Γυναίκα έλαβε “άκυρο” από δουλειά επειδή ρωτούσε “πολλά” για τις παροχές!

Κοινοποίηση:
Shot,Of,Stressed,Business,Woman,Working,From,Home,On,Laptop

Μια γυναίκα έμεινε έκπληκτη όταν ανακάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση εργασίας. Παρά την πεποίθησή της ότι η συνέντευξη είχε εξελιχθεί θετικά, η απόφαση του υπεύθυνου προσλήψεων την άφησε άναυδη.

 

Η γυναίκα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, έκανε μια «βασική» ερώτηση στο τέλος, η οποία φαίνεται ότι επηρέασε αρνητικά την αξιολόγησή της. Οι ερωτήσεις που θέτουν οι υποψήφιοι στο τέλος μιας συνέντευξης είναι συχνά κρίσιμες, καθώς δείχνουν το ενδιαφέρον τους για τη θέση και την εταιρεία. Ωστόσο, ορισμένες ερωτήσεις μπορεί να θεωρηθούν ακατάλληλες ή να μην ευθυγραμμίζονται με τις προσδοκίες των εργοδοτών.

Αφού ρώτησε τον υπεύθυνο προσλήψεων γιατί την απέρριψαν, ο τύπος της εξήγησε ότι τους άρεσε πολύ στην αρχή, αλλά οι ερωτήσεις της ήταν πολύ προσανατολισμένες στα οικονομικά. «… Προφανώς ρωτούσατε πολύ για τα χρήματα, είναι αλήθεια αυτό;» είπε χαρακτηριστικά.

Η υποψήφια σοκαρίστηκε από τον λόγο και απάντησε: «Αστειεύεστε, είναι αλήθεια αυτό; Έκανα μερικές ερωτήσεις στο τέλος, καθώς ήθελα να μάθω κάτι περισσότερο για το πακέτο παροχών».

Ο υπεύθυνος προσλήψεων πρόσθεσε ότι ο εργοδότης έψαχνε για κάποιον που «ενδιαφερόταν περισσότερο για τον ρόλο και όχι μόνο για τα χρήματα».

«Αυτό είναι ειλικρινά τρελό», απάντησε η ίδια.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: