Γύρισαν το ποδόσφαιρο δεκαετίες πίσω – Απίστευτα τα όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη

Κοινοποίηση:
karaiska

Πολλές δεκαετίες πίσω γυρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο η πρωτοφανής απόφαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να κόψει από το σημερινό ντέρμπι όλες τις διαπιστεύσεις δημοσιογράφων αλλά και την κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Open TV.

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίσσεται λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Σε μία απόφαση που δεν τιμά κανέναν, η ομάδα του Πειραιά αποφάσισε να μην δεχθεί τα αιτήματα για διαπιστεύσεις των δημοσιογράφων, αλλά και της κάμερας του τηλεοπτικού σταθμού Open TV.

Προφανώς ο λόγος είναι το γεγονός ότι το Μέσο είναι ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, σε μία κίνηση που δείχνει ξεκάθαρη πρόθεση παρεμπόδισης της δημοσιογραφικής εργασίας. Το πρόσχημα που χρησιμοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν ένα ρεπορτάζ τσέχικης ιστοσελίδας (!) που έκανε λόγο για πρόταση στον τεχνικό της Σλάβια Πράγας.

Υπάρχει μάλιστα σωρεία καταγγελιών ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκοψε κι άλλα Μέσα και δημοσιογράφους που προέρχονταν από τη Βόρειο Ελλάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. ακομα ασχολειστε μ αυτες τις κολο εταιρειες???
    εταιρεια μαρινακης vs εταιρεια σαβιδης…

  2. Ξυλο απο τα τεμπη μεχρι τη τουμπα οπως παλια….

  3. Αφου ασελγουσαν τοσα χρονια στο ποδοσφαιρο, με τις ευλογιες των κυβερνησεων, τωρα σκουζουν σαν χηρες και το βασικοτερο πανε να διαλυσουν και το μπασκετ. Αν δεν μας αφηνετε να παιρνουμε τα πρωταθληματα εμεις, με οποιονδηποτε τροπο, τοτε θα τα κανουμε ολα μπαχαλο. Ολυμπιακος η πιο βρωμοομαδα που εχει υπαρξει.

  4. Το οπαδηλίκι είναι για καθυστερημένους και ανόητους και βλαμένους.
    Αυτοί κάθονται και σκοτώνονται για το πράσινο το κόκκινο το κίτρινο το μαύρο.

    1. Σύντροφε και η πολιτική είναι για καθυστερημένους και ανόητους και βλαμένους.
      Αυτοί κάθονται και σκοτώνονται για το πράσινο το κόκκινο το κίτρινο το μαύρο.

  5. Πουστογαυροι ρουφιανοι και χαφιεδες μια ζωη οι πορνες της τρουμπας!
    χανουμια βαζελες τα ιδια σκατα και χειροτερα!!
    Π.Α.Ο.Κ ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!
    DEATH TO Π.Ο.Κ

  6. Έκοψε κάποια μέσα ενημέρωσης τα οποία γνωστοποιούν φεικνιουζ για τον Ολυμπιακό?

    Καλά τους έκανε

    Η δημοσιογραφία έχει κανόνες…

    1. 20 χρόνια τις ίδιες παπαριές μας λέτε ρε απόγονοι του 6ου στόλου.

    2. Κάντε επενδύσεις και βάλτε λεφτά γαβράκια…

  7. Η ομάδα που εκφράζεται από τον φασίστα και ρατσιστή Τσουκαλά! Αυτός ο γελοίος κι γλοιώδης τύπος που 100 χρόνια μετά την προσφυγιά μιλά για “τουρκόσπορους”! Δεν υπάρχει αθλητικός εισαγγελέας ή πολιτικός εισαγγελέας για να τον καθίσει στο σκαμνί; Αυτή η ομάδα που εκφράζεται από Καράπαπα ή Θεοδωρίδη που πυροδοτούν τον οπαδισμό και την αθλητική βία… Ομάδα που ο ιδιοκτήτης της ελέγχει κυβέρνηση, κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, πολιτικούς άλλων κομμάτων, Δήμο Πειραιά, Μητρόπολη Πειραιά, τη συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ και ταυτοχρόνως ελέγχεται για πλείστα κακουργήματα… Πολιτική κι αθλητική αλητεία…

