ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ: ΑΝΗΘΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΓΑΖΑ – ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ

Κοινοποίηση:
gaza

Μια ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σε σχολείο του ΟΗΕ γεμάτο με εκατοντάδες εκτοπισμένους στην κεντρική Γάζα σκότωσε περισσότερους από 20 ανθρώπους, λένε κάτοικοι της περιοχής. Ο ισραηλινός στρατός είπε ότι πραγματοποίησε πλήγμα σε σχολείο του ΟΗΕ που στεγαζόταν ένα «συγκρότημα της Χαμάς».

Τοπικοί δημοσιογράφοι είπαν στο BBC ότι ένα ισραηλινό πολεμικό αεροσκάφος εκτόξευσε δύο πυραύλους σε αίθουσες διδασκαλίας στον τελευταίο όροφο του σχολείου στον προσφυγικό καταυλισμό Νουσειράτ. Το γραφείο μέσων ενημέρωσης της Χαμάς ανέφερε ότι τουλάχιστον 27 άνθρωποι σκοτώθηκαν και κατηγόρησε το Ισραήλ ότι διέπραξε μια «φρικιαστική σφαγή».

Ασθενοφόρα και σωστικά συνεργεία έχουν μεταφέρει τους τραυματίες και τους νεκρούς σε κοντινό νοσοκομείο. Πλάνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν κατεστραμμένες τάξεις και πτώματα τυλιγμένα με σάβανα σε νεκροτομείο. «Φτάνει ο πόλεμος! Έχουμε εκτοπιστεί δεκάδες φορές. Σκότωσαν τα παιδιά μας ενώ κοιμόντουσαν», ούρλιαζε μια γυναίκα που τραυματίστηκε στην επίθεση σε ένα βίντεο.

Ο Iσμαήλ αλ Ταουάμπτα, διευθυντής του γραφείου μέσων ενημέρωσης της Χαμάς, απέρριψε τους ισχυρισμούς του Ισραήλ ότι το σχολείο του ΟΗΕ έκρυβε ένα διοικητήριο της Χαμάς. «Οι δυνάμεις κατοχής χρησιμοποιούν.. ψεύτικες κατασκευασμένες ιστορίες για να δικαιολογήσει το βάναυσο έγκλημα που διεξήγαγε εναντίον δεκάδων εκτοπισμένων» είπε στο Reuters.

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) ανέφεραν ότι τα αεροσκάφη πραγματοποίησαν «ακριβές πλήγμα σε συγκρότημα της Χαμάς που ήταν ενσωματωμένο μέσα σε σχολείο της UNRWA στην περιοχή Νουσεϊράτ». Η δήλωση του IDF ανέφερε ότι «εξάλειψε» τους «τρομοκράτες» της Χαμάς και της Ισλαμικής Τζιχάντ που συμμετείχαν στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου στο νότιο Ισραήλ, όταν περίπου 1.200 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 251 συνελήφθησαν όμηροι.

Τουλάχιστον 36.580 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στη Γάζα από τότε, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς. Οι IDF είπαν ότι είχε λάβει μέτρα πριν από την αεροπορική επιδρομή για να «μειώσει τον κίνδυνο να βλάψει μη εμπλεκόμενους αμάχους». Νωρίτερα, ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι είχε αναλάβει «επιχειρησιακό έλεγχο» στις ανατολικές περιοχές του προσφυγικού καταυλισμού Μπουρέιτζ και της πόλης Ντέιρ αλ Μπαλάχ στην κεντρική Γάζα, καθώς δεκάδες Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν.

