ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ: ΣΕ ΘΡΙΛΕΡ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ EUROPA CONFERENCE LEAGUE! ΓΚΟΛ ΣΤΟ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ (115΄) ΚΑΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1-0! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ολυμπ4

Τέλος στην κανονική διάρκεια του τελικού!Παράταση!

Ημίχρονο στον τελικό
Ολυμπιακός και Φιορεντίνα πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ (0-0). Οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ.Χωρίς αλλαγή ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο. Ξεκίνησε το β΄ημίχρονο!

Προηγούμενη ενημέρωση:

Η ώρα για τον ιστορικό τελικό του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα στην OPAP Arena έφτασε

Με τη γνωστή συνταγή κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στον τελικό κόντρα στη Φιορεντίνα, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να παρατάσσει τους «ερυθρόλευκους» με σχηματισμό 4-3-3.

Ο Τζολάκης βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Στα χαφ ξεκινούν οι Έσε, Ιμπόρα και Τσικίνιο, με τους Φορτούνη, Ποντένσε και Ελ Κααμπί στην τριάδα της επίθεσης.

LIVE

Αναλυτικά η εντεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί

O Ολυμπιακός θέλει να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο. Την ίδια ώρα η Φιορεντίνα έχει μία δεύτερη ευκαιρία, ένα χρόνο μετά την ήττα της στον τελικό από τη Γουέστ Χαμ. Πριν και μετά τον αγώνα οι εκπομπές «UEFA Europa Conference League Final» σας βάζουν στο κλίμα και σας μεταφέρουν όλες τις λεπτομέρειες με συνεντεύξεις και ρεπορτάζ.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ στο παρακάτω βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΑΟ ΜΙΛΑΤΕ! 80% ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ! ”ΑΡΧΗΓΟΣ” ΚΑΙ ΄’ΛΑΟΣ” ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!

  2. Με κόντρα διαιτησία, το πορτογαλικό κοράκι και οι βαρίστες έκαναν τα πάντα για να το δώσουν στη Φιορεντίνα, αλλά ήταν δικό μας, έτσι θέλησε ο Θεός φέτος….

  3. Κατι δεν παει καλα για το ελλαδισταν……2 νικες;;;; ασχημα τα μαντατα…. Ποιος ξερει τι θα σας μπηξουν…..στο κοντινο μελλον……απο το 2025 / 2027….ειναι γνωστο……χαρουλες τελος…..το αλλο με τον ερντυ και γενικως με τσου γειτόνους του βορα το ξεφουνισαν;;;;

  4. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΙΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΕΙΕ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥ ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ ΛΑΕ

  5. Βλαμμενε ελληνα κοιμισμενε.σου εχουν κλεψει την ζωη,την πατριδα,την ψυχη κι εσυ χαριεντιζεσαι με την μπαλα.ακομα σκλαβος εισαι και ραγιας.δεν ελευθερωθηκες ΠΟΤΕ.ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΚΛΑΒΟΣ.ΡΑΓΙΑ Ε ΡΑΓΙΑ.ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΕ ΜΑΜΟΥΧΑΛΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ.

  6. Έχει κερδίσει Ευρωπαικό τρόπαιο,το τσάμπιονς λίγκ των νέων ή δεν πιάνεται?

  7. Τρεχάτε! χωρίς πατρίδα με τα παιδιά σας σκοτωμένα γιορτάστε …”Conference League”.
    Ούτε ίχνος ντροπής, συνείδησης και στοιχειώδους ηθικής.
    Λαός που θα έπρεπε να είχε πένθος για τα χαμένα του παιδιά,…ξεσσαλώνει και πανυγιρίζει μέχρι να έρθει η σειρά του στο σφαγείο του δημοσιου-μαφιοζοκράτους των τσαρλατάνων εγκληματιών πολιτικών και τραπεζών.

    Άντε μπρός: Ααα και ούουου και ιιιι και τσα……..

    1. Γυφτολαος όπως τα λες, τσιφτετελ και ποδόσφαιρο αρένα. Όλα τα άλλα τα λύσαμε.

Comments are closed.