Γρηγόρης Πετράκος για την απαγόρευση συγκέντρωσης στο Σύνταγμα: «Αυτά τα κάνουν μόνο οι δικτατορίες, ξεχνάνε ποιο ήταν το τέλος όλων των δικτατόρων στην ιστορία»

Κοινοποίηση:
κκλξλκξκ

Θέση για την απαγόρευση του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου από την αστυνομία, πήρε ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Τι φοβούνται?Οποιος είναι καθαρός δεν φοβάτε τίποτα.ΑΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ…Θα μας απαγορεύσει να πάμε σπίτι μας?Ολη η Ελλάδα σπίτι μας είναι. ΩΠΟΥ ΕΛΟΥΜΕ ΠΑΜΕ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?Αλλο κοματόσκυλο ρεμπεσκες ρουσφετογαλονας ο δήθεν αστυνομικός διευθυντης που εβγαλε την ανακοίνωση απαγόρευσης.Αλλο ενα τσιράκι των 301 για να αναρρυχηθεί βαθμολογικά….Δεν εγραψε στην ανακοίνωση ποιός του έδωσε την εντολή και την εκτέλεσε?

  2. αχ θεε μου νομιζω ηρθε η δημοκρατια στο τοπο εεεεε σιγουρα αφου κλεισανε μεσα τη ΧΑ αυτη ηταν το προβλημα !εχει πολλα γιδια αυτος ο τοπος;

  3. ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΕΣ (;;)… ΠΙΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΣΑΣ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ !!! ΖΩΑ !!!

  4. Έχει απόλυτο δίκιο! Αλλά μετά την υποχρεωτικότητα των εμβολίων, τέτοιες αυταρχικές συμπεριφορές, είναι αναμενόμενες στη χώρα της “δημοκρατίας”!

Leave a Response