Το πρωί της Τετάρτης, ο στρατός είπε ότι τα στρατεύματα που υποστηρίζονται από αεροπορικές επιδρομές ξεκίνησαν επιχείρηση εναντίον «τρομοκρατών και τρομοκρατικών υποδομών πάνω και κάτω από το έδαφος». Οι κάτοικοι ανέφεραν έντονους βομβαρδισμούς και η φιλανθρωπική οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα (ΓΧΣ) είπε ότι τουλάχιστον 70 νεκροί – στην πλειοψηφία τους γυναίκες και παιδιά – μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο από την Τρίτη.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είπαν ότι η ιατρική τους ομάδα επιτόπου είχε περιγράψει την κατάσταση στο νοσοκομείο Αλ Άκσα του Ντέιρ αλ Μπαλάχ – μια από τις μοναδικές εναπομείνασες λειτουργικές εγκαταστάσεις υγείας στην κεντρική Γάζα – ως «αποκαλυπτική».

Η φιλανθρωπική οργάνωση ανέφερε ότι γυναίκες και παιδιά αποτελούν την πλειονότητα των 70 νεκρών και 300 τραυματιών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τις τελευταίες 24 ώρες και ότι πολλοί ασθενείς υπέφεραν από σοβαρά εγκαύματα, τραύματα από θραύσματα, κατάγματα και άλλα τραύματα.

«Η μυρωδιά του αίματος όταν μπήκα στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης [σήμερα το πρωί] ήταν απλώς συντριπτική. Άνθρωποι ξαπλωμένοι στο πάτωμα. Άνθρωποι ξαπλωμένοι έξω… πτώματα να μεταφέρονται σε λευκές πλαστικές σακούλες. Οικογένειες στέκονται από πάνω τους και προσεύχονται« είπε σε ηχητικό μήνυμα η εκπρόσωπος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, Κάριν Χούστερ. «Είναι απλώς μια συναισθηματικά συντριπτική κατάσταση. Είναι αδύνατο για κανέναν να το αντιμετωπίσει»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Δε θυμάστε που ο Μπορέλ ξεμπρόστιασε το Νετανιάχου ότι χρημάτισε τη Χαμάς για την προβοκάτσια; Και όπως μάθαμε στη συνέχεια, συμμετείχαν και ισραηλίτικα ελικόπτερα μαζί με τους Χαμάδες και τρώγανε κόσμο από κοινού. Έψαχναν να βρουν τον τρόπο οι ΚΩΛΟεβραίοι να γενοκτονήσουν τον κοσμάκη της Παλαιστίνης. Σιχάματα του πλανήτη, χειρότεροι από τους ναζήδες και τους σταλινιστές μαζί, αυτοί και οι κωλοαγγλοι που μάζεψαν τη Σαβούρα και της φτιάξανε το ψευδοκράτος της το 1948.

    1. Τους Εγγλεζους Εμεις οι Ελληνες τους ξερουμε ,δες τι κανανε στην Κυπρο μας ,η απορια μου ειναι με τους γερμανους ,απο ναζιστες μεχρι τα μπουνια ,εγιναν σιωνιστες μεχρι τα μπουνια !!!

    2. Τους Εγγλεζους Εμεις οι Ελληνες τους ξερουμε ,δες τι κανανε στην Κυπρο μας ,η απορια μου ειναι με τους γερμανους ,απο ναζιστες μεχρι τα μπουνια ,εγιναν σιωνιστες μεχρι τα μπουνια !!!

  2. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ

  3. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.Η ΧΑΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ Κ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ Κ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΜΑΧΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΕ .ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ?ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΠΗΔΑΕΙ Κ ΣΚΟΤΩΝΕΙ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΙΣΡΗΛΙΝΟ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    1. Φιλε να σου λυσω την απορια ,γιατι οι εβραιοι σιωνιστες ειναι τα αφεντικα του πλανητη !! Πολυ απλο .

    2. Lupamai alla mallon perigrafeis tous othomanous… Autoi me to misos Kai th kakia tous Sa upoula fidia opou bazoun to kolo xero tous mono misos adikia Kai polemo fernoune apla Sa aristeros se epiasan oi euaisthisies Tora Pou blepeis na ta trone oi islamokotes etzi?

  4. Και τα ανδρεικελα της Ευρωπης παρακολουθουν τις φρικαλεοτητες του Ισραηλ σιωπηλοι , μονο ο Πουτιν τους φταιει!! Και η Χαμας δεν ειναι Παλαιστινιοι που μαχονται για να απελευθερωσουν την πατριδα τους απο την καταπιεση των σιωνιστων , αλλα ειναι εξωγιηνοι που κατεβηκαν με διαστημοπλοιο απο τον Αρη!! Ανθρωπακια αισχιστου ειδους και αθλιοι υποκρητες ολοι της ΕΕ!!

  5. Η χαμάς δεν κάνει τέτοια, μόνο κάτι τουρίστριες βίασαν και εκτέλεσαν σε ένα υπαίθριο πάρτυ στις 7/10/’23.

  6. Με αυτά που διαβάζω για ΝΑΖΙ για φανατικούς ισλαμιστές μουσουλμάνους τρομοκράτες (ΧΑΜΑΣ) για τους ισραηλινούς που τους συγκρίνουν με τους ΝΑΖΙ και διάφορες άλλες “επιστημονικές” εξηγήσεις από “ειδικούς/επιστήμονες”

    ελπίζω αυτό που είναι προσχεδιασμένο να συμβεί στην ΕΛΛΑΔΑ στην ΕΥΡΩΠΗ και στον ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ να γίνει το γρηγορότερο ώστε όλοι να δείτε πόσο καλοί είναι οι ισλαμιστές/μουσουλμάνοι δολοφόνοι που υποστηρίζετε να δείτε πόσο πολύ σας αγαπούν να δείτε πόσο πολύ αγαπούν το κάτι διαφορετικό από την θρησκεία τους.

    άραγε πόσοι αναγνώστες/σχολιαστές του makeleio.gr χρειάζονται άμεση ιατρική βοήθεια από ειδικούς ψυχολόγους/ψυχιάτρους + φάρμακα/θεραπεία + εγκλεισμό σε ίδρυμα.?

    για κάνε μια δημοσκόπηση να δούμε?

    γιατί προβλέπω ότι είναι πάρα πολλοί οι πάσχοντες.

    1. Κακοί οι ισλαμιστές,αλλά δεν σκοτώνεις τα παιδιά τους κάφρε,κυνηγάς τους ίδιους,αν μπορείς,αλλιώς αν είναι,ας ρίξουν πυρηνικά στη Γάζα,να τελειώνουμε.Οι άλλοι σκότωσαν 1000 και αυτοί δεν σταματάνε να σκοτώνουν αμάχους,φιλοεβραίε

  7. Μπραβο IDF καντε την Gaza αλοιφη για να τελειωνουμε, οι κυτιοι, κυριες και παιδια Woke θα πρεπει να γνωριζουν οτι το Παλαιστινιακο κρατος ειναι μια αδισταχτη χουντα που βασανιζει και σκοτωνει μετριοπαθεις Παλαιστινιους που θελουν ελευθερια εκφρασης, δημοκρατια και δεν γουσταρουν το Ισλαμ

  8. Πιστεύουμε τους Χαμας. Είναι καλοί τρομοκράτες, μονο καίνε μωρά στις κούνιες τους και βιάζουν ότι βρουν μπροστά τους…

  9. Οι Ναζι μπροστα στα κωλοσιωνιστακια ειναι απλα παρθενες! Πολυ φορα εχει παρει η “αγαπημενη” φυλη του Θεου που σταυρωσε τον Ιησου Χριστο και θα σπασει τα μουτρα της για χιλιετιες!

  10. ο Σιωνισμος ειναι μιρφη του Σατανισμου. Μην απορειτε που ισραηλινοφιλιακος κυβερνα το μασονικο προτεκτορατο που ακομα σε επανασταση ειναι απο το 1967

Comments are closed.