Γυναίκα χαμογελάει και γελάει στο δικαστήριο, καθώς κατηγορείται για τον θάνατο 3χρονου αγοριού έξω από σούπερ μάρκετ! (βιντεο)

Κοινοποίηση:
γυναικα

Αυτή είναι η εξοργιστική στιγμή που μια γυναίκα η οποία κατηγορείται για τη σφαγή του 3χρονου Τζούλιαν Γουντ σε πάρκινγκ ενός παντοπωλείου στο Οχάιο χαμογελά επίμονα, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο δικαστήριο, την ώρα που απαγγέλλονται οι φρικιαστικές κατηγορίες σε βάρος της.

Η 32χρονη Μπιόνκα Έλλις επέδειξε την αποκρουστική συμπεριφορά μία εβδομάδα αφότου φέρεται να μαχαίρωσε το παιδί μέχρι θανάτου, ενώ τραυμάτισε την 38χρονη μητέρα του, Μάργκοτ Γουντ, έξω από ένα κατάστημα στο Κλίβελαντ.

Οι Αρχές ανέφεραν ότι η επίθεση ήταν μια «τυφλή πράξη βίας».

Η Έλλις αντιμετωπίζει δέκα ποινικές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων δύο κατηγορίες για φόνο και δύο κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο δικαστής ανέφερε τη Δευτέρα ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να αντιμετωπίσει τη θανατική ποινή στην περίπτωση που καταδικαστεί.

Την ώρα που εμφανίστηκε στο δικαστήριο με χειροπέδες στα χέρια, η Έλλις φάνηκε να «σκάει» ένα χαμόγελο πριν γελάσει επανειλημμένως, καθώς διαβάζονταν οι κατηγορίες της.

Η Έλλις ψιθύριζε, επίσης, την ώρα που απαντούσε σε ερωτήσεις, ενώ έγειρε το κεφάλι της την ώρα που αρχικά οδηγούνταν σε δίκη μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στη συνέχεια γέλασε και απάντησε «σι» όταν η δικαστής Νάνσι Ρούσο τη ρώτησε αν επρόκειτο να δηλώσει αθώα για τις κατηγορίες, όπως ανέφερε το News 5 του Κλίβελαντ.

Μιλώντας στο δικαστήριο προτού η Ρούσο αποφασίσει την εγγύηση, ο πατέρας του μικρού Τζούλιαν είπε ότι «η Έλλις μας πήρε τα πάντα».

«Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε ποτέ να αντικαταστήσει τον γιο μου», είπε ο Τζάρεντ Γουντ, σύμφωνα με βίντεο από το WEWS, προσθέτοντας ότι: «Κάνε ό,τι μπορείς για να κρατήσεις αυτό το τέρας πίσω από τα κάγκελα».

Σύμφωνα με την nypost η δικαστής όρισε τελικά εγγύηση 5 εκατομμυρίων δολαρίων -το μέγιστο ποσό- με την Έλλις να τίθεται υπό κράτηση.

Η Έλλις συνελήφθη, αφού ο Τζούλιαν και η Μάργκοτ Γουντ μαχαιρώθηκαν λίγο μετά τις 3 μ.μ., όπως αναφέρει η αστυνομία του Βόρειου Όλμστεντ. Οι αστυνομικοί την είδαν να κρατά ένα μαχαίρι λίγο πριν τη συλλάβουν.

«Ενώ η Μάργκοτ άνοιγε το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της για να βάλει τα ψώνια, η γυναίκα επιτέθηκε άγρια και μαχαίρωσε τόσο τη Μάργκοτ όσο και τον Τζούλιαν», έγραψαν αγαπημένα τους πρόσωπα σε μια σελίδα του GoFundMe.

Είπαν επίσης ότι τα θύματα και η ύποπτη δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Θυμούνται τον Τζούλιαν ως ένα «γλυκό αγοράκι» που είχε εμμονή με τη νέα του αδερφή και πάντα ήθελε να παλέψει με τον μεγαλύτερο αδερφό του.

«Η οικογένειά μας είναι πλημμυρισμένη από θλίψη… και συγκλονισμένη από τη στοργική υποστήριξη που μας έχει ήδη προσφέρει η κοινότητα», αναφέρει η οικογένεια. «Αυτό θα είναι ένα απίστευτα μακρύ ταξίδι, αλλά ειλικρινά δεν θα σταματήσουμε ποτέ. Θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε ιστορίες για το όμορφο αγοράκι μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεν είναι η πρώτη φορά. Κάτι μαύροι επιτέθηκαν σε ένα ζευγάρι λευκών και σκότωσαν το έμβρυο που είχε στη κοιλιά της η κοπέλα πριν 5 ημέρες.
    Αν δεν αρχίσουμε εμείς το καθάρισμα των αποβρασμάτων, θα μας καθαρίσουν αυτοί γιατί τους προστατεύει το σύστημα.

  2. Ποιος της λεει να μισει τους λευκους εδω και εναν αιωνα μεσα απο βιβλια και μεσα ενημερωσης που ελεγχει;

Leave a Response