ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ !!! ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ, ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΡΑΤΟΥ SYRSKY ΚΑΙ … Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ZELENSKY ΑΓΟΡΑΣΕ BUGATTΙ TOURBΙLLON

Κοινοποίηση:
μακ

Και ενώ η Ουκρανία διαλύεται εν μέσω πολέμου… η διεφθαρμένη οικογένεια Zelensky προκαλεί αφού η σύζυγος του Προέδρου αγόρασε την Bugatti Tourbillon που μόλις κυκλοφόρησε αξίας 4,5 εκατ ευρώ

Ενώ ο Ουκρανικός στρατός έχει καταρρεύσει, χάνουν συνεχώς εδάφη τα οποία κερδίζουν μεθοδικά οι Ρώσοι, συμβαίνουν περίεργα πράγματα… στην Ουκρανία.
bankingnews
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. του πηραν του Γκεη Κοκαινακια Τρανσεξουαλ πρεζονι ζελε σκι την καρεκλα στην Ευρωπαικη κοινοβουλια

  2. ολη η κυβερνηση του ζελενσκι εχουν αγορασει απο δεκα βιλες στην αμερικη με τα λεφτα του λαου. αν δεν τον εκτελεσει ο στρατος θα γινουν ελλαδα. μονο στην αγ-ελλαδα οι εθνοπροδοτες οπως μητσοτακης μπακογιαννη τσιπρας τσακαλος δεν εκτελουνται παρα προβιβαζονται.αντι να

  3. Βιλλα στη Φλοριδα,βιλλα στην Τοσκανη,βιλλα στο Σαρμ ελ Σειχ , εκατομμυρια σε κρυφους λογαριασμους και λοιπα… Για εναν θεατρινο τριτης κατηγοριας… Μπιμπιλα,ζηλευεις ?

  4. Χαχαχα..ναι σιγουρα!!!η Ρωσία,όχι απλά χάνει αλλά έχει ταπεινωθει..ειναι μια χωρα ψυχρων κακών και δειλών ανθρώπων που τους νοιαζει μόνο να πίνουν,να προωθουν τις γυναικες τους στην πορνεια και φυσικά να εμπλέκονται σε μαφιόζικες ενεργειες…βρήκαν ομως τον δάσκαλο τους από τους φτωχους ουκρανους και τωρα αποδεκατιζονται σαν τις μύγες παρέα με τις βότκες του…σύντομα έρχεται κρεμάλα από το ΝΑΤΟ για τον κοντοπιθαρο δολοφόνο παιδιών και τουρκοφιλο πουτιν..το κούφιο είδωλο των αφελών κλασιδιαρικών μπατριωτων μετράει μέρες!!!!

    1. Αυτά που γράφεις τα πιστευεις η σου τα δίνει το γραφείο ξέρεις τι εννοώ ρε ζώα έχετε καταντήσει αηδία 5χρονα σας παίρνουν χαμπάρι τι σας έχει ταξει το γραφείο θεσουλα επποπ η σε δήμο συμβασουλα

      1. H αληθεια ειναι φτωχε ψεκασμενε αποφοιτε ιεκ που πιστεύεις ότι η Ρωσία θα σου δώσει την πολη και έφιππος θα παρελάσει ο ρουφιανος της ασφαλειας κλασιδιαρης..ξύπνα!!!!και ασε με εμένα,μια χαρά είμαι και ετοιμάζομαι για διακοπαρες,εσυ ζησε με επιδοματα και βασικό μισθό χεχε

  5. Βλαδίμηρε εξαφάνισε τους από τον χαρτη, ουτε ουκρανική κατσαρίδα μην μείνει ζωντανή

  6. Προς λοιπούς σανοφαγους

    Το παραμύθακι με τηνBugatti είναι ένα μεγάλο Ρώσο μπλιαχ προβοκάτσια νταβαριτς πουτιν
    Από το 2022 μέχρι τώρα πολεμάτε τους Ουκρανούς μάλλον με βοήθεια από πρώην συμαχους του κομμουνισμού ;
    Και για όποιον πει ότι η Ουκρανία έχει βοήθεια από Δύση

    ρωσΟμπλιαχ στρατός πήρε από
    1)Drone από ΙΡΑΚ
    2)πυρομαχικά από Κίνα β Κορέα
    3)Στρατιώτες από Τσετσενια
    4) έχει πληρώσει εκατομμύρια σε προπαγάνδα και προβοκάτσια
    5) κανένας σε στρατεύσιμη ηλικία δεν μπορεί να φύγει από Ρωσία

    Το επόμενο προπαγανδιστικό για την Ουκρανία τι θα είναι
    Ότι ο Ζελενσκυ αγόρασε βίλα στο Porto fino

  7. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΡΦΤΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΜΟΛΟ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΤΕ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΣΥΚΙΑ! ΣΥΝΤΟΜΑ Η Ε.Ε. ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΑΔΙΖΕΙ.

  8. Για τις ανάγκες του Ουκρανικού στρατού την αγόρασε την Bugatti.
    Πιάνει τα 100 χιλιόμετρα σε 2 δευτερόλεπτα.
    Ετος παράδοσης 2026.
    Αφεριμ.

  9. τα κοροιδα της ΕΕ την πληρωσαν την bugatti. 41, 28,41, 28,41,28, βαραθρο, γκρεμος, καθυστερηση, εγκεφαλικη παραλυση, αισχος! Ελλας = χωρα καθυστερημενων. κριμα….

  10. Mια μέρα να μην δω Ρώσικη προπαγάνδα και δεν θέλω τίποτα άλλο. Μάλλον σας αρέσει να παραμυθιάζετε τους εαυτούς σας γιατί κανένας τρίτος δεν σας πιστεύει.

    1. Τα περί μπουγκάτι είναι όντως καημένες πίπες, αλλά τα υπόλοιπα για το πώς η Ουκρανία καταστρέφεται για χάρη των ΗΠΑ είναι η πικρή αλήθεια, και καλά θα κάνεις να συμμορφωθείς με την πραγματικότητα πριν είναι αργά.

  11. Οι στρατηγοι του φταινε του γοβατου που δεν θα περασε ουτε απεξω απο το στρατολογικο γραφειο στα νιατα του γιατι τον χτυπουσαν οι γοβες.Ποτε θα ξυπνησουν οι ουκρανοι να τον ξεκανουν για να σωσουν οτι μπορει να σωθει ειναι το θεμα.Και να τα βλεπουμε και εδω εμεις γιατι με αυτα που ψηφιζουμε εκει θα καταληξουμε οι τουρκοι δεν αστειευονται.

    1. Αλλού είναι το πρόβλημα φίλε. Στον εισβολέα. Ο άλλος που βρίζετε για να πείτε κάτι , υπερασπίζεται ηρωικά την πατρίδα του.

      1. πόσο φαντασμένος πρέπει να’σαι ρε τύπε για να νομίζεις ότι ο Ζελε “υπερασπίζεται ηρωικά την πατρίδα του”.
        Κυριολεκτικά κάνετε το μαύρο άσπρο εσείς οι Νατόδουλοι.

Leave a Response