Γ. Τράγκας: «Υπάρχουν «αμαρτωλές» συναλλαγές…» «Ο κ. Τσίπρας πρέπει να ντρέπεται όταν πανηγυρίζει η Τουρκία για τις Πρέσπες»

Κοινοποίηση:
mediadefaultimagestragkas_10052015093452

Τους προβληματισμούς του αλλά και το τι μυστικά ενδεχομένως ελλοχεύουν πίσω από τις σχέσεις Τσίπρα-Μαδούρο ανέλυσε στην εκπομπή «Εν Αθήναιας» και στα Παραπολιτικά 90.1 Fm ο Γιώργος Τράγκας.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ο Μαδούρο, ο δικτάτορας ο ηγέτης μιας χώρας που πεινάει, ο ηγέτης μιας χώρας που ο μισός πληθυσμός της έχει φύγει για να βρει ψωμί, τα έχει καλά με δύο ξένους ηγέτες, μόνο με δύο, ο αυστριακός είναι ο τρίτος ο σκληρός, με τον Ταγίπ Ερντογάν και τον Αλέξη Τσίπρα. Ο Μαδούρο λατρεύει την Τουρκία και έχει στενό φίλο τον Αλέξη Τσίπρα. Ποτέ δεν έχει πει κουβέντα όμως, ότι η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα. Μιλάει με θαυμασμό για του Τούρκους πολίτες.

Τελικά βάλαμε τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και στην Ευρώπη, είπαμε «Ναι» σε μια συμφωνία ντροπής και ταυτόχρονα υποστηρίζουμε τον Μαδούρο. Κόντρα και στους Αμερικανούς και στους Ευρωπαίους. Γιατί άραγε αυτό το Μαξίμου έχει στενότατη σχέση με τον φασίστα του Καράκας; Γιατί «καίγεται» τόσο πολύ ο Αλέξης και στέλνει τον Σκουρλέτη στον πρέσβη της Βενεζουέλας; Υπάρχουν προσωπικά μυστικά του Τσίπρα στο Καράκας; Αμαρτωλές συναλλαγές; Υπάρχουν καταθέσεις προσωπικές ή κομματικές στη Βενεζουέλα; Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο μόνος Ευρωπαίος μαζί με τον Ερντογάν, που δεν είναι Ευρωπαίος, που στηρίζει Μαδούρο; Η ελληνική κυβέρνηση προσπάθησε να εμποδίσει το ευρωπαϊκό τελεσίγραφο στο Μαδούρο. Οι Βρυξέλλες και οι μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες ήθελαν εκλογές στην Βενεζουέλα εντός 8ημέρου. Ο Αλέξης Τσίπρας πηγαίνει κόντρα στα μεγάλα οικονομικά κράτη και τους ζητάει να του δώσουν χρόνο.»

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε στη συνέχεια στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για προδοσία αψηφώντας το λαό και ψηφίζοντας την περασμένη Παρασκευή την συμφωνία των Πρεσπών

«Πρέπει και οι 53 που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών να αντιμετωπίσουν την οργή του λαού με παραδειγματική τιμωρία. Πρέπει επιτέλους να αναγνωρίσουμε και εμείς τα λάθη μας. Πρέπει να τους τιμωρήσουμε και πρέπει να αντιληφθούν ότι με δυσκολία θα κυκλοφορούν ανάμεσά μας, λόγω της πανελλήνιας λαϊκής περιφρόνησης .Εάν δεν τιμωρηθούν τότε και στο μέλλον θα εμφανίζονται κάθε τόσο «Εφιάλτες» με μεγάλη ευκολία.

Είχε δεσμευθεί ότι θα κάνει δημοψηφίσματα σε σημαντικά εθνικά ζητήματα, για τη συμφωνία των Πρεσπών όμως δεν έκανε. Είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της μεταπολίτευσης. Έλεγε ότι θα είναι εργαλείο για το ΣΥΡΙΖΑ η προσφυγή σημαντικών ζητημάτων στο λαό, ψήφισαν όμως τις Πρέσπες, χωρίς να προσφύγουν στη γνώμη του λαού αψηφώντας μάλιστα τα συλλαλητήρια.

Η παρέα των «εθνοτερμιτών» και τα πολιτικά «λείψανα» ψήφισαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής την προδοσία της λίμνης. Πρέπει να αισθάνονται και οι 153, ότι ο λαός τους απορρίπτει εις το πυρ το εξώτερων. Ο Ζάεφ ξέχασε αμέσως το «Βόρεια» και μιλάει μόνο για Μακεδονία. Ο κ. Σόρος πανηγυρίζει έξαλλα, αλλά κυρίως πανηγυρίζουν οι Τούρκοι. Χαιρέτισαν με ενθουσιασμό τη συμφωνία, όπως και ο Σόρος την ισχυροποίηση των Σκοπιανών. Πρέπει να ντρέπεται ο κ. Τσίπρα, όταν η Τουρκία πανηγυρίζει για τις Πρέσπες. Όταν η Τουρκία διεκδικεί το μισό Αιγαίο και πανηγυρίζει για τις Πρέσπες πρέπει να ντρέπεται.»

Την κριτική του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, έκανε στη συνέχει ο Γιώργος Τράγκας κατηγορώντας τον ότι με την απόφασή του να μην παραιτηθεί ταυτίστηκε με την προδοσία.

Συγκεκριμένα είπε: «Είχε πολλές δυνατότητες να ανατρέψει τη συμφωνία, είχε τη δυνατότητα να παραιτηθεί, δεν το έκανε και ταυτίστηκε με την προδοσία. Διέπραξε ιστορικό λάθος, προσωπικό και πολιτικό. Όφειλε ως άνθρωπος σοβαρός και επιστήμων να παραιτηθείς.

Ποια ειρήνη έρχεται στα Βαλκάνια όταν η γειτονική Βουλγαρία λέει ότι, που έχει μεγαλύτερα σύνορα με εμάς και τις τελευταίες δεκαετίες διάγουμε ένα ειρηνικό βίο, δεν υπάρχει μακεδονική γλώσσα και έθνος, το οποίο εσείς φτιάξατε. Έφτασε στο σημείο ο κ. Τσίπρας, ενώ ο λαός δεν θέλει να τους βλέπει ούτε ζωγραφιστούς, να υποστηρίζει ότι πρέπει να τους ευγνωμονούμε κιόλας.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: