Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: «Του είπα τι πας να κάνεις και έστρεψε το όπλο εναντίον μου» λέει ο κουμπάρος του ζευγαριού

Κοινοποίηση:
κλκλξλκξ

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αμφιλοχία η νέα γυναικοκτονία τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/07/2024) με τον κουμπάρο του ζευγαριού να περιγράφει τα τελευταία λεπτά πριν το φονικό.

Ο κουμπάρος του ζευγαριού στην Αμφιλοχία περιγράφει καρέ καρέ τα τελευταία λεπτά πριν την γυναικοκτονία. Πριν ο εν διαστάσει σύζυγος σκοτώσει την Αρετή και στη συνέχεια αυτοκτονήσει.

Μάλιστα σύμφωνα με το Star είπε πως ο δράστης απείλησε και τον ίδιο με την καραμπίνα. Άλλωστε ήταν ο πρώτος που αντίκρισε όταν έφτασε στο σπίτι. Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν δραματικά.  Ο κουμπάρος προσπαθούσε να σταματήσει τον 42χρονο. Ακόμα και οι γείτονες άκουγαν τις φωνές.

Ο κουμπάρος του ζεύγους αναφέρει στην κατάθεσή του για την απειλή που δέχθηκε: «Του ξαναείπα: «Τι πας να κάνεις;». Τότε έστρεψε το όπλο προς το μέρος μου και με απείλησε.

Στάθηκε από το παράθυρο του συνοδηγού και από εκεί έριξε τον δεύτερο πυροβολισμό προς την Αρετή.

Στη συνέχεια τον είδα να πηγαίνει προς το ασημί αυτοκίνητο που είναι έξω από το σπίτι και δευτερόλεπτα αργότερα άκουσα τον πυροβολισμό. Τα έχασα και έτρεξα προς το αστυνομικό τμήμα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αυτό το κάθαρμα πρέπει να γίνει τροφή για τις αρκούδες του Αρκτούρου και όχι να τον θάψουν κιόλας. Κάθαρμα γ…ώ το σπίτι σου κάθαρμα, γ…ώ τα πάντα σου, κάθαρμα.

  2. οι ηλιθιες γυναικες παντα θελουν καποιον νταη μαγκα δυνατο τσαμπουκα και αυτα ειναι τα αποτελεσματα οταν σπρωψνουν αγορια να το παικουν τραμπουκοι, ηλιθιες πραγματικα βλαμμενες γυναικες κανουν πολυ κακο αλλα μονο τα χρηματα τις νοιαζουν. εξ ου το λαικο ρητο. καμια συμπονοια για καμια γυναικα πλεον. η θα βαλουν μυαλο και θα στηριξουν τα αθωα αγορια και να σταθουν διπλα τους η θα συνεχισουν να ψαχνουν τα αλλα. αυτες διαλεγουν.

Comments are closed.