων εγκληματιων.Ειναι μεγαλη οδυνη ο ξερριζωμος.Αυτο,ομως,το τσουλακι του συστηματος,που ειναι συνυπευθυνο για την καταστροφη των ανημπορων,ουτε την καταρα μου.Οσο για τα παιδια του[ειλικρινα θλιβομαι]οταν με την δουλικοτητα του υποθηκευε το μελλον τους,ηταν Τριτη απογευμα;

  19. Kαλά να πάθεις βρωμιάρη…Στις εκπομπές σκουπίδια που είσαι στο τηλεοπτικό πάνελ συνέχεια εξυμνείς τον Κούλη…Κάτσε τώρα φάε στην μάπα το χρέος και τραγούδα…απο τους χειρότερους και πιο αντιπαθητικούς δημοσιογραφίσκους στην ελληνική τηλεόραση

  20. Κρίμα πραγματικά. Λυπάμαι. Και λυπάμαι ακόμα πιο πολύ γιατί κανένας δεν έκανε κάτι για αυτά τα δάνεια.

  21. δυστυχως ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος …………………….

    ξεκίνα με το rolex και συνεχισε ….

Comments are closed.