    1. το ποδοσφαιρο ως προέκταση του εθνικού διχασμού μετα τα πολιτικα κόμματα… και το διαίρει και βασίλευε σε άλλο επίπεδο άραγε ποιόν συμφέρε πρωτιστα εκτος της μνημονιακής γκουβέρνας;

  8. Σοβαρό το πρόβλημα σάς??? Εδώ σε λίγο κλέβουν την μισή χώρα , οι Τούρκοι και εσείς εκεί διχασμένοι οπαδοφιλοι πως θα βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου … Δίνεται αξία σε ανούσια πράγματα, σαν μικρά χωρίς σκέψη παιδιά.. ρε εδώ χανόμαστε και αφήνετε να σας χειραγωγούν μαρινακιδες ιβανιδες μελισσανιδιδες και όποιοι άλλοι !!! Αλλάξτε Ρότα ..

    1. Παρτο αλλιώς συντροφε το ποδοσφαιρο είναι η προέκταση του εθνικού διχασμού μετα τα πολιτικα κόμματα… το δαίρει και βασίλευε και σε άλλο επίπεδο!

      1. το διαίρει και βασίλευε και σε άλλο επίπεδο!

  9. ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΓΚ@@@@ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 38 Γ@….ΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΤΕ ΠΑΤΟ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ.

    1. Παρτο αλλιώς συντροφε ΠΟΚίτη το ποδοσφαιρο είναι η προέκταση του εθνικού διχασμού μετα τα πολιτικα κόμματα… το δαίρει και βασίλευε σε άλλο επίπεδο!

    2. Μπαοκτσηδες δηθεν μακεδονες αδερφια οι σλαβοι αυτοι ειστε μια ζωη πετρες στα γηπεδα κατω των 17 και στο πυργο ποτε δε σας ειδα πουτσα και ξυλο μια ζωη….και να μη ξεχνατε στην πολη αφεντικο μονο ο αρης υπαρχει

      1. Μπεραιώτες κι ολυμπιακάρηδες δηθεν μακεδονες αδερφια οι αλβανοι αυτοι ειστε μια ζωη πετρες στα γηπεδα κατω των 17 και στο πυργο ποτε δε σας ειδα πουτσα και ξυλο μια ζωη….και να μη ξεχνατε στην πολη αφεντικο μονο Ιβάν υπαρχει

  10. Ποδόσφαιρο. Το υπνωτικό των τριτοκοσμικών χωρών. Άρτο και θεάματα στον ανίκανο λαό και οι μπίζνες βαίνουν καλώς….!

    1. Παρτο αλλιώς συντροφε το ποδοσφαιρο είναι η προέκταση του εθνικού διχασμού μετα τα πολιτικα κόμματα… το δαίρςι και βασίλευε σε άλλο επίπεδο!

  11. Στέφανε εκτός αυτού η αποστολή της ομάδας δέχθηκε επίθεση από φουσκωτους οπαδούς υπαλλήλους της ομάδος του Πειραιά.

  12. Καθαρός φασισμός και νεατερνταλισμός, ύστερα αν παίζουν στην Τούμπα και τους σταματήσουν τα λεωφορεία οι δικοί μας απο τα διόδια των Μαλγάρων να μην γκρινιάζουν, έτσι είναι το δίκαιο.

  13. Με ΗΠΙΑ ΒΙΑ… απόψε οι επιστήμονες θα κάψουν το κοκκαλισκάκη μαζί με τον φαταούλ!!!
    και τον μαρτινς τον βλέπω να ψαχνει ήδη ομάδα…

Comments are closed.