ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΤΗΣ Η ΤΖΑΚΡΗ! Πετάει σαν στυμένη λεμονόκουπα το ΣΥΡΙΖΑ και ρίχνει δίχτυα για μία ακόμα μεταγραφή…

Κοινοποίηση:
tzakri

Σε απόλυτη αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε η βουλευτής και πρώην υπουργός του κόμματος, Θεοδώρα Τζάκρη, στο «καυτό» ζήτημα του πανεπιστημιακού ασύλου, το οποίο η κυβέρνηση της ΝΔ έχει ξεκαθαρίσει ότι θα καταργήσει άμεσα.

Μιλώντας στον ρ/σ «Σο Κόκκινο», η κ. Τζάκρη τόνισε ότι «Δεν είναι δυνατόν εν έτει 2020 μία αριστερή κυβέρνηση να μην έχει καταργήσει το άσυλο και να παραδίδει το αίσθημα ασφάλειας που ζητούν οι πολίτες στην Δεξιά και τον αυταρχισμό…».

«Αν κάναμε μία ιδιότυπη δημοσκόπηση μεταξύ αυτών που ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ, θα βλέπατε ότι η συντριπτική πλειοψηφία απορρίπτει το ενδεχόμενο φοιτητής να μην μπορεί να πάει σε αίθουσα διδασκαλίας, αλλά έμπορος ναρκωτικών να μπορεί να διακινεί ελεύθερα ναρκωτικά στο πανεπιστημιακό campus. Δεν υπάρχει καμία νομοθεσία που να απαγορεύει σε πανεπιστημιακό δάσκαλο ή φοιτητή να πρεσβεύουν τις ιδέες τους… Νομίζω ότι το κόμμα μου και σε πολλά ακόμη νομοσχέδια, θα πρέπει να έχει θετική άποψη», είπε ακόμη η κα. Τζάκρη, η οποία καταλήγοντας, υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε προνομιακό πεδίο στους αντιπάλους του.

«Να παίζει η Δεξιά με το αίσθημα της ασφάλειας των πολιτών, έχασε την μάχη της ασφάλειας και την μάχη της κανονικότητας, που όσον αφορά την σημαντικότητά τους υπολείπονταν της οικονομίας και της αλληλεγγύης», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Υπό αυτήν έννοια αδικήθηκε, έχασε στα σημεία, δεν έχασε στα κύρια ζητήματα. Επομένως, την επόμενη ημέρα όλα αυτά θα πρέπει να προσέξει, κάνοντας πρώτα σοβαρή αυτοκριτική για τα αίτια της ήττας…».

Σχόλιο ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Τώρα η κ. Τζάκρη τα λέει σοβαρά ή άρχισε τη… σπάτουλα στον Κούλη για μία ακόμα μεταγραφή σε κυβερνών κόμμα; Δεν πονηρευόμαστε μόνοι μας. Το πολιτικό παρελθόν της κ. Τζάκρη μας κάνει να είμαστε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πεταλουδιτσα ειμαι και πεταω απο λουλουδι σε λουλουδι και το μελι του ρουφαω.

  2. Παλι θα την φασιωσει ο Χρυσαλητης του Παστοκ,θα την βολεψει την μανταμιτσα,χοντρη η καψουρα.

  3. Τό Πανεπιστημιακον Ασυλον καθιερώθηκε τό 1835 ταυτόχρονα με την ίδρυση τού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Η ιδέα ήταν όχι η ελεύθερη διακίνηση ιδεών, πού είναι το τελευταίο εφευρημα δικαιολογίας τής διατήρησης του, αλλά γιά νά τά έχουν καλά οί καθηγητές μέ τους φοιτητες πού τούς….εξελεγαν !

Comments are closed.