ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ! “Δεν φύσηξε όσο θέλαμε” είπε ο Κούλης για να δικαιολογήσει την αύξηση του ρεύματος – Να μαζευτούμε να κάνουμε “φου” ρε Κυριάκο (Ηχητικό)

Κοινοποίηση:
mitsotakis

Ο άνθρωπος είναι ΑΛΛΟΥ! “Δεν φύσηξε όσο περιμέναμε” είπε σε συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να δικαιολογήσει την αύξηση στις τιμές του ρεύματος που έρχονται μετά τις ευρωεκλογές.

Ακούστε τον:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μην στεναχωριέστε,τώρα που θα κάψουμε και τα υπόλοιπα, θα ξαναφυσήξει για να πούμε ότι δεν μπορούμε να τα σβήσουμε.Αλλά προς το παρόν φάτε την αύξηση μια και τα τρόφιμα σας φαίνονται ακριβά.

  2. Και για πες μας κύριε Κλόουν πρωθυπουργέ για τις ανεμογεννήτριες σαπάκια που αγόρασες – αγοράζεις και όχι μόνο δεν δουλεύουν λόγο έλλειψη αέρα αλλά οι μισές είναι σταματημένες λόγω βλαβών – συντήρησης . Εργάζομαι σε εργολάβο στον κλάδο της ενέργειας και έχουμε πάρει δουλειές σε Αντίκυρα ( Μυτιλιναίος ) αλλά και Εlpedison στην Θίσβη Βοιωτίας . ( και επειδή είναι μικρά χωριουδάκια και όλοι οι εργολάβοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε αφού τρώμε στην ίδια ταβέρνα του χωριού ) Για πες μας κύριε Κλόουν για τα συνεργεία από το εξωτερικό που έρχονται να τις συντηρήσουν . ( ΑΛΛΑ ΜΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ από εκεί ) Γιατί ως γνωστών οι ξένοι δεν χρεώνουν ψίχουλα .

  3. Οξω φουστη απ τη παραγκα! Βαλε και μια κωλογενητρια στα οπισθια σου και δρομο αυτιστικε δοσιλογε! Την περασες τη χωρα και τη νεα δημοκρατια για τσιφλικι σου? Αι σιχτιρ απο δω περα καραγκιοζη!

  4. Αυτον τον Μαλακα καποιοι παντε και τον ψηφιζουν

  5. Τι είπε πάλι ο απολίτιστος απατεώνας!; Σε μονοκατοικία σε χωριό, κάνω μπάνιο με κρύο νερό για να μην ανάψω θερμοσίφωνα, το βράδυ ανάβω κεριά για να βλέπω και πληρώνω όσο πλήρωνα. Δεν έχω δει καμία μείωση στην τιμή ενώ η κατανάλωση που κάνω είναι μειωμένη ταυτόχρονα. Μαύρο, φούμο στον κόπρο του Αυγεία και σε όλο το λοατκι τόξο.

  6. εαν οι παρανο’ι’κοι ηλιθοιοι επαιρναν βραβεια …αυτος θα ηταν στην κορυφη

Comments are closed.